Knife fork icon red

Zott

7,9 (155 reviews)

What people say of Zott

7.9
(155 reviews)
Food
8.2
Service
7.8
Atmosphere
7.7
Write a review

"Tongstrelend"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

We kregen een tongstrelend heerlijke maaltijd voorgeschoteld. En ook nog eens een lust voor het oog. Het eten was echt bovengemiddeld lekker. Met zorg klaargemaakt, dat kon je ook zien aan de manier waarop het eten op het bord was opgemaakt. We gingen erheen vanwege een verjaardag en hoopten op iets feestelijks. En ...

Read full review

We kregen een tongstrelend heerlijke maaltijd voorgeschoteld. En ook nog eens een lust voor het oog. Het eten was echt bovengemiddeld lekker. Met zorg klaargemaakt, dat kon je ook zien aan de manier waarop het eten op het bord was opgemaakt. We gingen erheen vanwege een verjaardag en hoopten op iets feestelijks. En het was een feest. Onze tienerdochter met een gezonde eetlust had graag wat meer op haar bord gehad, maar voor ons oudjes met lichte neiging naar overgewicht, was het genoeg.
Ook qua locatie mooi gelegen. We keken uit op het water met de oude ophaalbrug, sfeervol. Ook in het restaurant zag het er gezellig uit. Wel was het wat leeg, maar dat kan je verwachten op een 'gewone' woensdagavond. De kwaliteit van het eten is in ieder geval geen reden om weg te blijven.

Rian at 01 March 2018

"Primera actie"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Alles was keurig verzorgd en de bediening

Evelien at 26 February 2018

"Jammer"
7.0 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 7

Het eten, de service en de sfeer waren zeker goed. Wat ons tegen is gevallen was de tijd tussen binnenkomst en het eerste gerecht. Wij zijn zelf eerder bij Zott geweest, maar de embiance was heel anders. De kwaliteit was vonden wij zeer goed maar de prijs die daar tegenover stond iets te hoog.

Jan at 25 February 2018

"Sfeer niet leuk"
6.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 2

Op dinsdag 23 januari met z'n vieren (vier volwassen) gegeten in restaurant Zott.
Het was niet druk, nog 1 echtpaar naast ons.
Met dit echtpaar werd door de serveerster constant gepraat over persoonlijke zaken.Toen we om iets vroegen zei ze dat ze bezig was....
We hebben ons daar erg aan geergerd.
Het was geen prettige sfeer in het restaurant en dat voor 4 x 55 euro!!!
Jammer.

Rixt Heerema at 24 February 2018

"Goed verzorgd"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Mooi vezorgde tafel als je plaatsneemt. Vriendelijke bediening. De huiswijn die ons beiden erg goed smaakt. Heel verrassend luxe ‘plankje’ bij het brood. Voorgerecht leuke smaken, byzondere ingrediënten-lekker. Hoofdgerecht heel erg smakelijk, en ook hier weer een verrassing van smaken bij elkaar door de groenten. T...

Read full review

Mooi vezorgde tafel als je plaatsneemt. Vriendelijke bediening. De huiswijn die ons beiden erg goed smaakt. Heel verrassend luxe ‘plankje’ bij het brood. Voorgerecht leuke smaken, byzondere ingrediënten-lekker. Hoofdgerecht heel erg smakelijk, en ook hier weer een verrassing van smaken bij elkaar door de groenten. Temperatuur precies goed, zelfs bij het laatste hapje vlees. Subliem! Als dan ook het nagerecht weer erg leuk is om te ontdekken wat de smaken zijn en ook die weer goed bevallen, top!
Bij de koffie weer een superleuk gevuld ‘plankje’.
Bij het afrekenen is ook weer alles ‘aangenaam’, omdat we meededen met de Primera actie.
Als je dan bij het aantrekken van je jas opmerkt dat je eigenlijk veel extra’s hebt gekregen/gegeten, maar je gelukkig toch niet vervelend volgegeten voelt, is het toch echt knap van Zott! Bedankt voor een goed afgestemde en erg smakelijke avond!

Tracy at 17 February 2018

Map All restaurant deals in Nieuwegein

Dorpsstraat 49 3433 CL Nieuwegein

About Zott

Restaurant Zott is a wonderful place to relax, in a beautiful location in Nieuwegein.

The menu offers a varied range of delicious dishes of fresh fish, seafood, veal rib of the rôtissoire or delicious Dutch game. But of course also pure and pure vegetarian dishes. Delicious and harmonizing with surprising wines from the best wine regions of France and of course Italy. With the most beautiful wine list of Nieuwegein and surroundings with more than 100 labels, you will certainly succeed in drinking a nice glass of wine.

Be surprised by the culinary dishes of restaurant Zott.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Nieuwegein

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities