Knife fork icon red

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

What 154 people say about Floor17

8.6
(154 reviews)
Food
8.7
Service
8.5
Atmosphere
8.6
84%
Write a review

"Lekker gegeten"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Mooi restaurantweek menu. Door ons uitgebreid tot 5 gangen. Goede diversiteit en gerechten fijn op smaak. Prettig bediend door stagiaire met heldere uitleg van hetgeen op het bord lag. Daarnaast ook het prachtige uitzicht op Amsterdam

Marcel Le Belle at 10 October 2020
Verified
Team Floor17 responded at 13 October 2020

Beste Marcel,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat jullie het menu hebben uitgebreid naar 5-gangen, een echte aanrader! En dat er voldoende diversiteit en smaak in het menu zat in combinatie met prettige bediening en een mooi uitzicht over Amsterdam. We hopen jullie gauw terug te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk eten, goede service. En een mooi uitzicht over Amsterdam!

Bart Wouters at 09 October 2020
Verified
Team Floor17 responded at 13 October 2020

Beste Bart,

Wij willen u bedanken voor deze positive review. Goed om te horen dat u heerlijk heeft gegeten, dat u onze service goed vind en heeft genoten van het mooie uitzicht over Amsterdam. We hopen u snel weer terug te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


"Top gegeten!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wederom heerlijk gegeten! Dit keer de restaurantmenu waarbij er een combinatie gemaakt werd met het nieuwe menu.

Small 3764f52bd9
Cootje Voogel-Noya at 04 October 2020
Verified
Team Floor17 responded at 13 October 2020

Beste Cootje,

We zijn blij jullie weer bij ons te mogen ontvangen en wat fijn om jullie weer terug te zien bij Floor17! Wij zijn blij om te horen dat jullie hebben genoten van restaurant week optie in combinatie met ons nieuwe menu. Bedankt voor de positieve review en tot de volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


8.7 Cuisine 10 | Service 7 | Atmosphere 9

Heerlijk gegeten! Vriendelijke bediening en een hele sfeervolle ambiance.

Giovanna Waller Diemont at 04 October 2020
Verified
Team Floor17 responded at 13 October 2020

Beste Giovanna,

Bedankt voor deze positieve review. Het is goed om te horen dat u heerlijk heeft gegeten, dat u onze bediening vriendelijk en de ambiance sfeervol vind. Hopelijk zien wij u snel terug bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk menu vriendelijke ontvangst goede bediening en prettige en moderne sfeer met mooi uitzicht op de stad.

Clair at 01 October 2020
Verified
Team Floor17 responded at 13 October 2020

Beste Clair,

Wij zijn blij om te horen dat jullie het menu heerlijk vonden, dat jullie wel en vriendelijk zijn ontvangen en genoten hebben van de bediening en de prettige, moderne sfeer met uitzicht op de stad. Bedankt voor deze positieve feedback en wij hopen jullie gauw terug te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17

Map All restaurant deals in Amsterdam

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

About Floor17

In cozy Amsterdam there is restaurant Floor17 at an altitude of 85 meters. Here people work according to the traditional Dutch cuisine, using fresh, high-quality ingredients. The kitchen team provides delicious dishes that ensure a unique taste experience. In combination with the phenomenal view and a matching wine, you will certainly experience a fantastic day.

Would you also like to get acquainted with the excellent taste combinations and enjoy the magnificent view from the 17th floor at restaurant Floor17?

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities