To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

Het wapen van Athlone

9,2 (335 reviews)

What people say of Het wapen van Athlone

9.2
(335 reviews)
Food
9.2
Service
9.2
Atmosphere
9.1
Write a review

"Allerlaatste keer was het ook wéér superlekker, nu opruimen, wegwezen en relax-time voor jullie"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Met een gevoel van weemoed zaten we gisteren bij jullie te eten. Jullie waren voor de allerlaatste keer open en voor ons dus echt de allerlaatste gelegenheid om van jullie hartverwarmende gastvrijheid en maagstrelende culinaire hoogstandjes te kunnen genieten. Maar wat was het weer meer dan prima voor elkaar, lekker...

Read full review

Met een gevoel van weemoed zaten we gisteren bij jullie te eten. Jullie waren voor de allerlaatste keer open en voor ons dus echt de allerlaatste gelegenheid om van jullie hartverwarmende gastvrijheid en maagstrelende culinaire hoogstandjes te kunnen genieten. Maar wat was het weer meer dan prima voor elkaar, lekker gegeten, zoals de op speciaal verzoek klaar gemaakte super-carpaccio: carpaccio met duivenborst, hoor het Marjan nog zeggen, zou dat nu wel lekker zijn? En ja hoor, of dat lekker was:) Het was weer een topavond, leuk en gezellig, zoals het altijd geweest is, al die jaren lang. Hartstikke bedankt voor de leuke en lekkere tijd. We wensen jullie veel gezondheid en alle geluk in de jaren die nog komen gaan. Geniet ervan. Hartelijke groet, Wim & Marian

Wim & Marian Wensink at 14 January 2020

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Lieve mensen van "Athlone",
Gisteravond was het dan een feit: ons laatste diner bij "Athlone"! Ongelofelijk maar waar . . . Het was weer een feest in alle opzichten (behalve dan dat het écht de laatste keer was) Er was heerlijk gekookt en er werd vol toewijding geserveerd. We bewaren dierbare herinneringen aan de a...

Read full review

Lieve mensen van "Athlone",
Gisteravond was het dan een feit: ons laatste diner bij "Athlone"! Ongelofelijk maar waar . . . Het was weer een feest in alle opzichten (behalve dan dat het écht de laatste keer was) Er was heerlijk gekookt en er werd vol toewijding geserveerd. We bewaren dierbare herinneringen aan de avonden bij "Athlone" en hopen dat jullie volop gaan genieten van de welverdiende rust in een prachtige omgeving!

Caro de Meijer at 06 January 2020

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het was gisteravond zoals altijd weer helemaal top, gezellig. Jullie geven ons altijd altijd een welkom gevoel, als we komen en super lekker eten. Complimenten aan iedereen, uiteraard ook aan de kok. Hij zal toch niet weer om op :) slag vragen?

Wim & Marian Wensink , Eerbeek at 17 September 2019

"Heerlijk"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Was super lekker alleen de volgende keer een kinder menu

Stan at 23 April 2019

"TOP TOP."
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Zondag 29 juli met onze vrienden Albert en Lissette Lentink bij jullie gegeten,absoluut TOP en wat een lieve mensen zijn jullie,vriendelijke groet Rob en Edith Kooijman Almere.

Rob Kooijman at 30 July 2018

Map All restaurant deals in De Steeg

Hoofdstraat 19 6994 AC De Steeg

About Het wapen van Athlone

In a monumental building in De Steeg is Restaurant Het Wapen van Athlone. The historic building has a long history. The restaurant has a casual atmosphere. The tables with sleek white linen and the many candles give you a magical feeling.


The menu features dishes that are made. Exclusively with fresh products This makes the food taste great and regulated exchange. Combined with the beautiful full-bodied wines creates a real taste sensation.


The hospitality at Restaurant Het Wapen van Athlone is huge. The staff are constantly on hand and do everything to make you feel at home. This is one of the reasons that guests from the surrounding area are coming to this restaurant for years.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in De Steeg

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities