Knife fork icon red

Zott

7,9 (155 reviews)

What 155 people say about Zott

7.9
(155 reviews)
Food
8.2
Service
7.8
Atmosphere
7.7
Write a review

8.0 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 6

Locatie erg leuk zo aan dat haventje. Jammer dat we de enige gasten waren. Het enige minpuntje vond ik de vraag of we wat brood en hapjes bij het aperitief wilden hebben (ik dacht dat het er gewoon bij hoorde) en dan later op de rekening 15 euro zie staan voor wat bruin brood met twee smeerseltjes, een paar olijfjes...

Read full review

Locatie erg leuk zo aan dat haventje. Jammer dat we de enige gasten waren. Het enige minpuntje vond ik de vraag of we wat brood en hapjes bij het aperitief wilden hebben (ik dacht dat het er gewoon bij hoorde) en dan later op de rekening 15 euro zie staan voor wat bruin brood met twee smeerseltjes, een paar olijfjes, bakje nootjes en twee plakjes rauwe ham. Ik dacht meteen, zo de kortingsbon is aardig verrrekend!

R Meijer at 12 September 2019
Verified
Jeroen Restaurant Zott responded at 13 September 2019

Meneer en Mevrouw Meijer,

Wat leuk dat jullie de korting bon hebben verzilverd in ons restaurant deze week.
Helaas was het een rustige avond voor ons, af en toe heb je wel eens zo een avond dat het erg stil is in het dorp. Fijn dat u mij wel vertelde een leuke en fijne avond te hebben gehad tijdens het afrekenen.
Het hapje wat u vooraf heeft gekregen kost €4,- per persoon. Voor 2 personen heeft u ook €8,- betaald i.p.v. de door u genoemde €15,-. Voor de zekerheid heb ik dit even nagekeken op uw rekening, en u heeft echt maar €8,- betaald voor prachtig rustiek brood met Boeren Utrechtse oude kaas, mooie Italiaanse Prosciutto Di San Daniele, roomboter met tomaat, zwarte olijven en huisgemaakte kruidenmayonaise en een noten/pinda mix.
Of onze gasten met of zonder korting bon komen eten, iedere gast bieden wij de mogelijkheid om bij het aperitief een broodje te eten met bovenstaande garnituren. Nee, de €20,- korting is niet verrekend met het hapje wat u vooraf heeft gekregen.

Hopelijk hebben jullie achteraf nog even leuk kunnen wandelen door het mooie Vreeswijk.
Ondanks de voor u nare verassing op de rekening hopen wij u snel weer te verwelkomen in ons Restaurant.


4.0 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 4

Viel erg tegen! we hadden een korting bon voor het menu van de chef. vooraf de website geraadpleegd. zou drie gangen zijn en voor iedere gang zou er een keuze uit 2 gerechten zijn. nou met heel veel moeite. de chef had kennelijk al iets voor ons bedacht. vooraf geen keuze. hoofdgerecht buikspek. dat wilde niemand. w...

Read full review

Viel erg tegen! we hadden een korting bon voor het menu van de chef. vooraf de website geraadpleegd. zou drie gangen zijn en voor iedere gang zou er een keuze uit 2 gerechten zijn. nou met heel veel moeite. de chef had kennelijk al iets voor ons bedacht. vooraf geen keuze. hoofdgerecht buikspek. dat wilde niemand. we konden een sliptongetje krijgen. nog nooit in een restaurant gegeten waar je als hoofdgerecht maar een (1) sliptongetje krijgt. met wat frutseltjes er omheen, geen extra groenten of pommes frites. als nagerecht konden we met moeite onder de brownie uit en een kaasplankje krijgen. toch maar port besteld om de pijn te verlichten. kopje koffie (a 3 euro 50 na) zonder iets van een koekje of chocolaatje erbij. schandalig. als excuus kregen we dat ze net terug waren van vakantie en de ober ging ook nog vertellen waar iedereen heen was gegaan! merkwaardig. Tent zag er keurig uit, maar de ober was iet erg gekleed in een gekreukeld vaal t-shirt en geen net overhemd. absoluut niet voor herhaling vatbaar. zeker niet voor die prijs. prijs / kwaliteit verhouding totaal zoek...

Born4Creation at 18 August 2019
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Prima gerechten, vriendeljke bediening, aanbevolen door Michelin en dat is terecht.
Een klein punt an kritiek: de akoestiek, iets meer dempend materiaal zou die sterk verbeteren.
Al met al een aanrader.

Ruud at 24 March 2019

"Prima"
6.7 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 6

Leuke locatie. Eerste indruk bij binnenkomst was dat het Restaurant een 4kant zaaltje was maar wat wel huiselijk aanvoelde. Toch zou ik een aantal hoge bloemstukken oid aanvullen om de ruimte te breken en iets meer body te geven.
Keuken was prima.
Voor klein maar fijn.

Hoofdgerecht geen daverend succes en mes...

Read full review

Leuke locatie. Eerste indruk bij binnenkomst was dat het Restaurant een 4kant zaaltje was maar wat wel huiselijk aanvoelde. Toch zou ik een aantal hoge bloemstukken oid aanvullen om de ruimte te breken en iets meer body te geven.
Keuken was prima.
Voor klein maar fijn.

Hoofdgerecht geen daverend succes en messen waren bot. We kregen op verzoek steak messen.
Nagerecht weer klein maar fijn.
Kreeg de indruk dat de 3 gangen ook echt aan de prijs waren aangepast voor de restaurant week. Misschien een gemiste kans omdat wij er daarom niet nog eens heen zouden gaan.
Bediening aardige dame (ik vermoed eigenaresse) en aardige jongeman (mag wat spontaner).
Pin apparaat werkte niet. Duurde 5 minuten voordat ik kon betalen.

Boom at 07 October 2018

"Klacht! Restaurant gesloten"
2.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 2

Ondanks bevestiging van reservering van Diningcity was restaurant Zott gesloten. Zeer slechte zaak.

Liesbeth van Overhagen at 28 April 2018

Map All restaurant deals in Nieuwegein

Dorpsstraat 49 3433 CL Nieuwegein

About Zott

Restaurant Zott is a wonderful place to relax, in a beautiful location in Nieuwegein.

The menu offers a varied range of delicious dishes of fresh fish, seafood, veal rib of the rôtissoire or delicious Dutch game. But of course also pure and pure vegetarian dishes. Delicious and harmonizing with surprising wines from the best wine regions of France and of course Italy. With the most beautiful wine list of Nieuwegein and surroundings with more than 100 labels, you will certainly succeed in drinking a nice glass of wine.

Be surprised by the culinary dishes of restaurant Zott.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Nieuwegein

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities