You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 238 people say about De Rozario*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Van een heel verrassende en zeer smaakvolle lunch mogen genieten. Geweldige bediening, top. Een aanrader.
Speels en vooral niet te stijf. Gewaagde gerechten en leuke bediening. Wij komen zeker terug!
Wat een heerlijke en bijzonder smaakvolle gerechten. Telkens nieuwe smaak explosies. De gerechten zijn al kleine kunststukken op zichzelf.
Wij hebben genoten, ook van de bediening en ontvangst.
Leuke ontvangst, heerlijke amuses, lekkere wijnen, leuke enthousiaste bediening met tijd voor een praatje, heerlijke verrassende gerechten met een spicy touch.
Kortom een heerlijke avond uit, ongedwongen ondanks het hoge niveau, je voelt je in de watten gelegd.
Klein dingetje, als de voordeur opengaat staat het g...
Leuke ontvangst, heerlijke amuses, lekkere wijnen, leuke enthousiaste bediening met tijd voor een praatje, heerlijke verrassende gerechten met een spicy touch.
Kortom een heerlijke avond uit, ongedwongen ondanks het hoge niveau, je voelt je in de watten gelegd.
Klein dingetje, als de voordeur opengaat staat het gordijn bol en bij het gure weer van nu is dat toch even voelbaar, althans op de plek waar wij zaten.
Map All restaurant deals in Helmond
About De Rozario*
Exciting, surprising and worldly. De Rozario's dishes shake you awake and put you on the edge of your seat. No limitations, full of passion and remarkably pure. Let yourself be inspired.
Cooking with the head and with the heart. Crossing borders and playing with feeling and taste. An own signature. Your own vision. From sketching to cooking. From tasting to experiencing. Dishes with a soul and a story. Each dish is unique and is accompanied by a special selection of wines or sparkling cocktails.
Jermain learned the trade at a later age. At 21, he started as a host and fell in love with the profession. He took his first serious steps in the kitchen at the age of 25. From restaurants De Raymaert and 't Parlement, he ended up in 2-star restaurant De Lindehof in Nuenen. His talent was discovered by Soenil Bahadoer and, without any diplomas, he was promoted to chef de partie. In 2014 he became Variation Chef of the Year. Jermain cooks from his feelings and just like life, that can be different every day.