Knife fork icon red

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

What 154 people say about Floor17

8.6
(154 reviews)
Food
8.7
Service
8.5
Atmosphere
8.6
84%
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijke smaken, super uitzicht en zeer attente maar vooral leuke service.
Meestal zijn wij wat sceptisch met de restaurant week menu`s maar Floor17 deed echt haar best en heeft laten zien alles in huis te hebben voor een heerlijk & smakelijke avond!

Dank & tot snel!

Marcel de Boer at 30 August 2015

"Volgende keer weer"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Nu voor de 2e keer met de restaurant week hier gegeten en het was weer super.
Ik vond de octopussy erg lekker mijn man het hoofdgerecht . We komen zeker terug. Ook voor de bediening een 10 spontaan vrolijk en verstand van zaken.
Heb een heerlijke avond gehad bedank Floor 17.

Els Hogers at 29 August 2015

"Wow!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Hier op de eerste dag van restaurantweek gegeten. Dit was voor ons de tweede keer. Vorig jaar was al lekker, dus reden om terug te keren, maar dit jaar.... Er schijnt een nieuwe chef te werken, zoals de ontzettend hartelijke meid uit de bediening het ons vertelde (de bediening bestaat trouwens uit alleen maar goedla...

Read full review

Hier op de eerste dag van restaurantweek gegeten. Dit was voor ons de tweede keer. Vorig jaar was al lekker, dus reden om terug te keren, maar dit jaar.... Er schijnt een nieuwe chef te werken, zoals de ontzettend hartelijke meid uit de bediening het ons vertelde (de bediening bestaat trouwens uit alleen maar goedlachse professionele, maar toch zichzelf zijnde mensen, hulde) en die heeft ons verrast! Octopus met chorizo en granny Smith! Heerlijk, we willen iedere week hier eten als dat gerecht vast op de kaart staat... We zijn ontzettend benieuwd naar de verdere avonturen van floor17 en komen die graag beleven de volgende keer. Mensen hier moet je naar toe. Eind van de avond komt de chef ook nog een praatje maken zodat we al helemaal vergeten zijn dat we 'maar' restaurant week gasten zijn.

Maartje at 28 August 2015

"Prachtig, op alle fronten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het restaurant met het mooiste uitzicht heeft ook de mooiste gerechten. Wij hebben Octopus, core de boeuf en verloren brood gegeten. Héérlijk! Bijzondere smaakcombinaties zonder te gek te worden zoals je de laatste tijd veel ziet. Wij komen sowieso terug voor de a la carte kaart.

Bertine en Paul at 28 August 2015

"Restaurant weken menu"
2.7 Cuisine 2 | Service 4 | Atmosphere 2

Wij hadden niet het mooiste uitzicht van Amsterdam, aangezien wij in het midden zaten terwijl de tafels aan het raam leeg stonden. Het "restaurant weken" menu vonden wij niet bijzonder, daarvan was het nagerecht het lekkerst(vergeten brood, met vanille ijs en yoghurt) en het zuurdesembrood met roomboter. Wederom tot...

Read full review

Wij hadden niet het mooiste uitzicht van Amsterdam, aangezien wij in het midden zaten terwijl de tafels aan het raam leeg stonden. Het "restaurant weken" menu vonden wij niet bijzonder, daarvan was het nagerecht het lekkerst(vergeten brood, met vanille ijs en yoghurt) en het zuurdesembrood met roomboter. Wederom tot de conclusie gekomen dat wij niet moeten meedoen aan restaurant weken, je krijgt niet het beste van de chef.

Cynthia at 27 August 2015

Map All restaurant deals in Amsterdam

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

About Floor17

In cozy Amsterdam there is restaurant Floor17 at an altitude of 85 meters. Here people work according to the traditional Dutch cuisine, using fresh, high-quality ingredients. The kitchen team provides delicious dishes that ensure a unique taste experience. In combination with the phenomenal view and a matching wine, you will certainly experience a fantastic day.

Would you also like to get acquainted with the excellent taste combinations and enjoy the magnificent view from the 17th floor at restaurant Floor17?

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities