To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

Hotel Restaurant Oud London

8,4 (56)

What people say of Hotel Restaurant Oud London

8.4
(56 reviews)
Food
8.5
Service
8.5
Atmosphere
8.1
Write a review

"Heerlijk buiten gegeten!"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijk kreeftenmenu maar ook de rest van de kaart is niet te versmaden, heerlijk gegeten op prachtig terras en uitstekende bediening!

Mdj at 23 June 2019

"Blijft een heerlijk hotel!"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Met regelmaat te gast bij Oud London.
Een hotel restaurant waar je echt gastvrij wordt ontvangen en service met een hoofdletter wordt geschreven. Alles kan niets moet. Uitgebreide kaart met veel klassiekers. Champignons Dordogne, gebakken kalfslever en kreeft Thermidor.
Wisselend keuze menu. Keuken kookt zeer stabiel en prima porties. Veel producten worden echt huis gemaakt. Uitgebreide wijnkaart. Veel grijze éminence als gasten terwijl men er prima als gezin of stel kan eten. Veel terugkerende gasten wat een goed teken is. Prettig ruim binnenterras.

Bart Jansen at 28 January 2019

"Uitstekend"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij hebben met drie personen gegeten in het voorhuis dit is heel gezellig geowrden.
Wij zijn zeer netjes en volt ontvangen kregen eerst een amuse daarna het menu vooraf een zalige Carpaccio toen was er en dat vond ik een zeer goede service wat bij de meeste restaurants niet mogelijk is bij het restaurant menu een keuze tussen vis en vlees (zalm of eendenborst met zwarte bonen saus) alles werd geserveerd op een heet bord dit was werkelijk voortreffelijk een had zalm en twee de eendenborst. En toe was een appeltaartje met kaneelijs. Prijs kwaliteit kon niet beter de prijzen van de wijn zijn iets aan de te hoge kant maar dit zal ook wel met de kwaliteit te maken hebben want ik had een witte wijn en die was niet duur. Met alk zullen wij zeker terug komen.

robkempers at 04 April 2016

"lekker gegeten"
8.3 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 10

De amuse was een verassing en heerlijk, koude tomatensoep met een ijsbolletje er In. Smaakte naar meer.. voor af een carpaccio die erg mooi en zacht was. De sla was bitter. Hoofdgerecht zalm geserveerd met leuke lekker aankleding. Met daarnaast nog friet en heerlijk klaargemaakte boontjes. Hoofd gerecht was wel iets te zoutig. We hebben de hele avond nog dorst gehad.

Dessert was een appel taartje precies zoals hij moet zijn niet te zoet en vanille saus erbij. Kaneel ijs ernaast. De service was goed alleen bij hoofdgerecht en dessert geen uitleg over wat er precies op je bord lag. Ik kom er zeker nog een keer eten.

miranda at 03 April 2016

"Heerlijk gegeten!"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Het menu van de restaurantweek was echt prima. De vriendelijke en vlotte bediening maakte het een heel plezierig geheel. Er heerst in Het VoorHuys een heel relaxte en gezellige sfeer.

Cora en Henk at 31 March 2016

Map All restaurant deals in Zeist

Woudenbergseweg 52 3707 HX Zeist

About Hotel Restaurant Oud London


Brasserie 't VoorHuys in Zeist.


In Hotel Restaurant Oud London you will find a small and cosy brasserie. The ambiance feels like home. We serve delicious dishes made from the most fresh products.


We serve a weekly changing menu as well. 

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Zeist

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities