You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 246 people say about De Rozario*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Super genoten van een heerlijke avond. Met geweldige gerechten. In een zeer ontspannen sfeer.
Samen met m’n man, m’n moeder en haar vrouw hier wezen eten. Wat een bijzondere ervaring! Super lekker eten, te mooi om op te eten. Sfeer echt geweldig, mooi met die muurschilderingen en gewone omgang. Je voelt je gewoon thuis. Erg leuk ook dat Jermaine zelf aan tafel kwam kletsen. Zeker aan te raden en we komen gauw een keer terug 😃
Heerlijk. Wat een smaakbeleving en bijzondere gerechten. Vriendelijke, attente bediening en een gemoedelijke sfeer.
We hebben genoten van de heerlijke lunch. Het was lekker, de gerechtjes zagen er prachtig uit en fijne bediening.
Dineren bij Rozario is ultiem genieten van de kunstwerkjes die op je bord verschijnen! Alles is in balans: de heerlijke gerechten, de sfeer en de attente bediening.
Map All restaurant deals in Helmond
About De Rozario*
Exciting, surprising and worldly. De Rozario's dishes shake you awake and put you on the edge of your seat. No limitations, full of passion and remarkably pure. Let yourself be inspired.
Cooking with the head and with the heart. Crossing borders and playing with feeling and taste. An own signature. Your own vision. From sketching to cooking. From tasting to experiencing. Dishes with a soul and a story. Each dish is unique and is accompanied by a special selection of wines or sparkling cocktails.
Jermain learned the trade at a later age. At 21, he started as a host and fell in love with the profession. He took his first serious steps in the kitchen at the age of 25. From restaurants De Raymaert and 't Parlement, he ended up in 2-star restaurant De Lindehof in Nuenen. His talent was discovered by Soenil Bahadoer and, without any diplomas, he was promoted to chef de partie. In 2014 he became Variation Chef of the Year. Jermain cooks from his feelings and just like life, that can be different every day.