Knife fork icon red

Geronimo Restaurant

9,3 (61)

What people say of Geronimo Restaurant

9.3
(61 reviews)
Food
9.4
Service
9.3
Atmosphere
9.2
Write a review

7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Het was erg rustig in het restaurant, waarschijnlijk doordat de volgende dag een groot evenement zou plaatsvinden voor de deur. Heerlijk gegeten en gedronken.

Danny Waterloo at 01 July 2019

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Het eten was goed van dit verrassingsmenu. Ook op de bediening en de sfeer viel niets aan te merken . Ronduit irritant is dat er bij het opnemen van de bestelling wordt gevraagd of je er frites bij wil hebben en of je kaas als nagerecht wilt hebben , zonder dat erbij wordt vermeld dat je daar extra voor moet betalen.

Paul Dessing at 01 July 2019

7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Onze verwachtingen waren op basis van de voor de boeking ontvangen gegevens tamelijk hoog gespannen. Wij zijn daarin toch wel wat teleurgesteld. In zijn algemeenheid viel ons op dat, op één uitzondering na, complexe smaakpatronen ontbraken. Die uitzondering betreft de in citrusvruchten uitstekend gemarineerde haring, die buitengewoon lekker was. Maar afgezien daarvan proefden wij nogal vlakke smaken en misten wij creativiteit. Ook tegenvallend was de entrecote, die niet bepaald mals te noemen was. De presentatie van de gerechten was overigens goed.

Numerius at 21 June 2019

"Voortreffelijk geluncht "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Na een gastvrije ontvangst kregen we een fris aperitief met mooie amuses, daarna genoten van ceviche van haring met o. A. uitjes en tomaten uit 't zuur. Wat een mooie smaakcombinatie! Vervolgens chimichurrie van perfect gegrilde rib eye. Wat wij super vonden was de bataat met witte chocolade puree, een mooie tegenhanger met de smaak van de chimichurrie. Als dessert een muffin met bosvruchten, zo lekker luchtig, zoet met een zuurtje. Kaasplankje was zorgvuldig samengesteld, na gevraagd te hebben wat onze wensen waren. Al deze lekkere gerechten kwamen nog eens extra tot smaak door de goed gekozen wijnen. Ik weet dat ik veel details niet benoemd heb, echt: het was fantastisch! Zeer gastvrij, netjes, mooie ambiance, super gerechten en lekkere wijnen. Wij komen graag terug. Tot de volgende keer!

Maron at 08 June 2019

"Heerlijk gegeten, toch 1 minpuntje"
7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

We hebben hier in de restaurantweek gegeten, voor 31 euro een 3-gangenmenu. Dit was een vast menu, maar we konden vooraf aangeven of er iets was wat we niet wilden eten. We hebben heerlijk gegeten, waarbij ik vooral het hoofd- en nagerecht echt de moeite waard vond.
We hadden er een wijnarrangement bij besteld, 22 euro voor 3 gangen. Dit was dus na ons aperitief. Het eerste glas witte wijn voor bij het voorgerecht was iets aan de ruime kant, maar ik ging er een beetje vanuit dat dit wellicht ter compensatie voor de lange wachttijd was. Ruim een uur nadat we binnenkwamen kregen we ons voorgerecht. Overigens kregen we in die tijd wel drie mooie en smakelijke amuses. De witte wijn was al ver op toen we ons voorgerecht kregen. De rode wijn bij het hoofdgerecht vond ik erg zuinig geschonken maar de dessertwijn vond ik echt te weinig: de helft van de hoeveelheid port die we als aperitief hadden. De 3 glazen zijn door 3 verschillende mensen geschonken. Zou de laatste gedacht hebben dat we een BOB-arrangement hadden? Waarom we er niet meteen iets van gezegd hebben? Tja, je zit gewoon te twijfelen, en we durfden er eerlijk gezegd ook niet meteen iets van te zeggen. Kortom: heerlijk gegeten, vond de tijd tot het eerste gerecht wat te lang, en het wijnarrangement was echt veel te duur voor wat we kregen.

Marijke at 30 March 2019

Map All restaurant deals in Hilvarenbeek

Vrijthof 27 5081 CB Hilvarenbeek

About Geronimo Restaurant

Restaurant Geronimo

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Hilvarenbeek
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities