Knife fork icon red

De Rozario*

8,8 (49 reviews)
96%
Free cancellation

You can cancel your reservation at this restaurant any time.

What 49 people say about De Rozario*

8.8 Based on 49 reviews.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Relaxed met een Aziatische kwinkslag."
9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

We gingen naar Helmond tijdens Dining with the Stars omdat we lovende verhalen hadden gehoord over De Rozario. Wat een heerlijk restaurant, ongedwongen, prima indeling, mooi interieur. Alle bediening om gymschoenen, ze moeten ook aanpoten om alles bij te houden. Het eten is ronduit fantastisch met een Aziatische tou...

Read full review

We gingen naar Helmond tijdens Dining with the Stars omdat we lovende verhalen hadden gehoord over De Rozario. Wat een heerlijk restaurant, ongedwongen, prima indeling, mooi interieur. Alle bediening om gymschoenen, ze moeten ook aanpoten om alles bij te houden. Het eten is ronduit fantastisch met een Aziatische touch. Bij het vijfgangen diner dat speciaal voor DwtS was samengesteld werden we verrast met een welkomstdrankje (met kleine bijbetaling om te wisselen voor champagne) en amuses. Wij namen bij de champagne ook oesters, heerlijk! Wij gaan hier zeker vaker eten!

Ronald en Jeanette at 01 July 2019
Verified

2.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 2

helaas zijn wij afgebeld wegens een wandeltocht waardoor het restaurant vol was ?

esther Corstjens at 01 July 2019
Verified

"culinair in de Indonesische flow "
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Het eten was echt heerlijk voor mijn smaakpallet. Hier en daar een spice tintje, en de verfijningen in de gerechten komen 100% op al je zintuigen over.
1 misser in het menu was dat ze mijn allergie niet goed meenamen. Mijn nagerecht was niet aangepast en moest zelf de allergiehoudende ingrediënten dan maar laten li...

Read full review

Het eten was echt heerlijk voor mijn smaakpallet. Hier en daar een spice tintje, en de verfijningen in de gerechten komen 100% op al je zintuigen over.
1 misser in het menu was dat ze mijn allergie niet goed meenamen. Mijn nagerecht was niet aangepast en moest zelf de allergiehoudende ingrediënten dan maar laten liggen. Na enkele happen van mijn dessert kwam de bediening terug om mij te vertellen dat er in de rest ook melk zat. Echter had ik er toen al van gegeten. Nadien een nieuw bord gekregen, maar dan is he toch minder lekker moet ik zeggen. Dat was wel een misser en voelde mezelf dan ook niet serieus genomen. In de nacht dan ook erg veel last van mijn lijf gehad door te veel stapeling.
Buiten dat, was alles keurig op orde.

Ineke Willems at 01 July 2019
Verified

"Een Avond Genieten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het Fantastisch samengesteld menu , in combinatie met het wijn arrangement beloofde een avond genieten van heerlijke smaken. De Rozario heeft alle verwachtingen overtroffen. Echt een feest van uitgekiende smaak combinaties die je in hogere sferen brengen

Rob Artz at 01 July 2019
Verified

"Apart"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

De chefkok gaarde de kabeljauw zoals hij dat samen met Francois Geurts op Aruba had gezien, namelijk in een zakje. Apart natuurlijk, maar ik vraag me af of het gerecht daar ook lekkerder door wordt. Van een mooie opmaak blijft in ieder geval niets over. Nietemin heb ik hier prima gegeten. Het restaurant is mooi en gezellig en ik werd uitstekend bediend door een vakman met kennis van zaken.

Harry Hap at 29 June 2019
Verified

Map All restaurant deals in Helmond

Markt 213 5701 RJ Helmond

About De Rozario*

Cuisine: Asian, French, International

Exciting, surprisingly and international!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Helmond
63f4499366 4c5a8c2e93

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities