Knife fork icon red

The Tara

10,0 (1 review)

Wat mensen zeggen over The Tara

10.0
(1 review)
Food
10.0
Service
10.0
Atmosphere
10.0
Write a review

"Echt een aanrader "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij zijn echt enorm positief verrast door The Tara. Het menu was niet alleen een streling voor het oog, het smaakte hemels. De service was super. Enorm vriendelijke en zeer attente bediening. Tijdens het dessert kwamen ze zelfs langs met een shotje limoncello van het huis. Voor de restaurantweek is The Tara echt een...

Read full review

Wij zijn echt enorm positief verrast door The Tara. Het menu was niet alleen een streling voor het oog, het smaakte hemels. De service was super. Enorm vriendelijke en zeer attente bediening. Tijdens het dessert kwamen ze zelfs langs met een shotje limoncello van het huis. Voor de restaurantweek is The Tara echt een uitstekende keuze geweest. Buiten de restaurantweek zullen wij zeker terugkeren naar The Tara.

Imarisha Hagens at 02 April 2016

Map All restaurant deals in Amsterdam

Rokin 85 – 89 1012KL Amsterdam

About The Tara

The Tara Restaurant is located in the center of bustling Amsterdam. You can go here for a drink and / or dinner. This trendy restaurant serves colorful dishes that provide a true taste explosion where you can not get enough of. Originally an English pub called O’ Henry’s, The Tara has now become a real concept in Amsterdam. 

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities