To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

Tante Koosje*

€82.50 €59.50

Gastronomic 5-course Michelin dinner

Tante Koosje*

8,9 (859)

Gastronomic 5-course Michelin dinner €82.50 €59.50

Reserve a table

Deal
Gastronomic 5-course Michelin dinner
€82.50 €59.50

Tante Koosje* in Loenen aan de Vecht is an amazing restaurant where you immediately feel at home. The french interior has rural and nostalgic atmosphere. The restaurant has an excellent kitchen, which has been awarded with a Michelin star for years! Enjoy the 5-course Michelin dinner!

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till Today
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of Tante Koosje*

8.9
(859 reviews)
Food
8.9
Service
8.8
Atmosphere
8.9
Write a review

8.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 9

gezellige atmosfeer. diner was goed

frederik wempe at 01 November 2010

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Enige is dat er op de rekening 6 bierjes zijn berekend ipv 4, wel heel slordig! Helaas pas bij thuiskomst geconstateerd.

Martin Hundt at 01 November 2010

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

echt buitengewoon goed..wij hebben er afgelopen zondag de 31ste oktober vanwege de "dining with the stars" actie gegeten.. er waren voor deze actie absoluut geen concessies aan de kwaliteit gedaan en ik kan alleen maar lof uitbrengen voor personeel in de bediening en keuken. Een gezellige sfeer in een prachtig authentiek pandje midden in het centrum Loenen aan de Vecht.
PERFECT..

Frank Boon at 01 November 2010

8.0 Cuisine 7 | Service 9 | Atmosphere 8

Het voorgerecht was goed, allen was bij twee personen de gamba melig en smaakte niet vers. De zeewolf was zeer goed. Het hoofdgerecht viel tegen. Het worstje was smakeloos, de groente van de barbeque sumier, de lamsrugfilet was perfect.
Van marsmellows zijn wij geen liefhebbers

Hans Rompa at 07 September 2010

6.0 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 6

Onze vorige review is verwijderd.... Daarom nog even een nieuwe. Wij hebben gegeten op 27/8 in dit restaurant. Een 1e kennismaking met dit 1-ster restaurant. Wij waren niet onder de indruk vh eten. De smaken waren vrij vlak, de combinaties niet verrassend. De wijn was goed, maar niet uitstekend. De service redelijk,...

Read full review

Onze vorige review is verwijderd.... Daarom nog even een nieuwe. Wij hebben gegeten op 27/8 in dit restaurant. Een 1e kennismaking met dit 1-ster restaurant. Wij waren niet onder de indruk vh eten. De smaken waren vrij vlak, de combinaties niet verrassend. De wijn was goed, maar niet uitstekend. De service redelijk, maar niet persoonlijk en geinteresseerd. Het kwam op ons enigzins onecht over. Het geld moest deze restaurantweek met de supplementen worden verdiend, want daar werd veel nadruk opgelegd door het personeel. Al met al een teleurstellende kennismaking en voor ons niet voor herhaling vatbaar. (Ik hoop dat u zo sportief bent, onze review nu wel te laten staan....)

Mirjam van Leeuwen at 05 September 2010

Map All restaurant deals in Loenen aan de Vecht

Kerkstraat 1 3632 EL Loenen aan de Vecht

About Tante Koosje*

Restaurant Tante Koosje * is located in the heart of the picturesque village of Loenen aan de Vecht. The special restaurant is located on the square in the shadow of the church. A combination of the nostalgic atmosphere, amazing cuisine, and affordable prices is what makes Restaurant Tante Koosje * so popular. The wine list is one of the most beautiful and extensive wine lists in the Netherlands. The dishes at Restaurant Tante Koosje * are prepared with honest and delicious products. Come enjoy the nostalgic atmosphere and the culinary experience!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Loenen aan de Vecht
39dd73f05e

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities