Knife fork icon red

ARC. by Lute

8,7 (80 reviews)

What people say of ARC. by Lute

8.7
(80 reviews)
Food
9.0
Service
8.9
Atmosphere
8.1
Write a review

"Duur smullen bij Lute"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Het eten is heel goed en niets is standaard: we proefden heel creatieve en verrassende combinaties. De bediening is goed, vriendelijk en attent.
De inrichting is ook goed. Alles is ruim opgesteld, zodat je zeker niet dicht op elkaar zit gepropt en elkaar goed kunt verstaan.
De prijs is wel behoorlijk aan de hoge...

Read full review

Het eten is heel goed en niets is standaard: we proefden heel creatieve en verrassende combinaties. De bediening is goed, vriendelijk en attent.
De inrichting is ook goed. Alles is ruim opgesteld, zodat je zeker niet dicht op elkaar zit gepropt en elkaar goed kunt verstaan.
De prijs is wel behoorlijk aan de hoge kant, ook al was er sprake van een voordelige actie in het kader van de restaurantweek.

Ad Snelderwaard at 03 October 2019
Verified

7.3 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 6

Gezien de verwachtingen en de prijs viel het eten ons tegen. De smaak was wat vlak, zonder verassende smaakcombinaties. De gefrituurde glasnoodles bij het zalm gerecht waren oud en taai. De service was zeker wel eerste klas. De inrichting en styling goed, maar ook weer niet top. Al met al van ons toch geen aanbeveling.

Al at 02 October 2019
Verified

"Ronde tafel gesprekken. "
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijk en bijzonder. Alleen hoofdgerecht (kipfiletje) niet lekker.

Anna Dekker at 30 September 2019
Verified

"Lekker bij Lute"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Uitstekende lunch genoten bij ARC (Peter Lute) aan de Amstel. Mooie ambiance, prettige bediening en heerlijk eten. Alle reden om er terug te komen.

Olaf Wijnants at 29 September 2019
Verified

6.7 Cuisine 4 | Service 8 | Atmosphere 8

Ai. Een teleurstellende maaltijd bij ARC. gisteravond. De amuse was nog niet op en het eerste gerecht werd al geserveerd, toen we daar iets over zeiden was het antwoord “ja, het stond al klaar. ", slordig. Geen brood op tafel, is ook niet gevraagd, was wel nodig geweest, we vertrokken allebei met honger. De zalm was...

Read full review

Ai. Een teleurstellende maaltijd bij ARC. gisteravond. De amuse was nog niet op en het eerste gerecht werd al geserveerd, toen we daar iets over zeiden was het antwoord “ja, het stond al klaar. ", slordig. Geen brood op tafel, is ook niet gevraagd, was wel nodig geweest, we vertrokken allebei met honger. De zalm was vlak, de gamba lag op een overbodige dot aubergine 'boemboe' waardoor de gamba comoleet wegviel. Derde gerecht was knolselderij, dit was echt onder de maat, weinig smaak en zo groot als mijn pink. Niet geschikt als derde gang. Als ze hier normaal €12 voor durven te vragen... De boerderijkip was bleek, smaakloos en droog aan de buitenkant en nog niet gaar aan de binnenkant. Dit was het enige gerecht van normale proporties en ik had honger dus maar opgegeten, mijn vrouw heeft de helft laten staan, net als anderen ook zagen we. Dessert was aardig.

Ik vermoed dat Peter hier niet blij van zou worden als hij dit geserveerd had gekregen.

Wel complimenten voor de bediening die een goede wijn adviseerde en ons een drankje aanbood omdat ze zelf ook even geproefd had in de keuken en het met ons eens was dat het "niet goed was vandaag".

Maar als de wijn het beste onderdeel van de maaltijd was, doe je als restaurant iets verkeerd. En dat tientje korting op de rekening (€100 ipv €110 voor twee vijf-hapjes menu's) omdat het restaurantweek is... Schrale troost.

Mooie zaak, maar het eten is echt van dermate slecht niveau dat de helft van de prijs zelfs te veel zou zijn.

Thuis nog maar een boterham gegeten, voor ons eens meer nooit weer.

Niet belangrijk at 28 September 2019
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Amsteldijk 67 1074 HZ Amsterdam

About ARC. by Lute

Restaurant ARC. by Lute is located in the impressive building in neo-Renaissance style on the edge of the Pijp in Amsterdam. The atmosphere of modern Amsterdam translates the historic energy into a modern and warm design. The restaurant consists of four connected rooms: a bar, a narrow room with high tables, a restaurant and an atrium. It makes ARC. a place to have a drink, to add snacks to that drink, a place for extensive dinners.

The chefs process local products into international dishes, giving them a nice twist and creating innovative dishes. It is a clear and fresh cuisine with the occasional tempters.

Restaurant ARC. by Lute will guarantee that you'll have an unforgettable evening!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities