De Viszaeck

Dutch, Seafood
8,4 (60 reviews)
92%
Free cancellation

You can cancel your reservation at this restaurant any time.

Photos made by guests
Share your photos

What 60 people say about De Viszaeck

8.4 Based on 60 reviews. 92% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Aardig gegeten met tegenvallende prijs-prestatieverhouding"
6.3 Cuisine 6 | Service 7 | Atmosphere 6

In het kader van de Restaurantweek bezochten we dit keer Restaurant De Viszaeck in Amersfoort (3 gangen, € 34,50, geen amuses en dergelijke). We werden vriendelijk ontvangen in het niet al te grote restaurant. Hierdoor zit je vrij dicht op elkaar en met een niet al te goede akoestiek was het converseren soms wat las...

Read full review

In het kader van de Restaurantweek bezochten we dit keer Restaurant De Viszaeck in Amersfoort (3 gangen, € 34,50, geen amuses en dergelijke). We werden vriendelijk ontvangen in het niet al te grote restaurant. Hierdoor zit je vrij dicht op elkaar en met een niet al te goede akoestiek was het converseren soms wat lastig.

Bij het bestellen van een aperitief bleek dat de keuze in niet-alcoholisch erg beperkt was. Qua sappen alleen (lekkere) appelsap, geen jus, geen rivella, geen alcoholvrije wijn. Een karaf water was geen probleem.
We bestelden ook brood vooraf (buiten het 3-gangen menu, € 5,50) dat pas na navragen na lange tijd werd gebracht. Het was lekker brood met smakelijke ansjovisboter maar een beetje opgewarmd was het denk ik nog lekkerder geweest. Frites (€ 5,50) en/of salade konden apart worden besteld.

Het voorgerecht was een ceviche van baars, voor mij wat aan de zure kant, de smaak van de vis ging grotendeels verloren. Het hoofdgerecht was zeebaars met asperges en torentjes aardappelpuree. De vis was goed bereid, al zaten er in mijn exemplaar nog wat graten. Het nagerecht was een honing-panna cotta met pistache-ijs. Vooral het kruim deed het goed.

We sloten af met koffie. Afrekenen moest in een restaurant wat verder op omdat de pin niet werkte en we geen contant geld bij ons hadden.

Het was best een genoeglijke avond, waarbij het vrouwelijke personeelslid zich positief onderscheidde. Echter: we hebben al heel vaak meegedaan aan de restaurantweek en op basis daarvan dient gezegd dat de prijs-prestatieverhouding toch enigszins tegenviel.

Mame at 13 May 2022
Verified

8.7 Cuisine 10 | Service 7 | Atmosphere 9

Fijne bediening, goed eten, goede wijn. Tijd tussen de gangen duurde wel erg lang, dit deed wel af aan de hele beleving.

FHdV at 12 May 2022
Verified

"Restaurant week 3 gangen"
8.0 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 7

Het eten was lekker en goed verzorgd. Wij vonden alleen jammer dat het voorgerecht weinig vis smaak had.

Eddy Yeung at 12 May 2022
Verified

8.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 7

Leuke plek aan het water. Binnen iets minder qua sfeer.
Lekker gegeten en het was mooi opgemaakt.

Jacqueline at 09 May 2022
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

Heerlijk eten aan het terasje in het avondzonnetje, wat wil je meer

Tina at 09 May 2022
Verified

Map All restaurant deals in Amersfoort

Show phone number

About De Viszaeck

Cuisine: Dutch, Seafood

At the Viszaek in Amersfoort, it's all about fish. The restaurant is trendy, fresh and hip. The dishes are prepared in traditional and innovative ways. At Viszaek you can enjoy a heavenly piece of fish! Enjoy everything that the sea has to offer. There is also plenty of choice for meat lovers and vegetarians. For an evening full of delicious culinary dishes you are at the right place at the Viszaek! Book a table now.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amersfoort

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities