Knife fork icon red

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

What 154 people say about Floor17

8.6
(154 reviews)
Food
8.7
Service
8.5
Atmosphere
8.6
84%
Write a review

"No nonsense ambiance met prima eten"
8.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 7

Hier gegeten ihkv de Restaurantweek. Prima menu van Langzaam gegaarde eendeborst vooraf die wel erg koud geserveerd werd ipv op kamer temperatuur. Uitstekende gegaarde vis op Gortparels als hoofdgerecht en mooi desert als afsluiting. De als extra gang bestelde Tom Kha kai soep was prima op smaak. Daarentegen en extr...

Read full review

Hier gegeten ihkv de Restaurantweek. Prima menu van Langzaam gegaarde eendeborst vooraf die wel erg koud geserveerd werd ipv op kamer temperatuur. Uitstekende gegaarde vis op Gortparels als hoofdgerecht en mooi desert als afsluiting. De als extra gang bestelde Tom Kha kai soep was prima op smaak. Daarentegen en extra kaas plank weer wat vlak van opbouw.
Meer dan uitstekende bediening die ons uitermate op ons gemak stelde en prima rekening hield met extra wensen. Het "persoonlijk" geschreven bedankje op de enveloppe waarin de rekening gepresenteerd wordt is een heel leuke gadget.
Daarnaast prima parkeren in de onder hotel Ramada gelegen parkeergarage waarvoor bij het hotel een uitrijkaart overhandigd wordt op vertoon van de restaurant rekening. Prima service. Wij komen zeker nog een keer overdag terug om van het panorama over Amsterdam te genieten.

Kommer Mutschelknauss at 16 March 2015

"Erg lekker, met een persoonlijke touch"
9.0 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 10

Geweldige locatie (het uitzicht verveeld nooit), heerlijk gegeten tijdens de Restaurantweek en prima, persoonlijke aandacht.

Marjan at 16 March 2015

"Dinner with a view"
8.7 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 9

Floor17 was een leuke verrassing tijdens de Restaurantweek. We hadden een mooie tafel in de hoek, redelijk afgeschermd dus je kijkt niet bij de buren op tafel. Het menu was goed, voor en hoofd waren zalig. Het nagerecht was alleen minder; witte chocolade pannacotta was te gepeperd, in het frambozenschuim zat te veel...

Read full review

Floor17 was een leuke verrassing tijdens de Restaurantweek. We hadden een mooie tafel in de hoek, redelijk afgeschermd dus je kijkt niet bij de buren op tafel. Het menu was goed, voor en hoofd waren zalig. Het nagerecht was alleen minder; witte chocolade pannacotta was te gepeperd, in het frambozenschuim zat te veel alcohol en de mangostukjes niet rijp genoeg.
De service was vriendelijk en professioneel. De chef kwam zelf de gerechten brengen met uitleg. Serveerster kon wel iets minder vaak "smaakt het allemaal?" komen vragen haha.

Tessel at 13 March 2015

"op grote hoogte"
8.3 Cuisine 7 | Service 10 | Atmosphere 8

Ontvangst in het Engels, dat vond ik wederom bijzonder, maar soit, vriendelijkheid staat heel hoog in het vaandel. Via de restaurantweek gereserveerd. Langzaam gegaarde eend met hemelse saus, roodbaars met pancetta en parelgort, als extra een kaasplank en een nagerecht van panna cotta met een heerlijke balans van zo...

Read full review

Ontvangst in het Engels, dat vond ik wederom bijzonder, maar soit, vriendelijkheid staat heel hoog in het vaandel. Via de restaurantweek gereserveerd. Langzaam gegaarde eend met hemelse saus, roodbaars met pancetta en parelgort, als extra een kaasplank en een nagerecht van panna cotta met een heerlijke balans van zoet en zuur. Liefdevol omgeven door de goede zorgen van alle dames zowel van de witte als de zwarte brigade! Dank, we hebben genoten

Anne at 09 March 2015

"Taste with a view "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Everything was just lovely; the people, the view, the food. Great location for "date night".

Sophie at 09 March 2015

Map All restaurant deals in Amsterdam

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

About Floor17

In cozy Amsterdam there is restaurant Floor17 at an altitude of 85 meters. Here people work according to the traditional Dutch cuisine, using fresh, high-quality ingredients. The kitchen team provides delicious dishes that ensure a unique taste experience. In combination with the phenomenal view and a matching wine, you will certainly experience a fantastic day.

Would you also like to get acquainted with the excellent taste combinations and enjoy the magnificent view from the 17th floor at restaurant Floor17?

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities