Knife fork icon red

What people say of The Harbour Club Amsterdam – Zuid

7.7
(19 reviews)
Food
7.7
Service
7.1
Atmosphere
8.2
Write a review

"Dinner"
8.7 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 10

Ik heb een reservering gemaakt voor de Dining City deal maar toen we daar aankwam konden zij onze reservering niet vinden. Maar er was wel een tafel vrij. We hebben de wijn arrangement besteld maar het was raar dat dezelfde witte wijn 2x achter elkaar werd geserveerd, de eerste keer met rode vlees en daarna met vis. Het eten was heel lekker en het sfeer ook, we willen terug komen.

Emanuele at 31 March 2019

"Een ware teleurstelling"
5.3 Cuisine 6 | Service 4 | Atmosphere 6

Wij dachten er een gezellige meiden avond van te maken maar dat liep geheel anders. Ze hebben ons een tafel helemaal achter in het restaurnat gegeven en vergaten ons constant. Wij hebben meerdere malen zelf de bediening moeten wenken om te komen. De bediening kwam meerdere malen onze bestelling doornemen omdat het verkeerd opgenomen was. En we kregen niet bij elke gang ons eten tegelijkertijd. De dj draaide goede muziek maar het stond zo luid dat we elkaar niet konden verstaan. Het was er vreselijk koud. En we moesten ook betalen voor het parkeren. Het eten was wel lekker maar niet super. Wij zullen niet zo snel weer hier eten.

Natascha at 25 March 2019

4.0 Cuisine 4 | Service 2 | Atmosphere 6

Weinig geraffineerde keuken. Geur van grondwater/riolering duidelijk aanwezig. Weinig flexibel personeel

Sidney at 24 March 2019

"Super avond"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het was een top avond gaan zeker terug alles was goed 👍🏻👍🏻

L Vd linden at 24 March 2019

8.0 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 8

De ontvangst was redelijk, had om 18u30 gereserveerd maar er werd gemeld dat de keuken door omstandigheden pas om 19u open was. Of we een drankje in de bar wilde drinken. Prima. Om 19u15 vroeg ik zelf maar even of we aan tafel konden. Want niemand kwam ons waarschuwen. De kaart kregen we en na 15min vroeg iemand of we al een keus hadden gemaakt en toen kon ik melden dat we de restaurant week menu hadden. Oh nee hahah, dan krijgt u deze kaart niet. Ik vind als je op naam reserveert de gastheer dat zou moeten weten. Het eten en de wijn waren erg goed. Bij weggaan liep er niemand mee naar de deur, we konden onze jas niet vinden dus weer terug zoeken naar iemand die dit wel wist. Prachtig restaurant met een goede keuken maar de service is echt niet best. Daar zou ik maar hard aan gaan werken!

Willeke at 21 March 2019

Map All restaurant deals in Amsterdam

Apollolaan 2 1077 BA Amsterdam

About The Harbour Club Amsterdam – Zuid

In the heart of Old-South surrounded by the canals, you will find The Harbour Club South. With their unique concept, they will enchant their guest with wining & dining in a whole new way. Located in the 4-star Apollo Hotel Amsterdam, which you can even visit per boat. Swing by and let yourself be amazed by the newest gem of Amsterdam Old-South.

Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities