Knife fork icon red

Hanninkshof

9,4 (85 reviews)

What 85 people say about Hanninkshof

9.4
(85 reviews)
Food
9.6
Service
9.4
Atmosphere
9.1
Write a review

"Geweldige avond!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Schilderijtjes op je bord, bijna te mooi om op te eten, maar te lekker om te weerstaan! We hebben een heerlijk 4-gangen diner gehad met een aperitiefje, amuse vooraf en tussendoor nog een dessert amuse! Professionele bedieningen een mooie ambiance. Wij komen zeker nog eens terug!

Marliek at 15 March 2015

"Super!"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

Heerlijk gegeten, verrassend menu. Vriendelijk personeel, goede ambiance welke met smaak is ingericht. En zelfs nog een leuke attentie voor de jarige in ons midden.
We zijn in meerdere (sterren) restaurants geweest, Hanninkshof komt voor wat ons betreft op nummer 1!

Daan at 15 March 2015

"Weer prima!"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

We waren tijdens de restaurantweek voor de tweede keer in de "nieuwe" Hanninkshof. Ook nu weer hadden we daar geen spijt van. Mooie culinaire kwaliteit, goede en ontspannen bediening. De derde keer komt eraan!

Pieter at 13 March 2015

"Wat. Lekker. Eten "
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Hebben met z'n tweeën geweldig lekker gegeten. Hier en daar een kleine aanpassing in het menu geweest i.v.m een allergie, maar daar was ook niet op bezuinigd. Geweldig !! De amuse was klein, lekker en een goede boost om de avond mee te starten. Fris voorgerecht, een krokant en vol tussengerecht, het hoofdgerecht was...

Read full review

Hebben met z'n tweeën geweldig lekker gegeten. Hier en daar een kleine aanpassing in het menu geweest i.v.m een allergie, maar daar was ook niet op bezuinigd. Geweldig !! De amuse was klein, lekker en een goede boost om de avond mee te starten. Fris voorgerecht, een krokant en vol tussengerecht, het hoofdgerecht was voor de koning bereid, want dat was wel zo lekker en het dessert deed er niet aan onder. Wij komen zeker nog een keer terug !!

Gast at 12 March 2015

8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Ontvangst was uitstekend er is een glas Cava aangeboden dus we dachten dit is in de prijs maar nee € 5,50 extra per glas. mijn vrouw heeft problemen met visgerechten :verandering € 7,50 extra.Wijnarrangement te duur € 23,50.p/p
We gaan er wel weer heen maar letten dan wel beter op.

Arman Holdijk at 12 March 2015

Map All restaurant deals in Enschede

Usselerhofweg 5 7548 RZ Enschede

About Hanninkshof

Restaurant Hanninkshof in Enschede stands for old traditions, quality, and purity of taste.

Chef Jojan Kersbergen and hostess-sommelier Sabine Hof have gained years of experience within starred restaurants throughout the country, which has ensured that they know exactly what hospitality is. Together they lead Restaurant Hanninkshof and pamper their guests daily with a journey full of culinary surprises.

The restaurant has an open atmosphere that makes you feel at home right away. In addition, the restaurant also has an open kitchen, so you can watch how these wonderful dishes are prepared for you.

Come enjoy the culinary dishes of Restaurant Hanninkshof!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Enschede

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities