Knife fork icon red

Tante Koosje*

€85.00 €62.50

Gastronomic 5-course Michelin dinner

Tante Koosje*

8,9 (860 reviews)

Gastronomic 5-course Michelin dinner €85.00 €62.50

Reserve a table

Deal
Gastronomic 5-course Michelin dinner
€85.00 €62.50

Tante Koosje* in Loenen aan de Vecht is an amazing restaurant where you immediately feel at home. The french interior has rural and nostalgic atmosphere. The restaurant has an excellent kitchen, which has been awarded with a Michelin star for years! Enjoy the 5-course Michelin dinner!

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 15 March 2020
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of Tante Koosje*

8.9
(860 reviews)
Food
8.9
Service
8.8
Atmosphere
8.9
Write a review

7.0 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 7

Goed gegeten, niet super speciaal. Er lang moeten wachten in het begin omdat iedereen op dezelfde tijd had gereserveerd, daar konden misschien weinig aan doen. Soigné in Bussum vinden we toch echt nog wel een stukje beter.

Moniek Bos at 27 August 2010

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Wat hebben we een heerlijke avond gehad bij Tante Koosje!
Wat is dit een leuk restaurant om te zitten. Heel knus, tafels staan toch niet te dicht op elkaar. Echt alsof de tijd heeft stil gestaan en je in een woonkamer zit van 1900. Mooie zware gordijnen, oude kasten, volgens mij is zelf het toilet nog in oude staa...

Read full review

Wat hebben we een heerlijke avond gehad bij Tante Koosje!
Wat is dit een leuk restaurant om te zitten. Heel knus, tafels staan toch niet te dicht op elkaar. Echt alsof de tijd heeft stil gestaan en je in een woonkamer zit van 1900. Mooie zware gordijnen, oude kasten, volgens mij is zelf het toilet nog in oude staan. Het voelt heel huiselijk. Waar goede restaurants soms te strak en kil kunnen zijn, is dit een heerlijke plek. Ontspannen, bediening is goed maar niet te formeel, gewoon precies goed.
We begonnen met en heerlijk aperatief, een heerlijke rose prosecco en waar je alcoholvrij vaak niet meer fantasie hebt dan een spa rood, waren ze hier origineel en kreeg ik Crodino geserveerd.
Het diner ging van start met een heerlijke amuse van marshmellow gemaakt van misosoep en verse zalm in korstje van wier met rozenwater. We kregen heerlijk brioche en mooie olijfolie en lekkere gezouten boter, mooi bij dat zoete brood.
Het voorgerecht was een steak tartare van kalf en een gamba met appelschuim, schaaldierenjus en rozijnen. Zo mooi hoe die smaken, zo verschillend, zo mooi samen gaan.
Natuurlijk werd een passende wijn geschonken, zo ook bij het hoofdgerecht, lamsrug met groenten van de barbeque en lamsjus. Ik heb er geen andere woorden van als heerlijk.
Met dessert werden we helemaal verwend door eerst nog een amuse te krijgen van kersen-verveine ijs in een huisgemaakt hoorntje gevuld met vanillehangop. Het echte dessert was precies zo als het moet zijn, zoet, fris en chocola. Verse aardbeiden, witte chocolade parfait, rabarber gestoofd in sinasappelsap en donkere chocolademousse. Verrukkelijk.
Het viel mij op dat veel mensen geen koffie namen na het dessert. Een waar gemis. Want dat is een dessert op zich. Buiten je koffie of thee naar keuze krijg je ieder een bordje met heerlijkheden, huisgemaakte bonbon, brownie, marshmellow van limoen en basilicum, macaroon en een ovenverse madeleine! Een perfecte afsluiter van een perfect diner!
Het was heerlijk om hier te zijn en zo in de watten gelegd te worden!

Marloes Carree at 27 August 2010

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Eten was heerlijk en verrassend, sfeervolle locatie en uitstekende service. We hebben een heerlijke avond gehad.

Danielle Kolmer at 27 August 2010

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Voortreffelijke bediening, sfeer en diner. Komen zeker terug.

A.P.M. Rombouts at 26 August 2010

8.7 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 9

Prima gegeten en een goed wijnarrangement. Als altijd toch weer het extra gerecht genomen en ipv het dessert de kaas. We komen zeker terug.

Hans at 26 August 2010

Map All restaurant deals in Loenen aan de Vecht

Kerkstraat 1 3632 EL Loenen aan de Vecht

About Tante Koosje*

Restaurant Tante Koosje * is located in the heart of the picturesque village of Loenen aan de Vecht. The special restaurant is located on the square in the shadow of the church. A combination of the nostalgic atmosphere, amazing cuisine, and affordable prices is what makes Restaurant Tante Koosje * so popular. The wine list is one of the most beautiful and extensive wine lists in the Netherlands. The dishes at Restaurant Tante Koosje * are prepared with honest and delicious products. Come enjoy the nostalgic atmosphere and the culinary experience!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Loenen aan de Vecht

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities