Knife fork icon red

Topkapi

7,1 (5 reviews)
80%

What 5 people say about Topkapi

7.1
(5 reviews)
Food
7.2
Service
7.2
Atmosphere
7.0
80%
Write a review

"Toppers bij topkapi"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

Was niet mijn 1e keer daar omdat het vorige keer zp goed was zijn we weer gegaan , het eten is heerlijk sfeer echt oosters en service grandioos

Sandra Vd wal at 23 December 2019
Verified

"Eten bij Topkapi"
6.7 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 6

Het restaurant was klein en een beetje armoedig. Oosterse sfeer, maar veel gaten in de bekleding van de bank. Het eten was prima en veel, we hadden een voucher voor een drie-gangen diner, maar we konden het hoofdgerecht al niet helemaal op. We waren niet verplicht een nagerecht te nemen, wat we erg vriendelijk vonde...

Read full review

Het restaurant was klein en een beetje armoedig. Oosterse sfeer, maar veel gaten in de bekleding van de bank. Het eten was prima en veel, we hadden een voucher voor een drie-gangen diner, maar we konden het hoofdgerecht al niet helemaal op. We waren niet verplicht een nagerecht te nemen, wat we erg vriendelijk vonden. De bediening was ok, maar tijdens het eten was er een voetbalwedstrijd op een groot scherm, en toen werd er minder aandacht aan de gasten besteed. Al met al waren we wel tevreden over het eten en de bediening.

Mary Kamps at 06 November 2019
Verified

7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Smakelijk gegeten. De 3 gangen werden vlot geserveerd. Heerlijke verse Muntthee. De Zaak zelf kan wel een opknapbeurt gebruiken. Vriendelijke Gastheer. Op zaterdag zal er een Buikdanseres zijn, waarschijnlijk ook Live-Muziek. Leuk om nog eens voor terug te komen. Groet.

J.M. Van Leersum at 08 June 2019
Verified

3.3 Cuisine 2 | Service 4 | Atmosphere 4

Het eten was zeer matig. Je krijgt je tajine op een pastaproducent geserveerd. De bediening was wel vriendelijk. Op de tafel lagen nog kruimels van waarschijnlijk vorige gasten. De wc was vies. Bij het betalen heeft niemand gedag gezegd. Wat jammer is. En het was erg koud. De verwarming werd wel hoger gezet maar het werd er niet warmer op. Ik zal er niet meer komen.

Fatima at 28 March 2019

"Mooie oosterse sfeer"
8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

De sfeer was perfect, het voelt alsof je in het midden-oosten bent. Het eten was heerlijk, daarbij sisha roken was een leuke ervaring. Na 9 uur ging de muziek wat harder en de lichten uit, ik was toen al klaar met het eten dus een perfecte timing. Overall experience was leuk en een aanrader!

Jan r. at 31 January 2019

Map All restaurant deals in Amsterdam

Lange Leidsedwarsstraat 37 1017 NG Amsterdam

About Topkapi

Restaurant Topkapi is located in the center of beautiful Amsterdam. The restaurant has something of an Arabic eatery and is attractively decorated. Restaurant Topkapi serves the most fantastic Arabic dishes. In addition to enjoying the delicious dishes, shisha can also be smoked. Be surprised by the tastiest Arabic dishes! Come quickly to Restaurant Topkapi.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities