Knife fork icon red

Hanninkshof

9,4 (83)

What people say of Hanninkshof

9.4
(83 reviews)
Food
9.6
Service
9.4
Atmosphere
9.1
Write a review

"Weer prima!"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

We waren tijdens de restaurantweek voor de tweede keer in de "nieuwe" Hanninkshof. Ook nu weer hadden we daar geen spijt van. Mooie culinaire kwaliteit, goede en ontspannen bediening. De derde keer komt eraan!

Pieter at 13 March 2015

"Wat. Lekker. Eten "
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Hebben met z'n tweeën geweldig lekker gegeten. Hier en daar een kleine aanpassing in het menu geweest i.v.m een allergie, maar daar was ook niet op bezuinigd. Geweldig !! De amuse was klein, lekker en een goede boost om de avond mee te starten. Fris voorgerecht, een krokant en vol tussengerecht, het hoofdgerecht was voor de koning bereid, want dat was wel zo lekker en het dessert deed er niet aan onder. Wij komen zeker nog een keer terug !!

Gast at 12 March 2015

8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Ontvangst was uitstekend er is een glas Cava aangeboden dus we dachten dit is in de prijs maar nee € 5,50 extra per glas. mijn vrouw heeft problemen met visgerechten :verandering € 7,50 extra.Wijnarrangement te duur € 23,50.p/p
We gaan er wel weer heen maar letten dan wel beter op.

Arman Holdijk at 12 March 2015

"Eten in Hanninkshof"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Verrassende, creatieve gerechten, smaakvol op het bord uitgeserveerd. Prima kwaliteit, mocht iets meer quantiteit geweest zijn. Smaakvolle begeleidende wijnen. Prettige, vriendelijke bediening. Stijlvolle, maar gezellige ambiance.

Toine at 08 March 2015

"Een hele verbetering"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

Met 2 personen een heerlijk 3 gangen menu gehad, lekkere amuses tussendoor, alles prima op smaak. Keurige bediening, lekkere huiswijn. Alleen krnwtr voor € 1,50 op factuur???? zou ik nooit doen, dat beïnvloed toch de hoogte van de tip.

Erik van Veen at 08 March 2015

Map All restaurant deals in Enschede

Usselerhofweg 5 7548 RZ Enschede

About Hanninkshof

After years of experience in several Michelin Star restaurants in the whole country, chefs Jojan Kersbergen en hostess/sommelier Sabine Hof know what hospitality is. Together they run Restaurant Hanninkshof and take their guests on a culinary adventure.


 

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Enschede
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities