Knife fork icon red

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

What 154 people say about Floor17

8.6
(154 reviews)
Food
8.7
Service
8.5
Atmosphere
8.6
84%
Write a review

8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

Eerste keer 's-avonds bij Floor17, uitzicht en sfeer waren super. Eten prima en fijne service.

Hemmo Moerel at 30 September 2020
Verified
Team Floor17 responded at 13 October 2020

Beste Hemmo,

Bedankt voor de positieve feedback. Goed om te horen dat jullie eerste keer bij Floor17 goed is bevallen en het uitzicht en de sfeer goed waren in combinatie met het eten en de fijne service. Deze componenten zijn voor ons van belang voor een mooie ervaring bij Floor17. Wij hopen jullie snel terug te zien!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


"Goede service en aardige bediening kon het eten niet helemaal vergoeden."
6.7 Cuisine 4 | Service 9 | Atmosphere 7

Service was goed, we kregen een mooie zitplaats.
Bediening deed goed zijn/haar best.
Vreemd dat bij het menu alleen vlees als enige optie voor de hoofdmaaltijd is. Normaliter heb je keuze uit vlees, vis en evt vegetarisch. Maar gelukkig mocht ik vis krijgen.
Echter het vis was halfrauw. Dat moest zo, omdat het da...

Read full review

Service was goed, we kregen een mooie zitplaats.
Bediening deed goed zijn/haar best.
Vreemd dat bij het menu alleen vlees als enige optie voor de hoofdmaaltijd is. Normaliter heb je keuze uit vlees, vis en evt vegetarisch. Maar gelukkig mocht ik vis krijgen.
Echter het vis was halfrauw. Dat moest zo, omdat het dan beetgaar was en anders te hard?
Werd niet verteld welk vis het dan wel was. Nooit gehoord van een vis namelijk. Wel van biefstuk (red, medium of well done :-)).
Ik lust geen halfrauwe vis...Daar werd verder niets mee gedaan.

Lies at 27 September 2020
Verified
Team Floor17 responded at 13 October 2020

Beste Lies,

Fijn om te horen dat de service goed en aardig was en dat jullie in ieder geval een mooie zitplaats hebben gekregen. Wat jammer om te horen dat ons menu niet aan u wensen heeft voldaan en dat u de vis half rauw heeft ontvangen. Bedankt voor het invoeren van de feedback, zodoende kunnen wij onze service blijvend optimaliseren. Dit zal intern worden besproken met het team. Hopelijk zien we jullie terug bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


8.0 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 6

Wij aten er met de restaurant weken. Een vast menu met gerechten van de kaart. Het eten was lekker maar sommige gerechtjes zoals het soepje waren lauw en de ribeye was te veel doorbakken.. De prijzen zijn best hoog dus dan verwacht je dat niet. Aan de sfeer valt ook nog wel wat te verbeteren. Het gaat in dit restaur...

Read full review

Wij aten er met de restaurant weken. Een vast menu met gerechten van de kaart. Het eten was lekker maar sommige gerechtjes zoals het soepje waren lauw en de ribeye was te veel doorbakken.. De prijzen zijn best hoog dus dan verwacht je dat niet. Aan de sfeer valt ook nog wel wat te verbeteren. Het gaat in dit restaurant vooral om het uitzicht. Het roofterrace wat nu gesloten is heeft wel de juiste sfeer en ambiance. Ik zeg, vensterbanken met kachels eruit voor meer zicht en sfeerverlichting in de kasten met drank. Een paar grote echte planten zouden ook niet misstaan.

rachel eichelsheim at 27 September 2020
Verified
Team Floor17 responded at 13 October 2020

Beste Rachel,

Fijn om te horen dat het eten lekker was. Jammer dat het soepje wat lauw was, de rib-eye teveel doorbakken, de prijs te hoog en dat de sfeer van ons restaurant niet aan jullie wensen heeft voldaan. Bedankt voor het invoeren van deze review, de feedback zal intern met het team worden besproken om zo de service en de ambiance van Floor17 blijvend te optimaliseren. We hopen jullie terug te zien bij Floor17.

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Wederom heerlijk gegeten.

Els Hogers at 25 September 2020
Verified
Team Floor17 responded at 13 October 2020

Beste Els,

Bedankt voor deze positieve review, hopelijk tot gauw bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heel lekker eten, super muziekje in achtergrond, alles erg schoon en netjes en vooral hele aardige service. Ben vaste klant en kom weer zeker terug! Eten was heerlijk en voldoende, erg goed met smaken gebalanceerd .

Small 55a18fdf4a
PB at 25 September 2020
Verified
Team Floor17 responded at 13 October 2020

Beste Petra,

Wij zijn blij te lezen dat u lekker heeft gegeten, dat het schoon en netjes is en dat onze service aardig is, gepaard met een goede ambiance in ons restaurant. We hopen u snel weer terug te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17

Map All restaurant deals in Amsterdam

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

About Floor17

In cozy Amsterdam there is restaurant Floor17 at an altitude of 85 meters. Here people work according to the traditional Dutch cuisine, using fresh, high-quality ingredients. The kitchen team provides delicious dishes that ensure a unique taste experience. In combination with the phenomenal view and a matching wine, you will certainly experience a fantastic day.

Would you also like to get acquainted with the excellent taste combinations and enjoy the magnificent view from the 17th floor at restaurant Floor17?

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities