Knife fork icon red

Spijs

8,7 (355 reviews)

What people say of Spijs

8.7
(355 reviews)
Food
8.8
Service
8.9
Atmosphere
8.5
Write a review

7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Prima eten, niet heel bijzonder. Voor mijn puberzoon waren de porties te klein.

Jarige at 16 November 2019
Verified

"Hele geslaagde avond"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Lekker 4-gangen "toegankelijk" verrassingsmenu dat wij echt mochten smaken; elk gerecht was gevarieerd en met super ingredienten gemaakt - niks was "standaard" wat het net leuk maakte; goede service met het juiste ritme; alles samen een zeer geslaagde avond!

Marc Duvel at 16 November 2019
Verified

"Excellent"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We had a 4 course menu and every course was delicious

SEDA DINCER at 09 November 2019
Verified

"Spijs, als je van echt lekker eten houdt!"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Gisteravond waren we bij Spijs, in Scheveningen. We kregen een mooie tafel in de serre, tafels staan redelijk ver van elkaar, dus je luistert niet mee met de buren. Mooie glas in lood-ramen, lekkere leren stoelen. Keurige obers, in zwart gekleed, met goede wijnkennis/uitleg. Na een echte champagne begonnen we met fl...

Read full review

Gisteravond waren we bij Spijs, in Scheveningen. We kregen een mooie tafel in de serre, tafels staan redelijk ver van elkaar, dus je luistert niet mee met de buren. Mooie glas in lood-ramen, lekkere leren stoelen. Keurige obers, in zwart gekleed, met goede wijnkennis/uitleg. Na een echte champagne begonnen we met flink voorgerecht: van links naar rechts garnalen, spiegeleitje, tartaar, sushi, tonijn en garnalen. Smaakte prima. Daarna vis met spinazie en pasta. Na twee gerechten zaten we al redelijk vol. Witte (!) Rhône wijn bij eerste gerecht, lekkere Viognier bij de tweede. Daarna een stevige maar toch frisse Rioja bij overheerlijk kalfsvlees met lekkere jus, en daarna mixed dessert van ijs en fruit. Kortom, als je partner een fotomodel is met neiging tot anorexie dan is het eten teveel, maar wij vonden het helemaal OK, en zijn van plan om terug te komen met gezellige vrienden die ook van echt lekker eten houden!

willem at 03 November 2019
Verified

9.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij hebben hier heerlijk gegeten en het verrassings menu van de chef is zeker aan te bevelen. Wij zullen daar graag terug komen.

Familie etentje at 29 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in The Hague

Wassenaarsestraat 147 2586 AN The Hague

About Spijs

At restaurant SPIJS in The Hague, you can enjoy good food from all over the world. The restaurant is located in a great national monument. The kitchen is inspired by many international influences. The dishes are sure to lick your fingers. Do you also want to enjoy the chef's delicious creations? Then come quickly to restaurant SPIJS and be pampered.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in The Hague

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities