Knife fork icon red

Silver

8,9 (21 reviews)
90%

What 21 people say about Silver

8.9
(21 reviews)
Food
9.3
Service
8.8
Atmosphere
8.7
90%
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijke verrassende gerechten die prachtig geserveerd werden.

Rishma Sahadat at 03 October 2020
Verified

"In één woord: Wauw! "
9.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 10

Wat een geweldige ervaring! Wij hebben hier fantastisch gegeten, iedere gang was een verassing. We vonden het gewoon jammer dat we voor 5 gangen hadden gekozen ipv 6. Alleen het hoofdgerecht vonden wij minder lekker en minder spannend (maar dat is ook een kwestie van smaak, want wij zijn niet zo gek op gember). Wat ...

Read full review

Wat een geweldige ervaring! Wij hebben hier fantastisch gegeten, iedere gang was een verassing. We vonden het gewoon jammer dat we voor 5 gangen hadden gekozen ipv 6. Alleen het hoofdgerecht vonden wij minder lekker en minder spannend (maar dat is ook een kwestie van smaak, want wij zijn niet zo gek op gember). Wat echt superleuk is, is dat ze een juice arrangement aanbieden ipv wijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Natuurlijk kan dat ook als je gewoon geen alcohol wilt nuttigen. De sapjes waren ook erg lekker en complimenteren ook het gerecht net als een wijntje (ik heb persoonlijk beide varianten uitgeprobeerd: wijn en sap). Ook de friandises waren nog een hele bijzondere verassing. Naast het lekkere eten en drinken was de bediening ook uitermate vriendelijk en hebben wij de hele avond genoten van de sfeer en ambiance van het restaurant. Als we de mogelijkheid hadden gehad waren we het volgende weekend weer gegaan! Een echte aanrader!!

Small 85f883013c Small 9c6552a83f Small bbd8d34d57 Small 29d4a15164
Marike Kramer at 26 September 2020
Verified

"Geweldig "
9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

Zoals altijd geweldig eten in restaurant Silver. Door de corona maatregelen is de uitleg van het eten momenteel beperkt, wat uiteraard jammer is, maar zeer begrijpelijk. We hopen dan ook snel weer een keer terug te komen om de meesterwerken van deze chef nogmaals te proeven.

Paul van der Plas at 21 September 2020
Verified

"Paasmenu Silver"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

op 10 april 2020 heerlijk genoten van het paasmenu. Alles aan huis afgeleverd en tot in de puntjes goed verzorgd. Alle gerechten waren zoals we van Silver gewend zijn prachtige kunstwerkjes en super lekker allemaal. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en tot gauw weer in het Restaurant.

EmyRosita at 11 April 2020

5.3 Cuisine 8 | Service 4 | Atmosphere 4

De prijs wat niet wat vooropgesteld was. De bediening maakte veel 'fouten', gemaakt vriendelijk.

Hilde at 01 March 2020
Verified

Map All restaurant deals in Lelystad

Zilverparkkade 1 8232 WJ Lelystad

About Silver

At Restaurant Silver located in Lelystad you can enjoy innovative dishes based on classical techniques. The dishes are prepared with fresh products that the season has to offer, in a contemporary and modern way. Passion and love for cooking with beautifully matching drinks is what it's all about at Silver.

They want you to enjoy in casual and appealing ambiance; hospitality is of paramount importance here. Everyone is ready for you to have a wonderful relaxing evening out with a real taste experience! The atmosphere of Restaurant Silver is modern and calm so that all focus is on the delicious dishes with surprising flavors served with matching wines.

Are you up for this culinary challenge? Then book a table at Silver and experience it for yourself!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Lelystad

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities