Knife fork icon red

Het wapen van Athlone

9,2 (335 reviews)

What people say of Het wapen van Athlone

9.2
(335 reviews)
Food
9.2
Service
9.2
Atmosphere
9.1
Write a review

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Wij hebben heerlijk gegeten . Het beste restaurantweek menu tot nu toe.
Ook de bediening was uitstekend en beslist niet opdringerig met je vooraf hapjes aan te praten.
Complimenten hiervoor.

Geco at 04 April 2016

"Super"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij hebben zaterdag 2 april gegeten bij het Wapen van Athlone. Het was werkelijk super. Heerlijk gegeten, mooie gerechten die met zorg en veel liefde klaar gemaakt zijn. Je merkt dat de mensen die hier werken weten wat nodig is om er een onvergetelijke avond van te maken. Uitstekende prijs, kwaliteit verhouding. Een adres om terug te komen. Complimenten!!

W Derksen at 03 April 2016

"Lekker in de watten gelegd"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Zowel het eten als de bediening was weer als vanouds. We voelden ons thuis.

Vera en Piet van den Bos at 01 April 2016

"Perfect"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Gisteravond (31-03-2016) aten wij bij 'Het Wapen van Athlone'. Eten, bediening en ambiance waren perfect. 'Je moet er eten om het te weten', zou Johan Cruijff zeggen.

Paul ten Hove at 01 April 2016

"Een uitstekend diner in een gezellige ambiance"
9.7 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 10

Wij hebben hier ook gegeten op Vrijdagavond 11 September 2015, op aanbeveling van onze gast die hier al een paar keer eerder heeft gegeten, ook met een grotere groep. We arriveerden als de eerste gasten en genoten eerst aan tafel van onze aperitief alvorens wij allen kozen voor het Surprise Viergangen menu. Maar in ...

Read full review

Wij hebben hier ook gegeten op Vrijdagavond 11 September 2015, op aanbeveling van onze gast die hier al een paar keer eerder heeft gegeten, ook met een grotere groep. We arriveerden als de eerste gasten en genoten eerst aan tafel van onze aperitief alvorens wij allen kozen voor het Surprise Viergangen menu. Maar in het restaurant is er ook een separaat gedeelte met een mooie bar waar men zijn aperitief kan genieten alvorens aan tafel te gaan. We kregen eerst een amuse geserveerd van gerookte eendenborst met daarop een bonbon met ganzenlever vulling. Wat een interessante concoctie die heerlijk smaakte! Daarna gambas in een deegje met bier bereid en twee scallops overgoten met een heerlijk sausje. Het tussengerecht bestond uit gebraden rode-poten kwartel met ganzenlever er bovenop geserveerd en alles op een bedje van zuurkool. Het hoofdgerecht bestond uit heel malse gebakken ree biefstuk met een heerlijke saus en aardappel puree en gesneden courgette als decoratie. Gewokte groene kool evenals een pommes gratine werden er als bijgerecht geserveerd. Het nagerecht bestond uit een kaasplateau van verschillende Friese kazen of een zoet dessert.
Er was een ruime selectie aan heerlijke wijnen, inclusief huiswijnen, die aan een ieders smaak voldeed, zowel wat betreft de witte wijnen als de rode wijnen. De bediening was uitstekend. We hadden geen haast en we hadden een levendige conversatie tijdens het diner, en tussendoor werden de borden afgeruimd en nieuwe gerechten geserveerd. De eigenaresse van het restaurant nam voldoende tijd voor een gesprekje met haar terugkerende gasten.
We hoefden niet lang op de rekening te wachten aangezien die al klaar lag toen ik naar de balie liep waar ik kon betalen met de chipknip ("pinnen").
We waren aangenaam verrast met het gezellige interieur en de uitstekende kwaliteit van dranken en gerechten. We hebben besloten om weer snel terug te keren.
Het restaurant heeft voldoende parkeer gelegenheid op eigen terrein.

Jim Enters at 12 September 2015

Map All restaurant deals in De Steeg

Hoofdstraat 19 6994 AC De Steeg

About Het wapen van Athlone

In a monumental building in De Steeg is Restaurant Het Wapen van Athlone. The historic building has a long history. The restaurant has a casual atmosphere. The tables with sleek white linen and the many candles give you a magical feeling.


The menu features dishes that are made. Exclusively with fresh products This makes the food taste great and regulated exchange. Combined with the beautiful full-bodied wines creates a real taste sensation.


The hospitality at Restaurant Het Wapen van Athlone is huge. The staff are constantly on hand and do everything to make you feel at home. This is one of the reasons that guests from the surrounding area are coming to this restaurant for years.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in De Steeg

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities