Book now for the Restaurant Week XXL 2022 edition

Floor17

French, Dutch | €€
8,5 (180 reviews)
84% recommended

Floor17

French, Dutch | €€
8,5 (180 reviews)
84% recommended
Free cancellation

Book your table now with free cancellation.

What 180 people say about Floor17

8.5 Based on 180 reviews. 84% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"M"
5.0 Cuisine 6 | Service 3 | Atmosphere 6

Eten was ok. Brood was oud en 8,50€

Pino at 23 May 2022
Verified

"Lekker gegeten"
8.7 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 7

Eten en bediening waren top. Alleen de muziek was wat hard en niet helemaal onze smaak. Maar dat lag aan ons. Na dat wij daar wat over gezegd hadden werd de muziek een beetje aangepast. Maar wij gaan een keer terug

Harrie at 08 May 2022
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Vriendelijk personeel, heerlijke gerechten en een spectaculair uitzicht.

Kenneth Doekhie at 05 May 2022
Verified

"Lekker eten, service kon beter"
6.0 Cuisine 8 | Service 4 | Atmosphere 6

Via de de xxl restaurantweek gereserveerd bij floor 17. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangenen naar onze tafel begeleid. Hier gaf ik aan dat ik zwangere ben, zoals beschreven in de reservering. Mijn tafelgenoot begon met een cocktail en ik met een mocktail. En we werden voorzien van een flesje water. Het et...

Read full review

Via de de xxl restaurantweek gereserveerd bij floor 17. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangenen naar onze tafel begeleid. Hier gaf ik aan dat ik zwangere ben, zoals beschreven in de reservering. Mijn tafelgenoot begon met een cocktail en ik met een mocktail. En we werden voorzien van een flesje water. Het eten werd in een geleidelijk tempo opgediend, dus tussen de gangen zat genoeg ruimte om even langs te komen om te vragen of wij nog wat te drinken hadden gewild, of om onze lege glazen te voorzien van water. De smaken van het eten waren goed, echter kregen we een roofvis (zeebaars) als hoofdgerecht, welke je niet mag tijdens de zwangerschap. Dat vind ik persoonlijk nogal slordig. Zeker al het meerdere malen (in de reservering en vooraf gezegd is). Een chefkok hoort dat toch te weten. Het uitzicht blijft fenomenaal en ondanks de verbeterpunten hebben mijn tafelgenoot en ik genoten van de avond.

Iljvsvg at 03 May 2022
Verified

"Eten niet echt bijzonder"
6.3 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 7

Meerdere malen bij Floor 17 geweest maar dit keer viel het eten tegen. Leuke locatie. Kom waarschijnlijk wel terug voor een drankje/koffie maar niet voor eten.

Hemmo at 01 May 2022
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Show phone number

About Floor17

Cuisine: French, Dutch

In cozy Amsterdam there is restaurant Floor17 at an altitude of 85 meters. Here people work according to the traditional Dutch cuisine, using fresh, high-quality ingredients. The kitchen team provides delicious dishes that ensure a unique taste experience. In combination with the phenomenal view and a matching wine, you will certainly experience a fantastic day.

Would you also like to get acquainted with the excellent taste combinations and enjoy the magnificent view from the 17th floor at restaurant Floor17?

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities