Knife fork icon red

Herberghe In de Heerlyckheid

Herberghe In de Heerlyckheid

8,8 (35 reviews)
96%

What 35 people say about Herberghe In de Heerlyckheid

8.8
(35 reviews)
Food
9.0
Service
8.7
Atmosphere
8.7
96%
Write a review

7.0 Cuisine 7 | Service 6 | Atmosphere 8

Verrassend wat je binnen aantreft als je hier voor de eerste keer komt. Wij kregen een mooie grote ronde tafel en werden prima ontvangen. Het eten is zonder meer goed. Daar valt weinig op aan te merken. De wijnen wisselend. Ook het advies voor de wijnen is wisselend. En de wijnen zijn (te) duur. Per glas € 7 is voor...

Read full review

Verrassend wat je binnen aantreft als je hier voor de eerste keer komt. Wij kregen een mooie grote ronde tafel en werden prima ontvangen. Het eten is zonder meer goed. Daar valt weinig op aan te merken. De wijnen wisselend. Ook het advies voor de wijnen is wisselend. En de wijnen zijn (te) duur. Per glas € 7 is voor de ook nog eens matig gevulde glazen te hoog geprijsd. De aandacht voor de tafel mocht ook iets beter. Die is er wel, maar alleen als een volgende gang geserveerd wordt. Tussendoor let niemand op de tafel om te zien of alles naar wens is. Dus zeker de moeite waard om hier naar toe te gaan maar er zijn verbeterpunten voor dit restaurant.

Martien at 12 October 2020
Verified

"Heerlijk gegeten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten en kennisgemaakt met een voor ons nieuwe cocktail.

Saskia van Nistelrooij at 11 October 2020
Verified

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Gisteravond uitstekend gegeten bij dit pareltje in Deurne. Heerlijke gerechten, zeer smaakvol en in balans en dat alles opgediend door een relaxte ober in een ontspannen sfeer. Dit restaurant verdient meer bezoekers om ze door deze coronatijd te helpen. Mag niet verdwijnen! Komen zeker nog een keer terug.

Anne en Henri at 01 October 2020
Verified

8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

We waren hier voor de 3e keer en het eten wordt steeds beter. Fantastische gerechten hoog op smaak. Een extra gerechtje was vriendelijk geprijsd en de moeite waard. Sommige mensen van de bediening zouden iets beter geïnformeerd kunnen zijn. Maar het eten is echt top. We gaan snel weer.

Nicolet Van Nunen at 28 September 2020
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

2 ‘heerlijcke’ avonden gehad! staat hoog op mijn lijstje nu.

Bjh Boom at 28 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Deurne

Stationsstraat 113 5751 HD Deurne

About Herberghe In de Heerlyckheid

In elegant Deurne you can find the excellent restaurant Herberghe in the Heerlyckheid. Here you can enjoy the sublime dishes that are served with love and passion by the kitchen staff. Upon entering, everyone immediately feels welcome in the tastefully decorated restaurant because of the fantastic hospitable staff. They will ensure that you lack nothing at every visit, which makes for a phenomenal experience.

So come quickly for an exceptional experience!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Deurne

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities