Knife fork icon red

Ferilli's Ristorante

6,6 (5 reviews)

What people say of Ferilli's Ristorante

6.6
(5 reviews)
Food
7.0
Service
5.8
Atmosphere
7.0
Write a review

"Van je personeel moet je het hebben"
4.3 Cuisine 5 | Service 1 | Atmosphere 7

Het elefoontje dat ik pleegde om te zeggen dat wij iets later kwamen werd in het Engels opgenomen .. geen probleem .. maar beetje vreemd tenslotte is het in Amsterdam, maar was vriendelijk.

Dame van het telefoontje nam ook de jassen aan iets geïrriteerd ...Ober in eerste instantie vriendelijk..toen wij vroege...

Read full review

Het elefoontje dat ik pleegde om te zeggen dat wij iets later kwamen werd in het Engels opgenomen .. geen probleem .. maar beetje vreemd tenslotte is het in Amsterdam, maar was vriendelijk.

Dame van het telefoontje nam ook de jassen aan iets geïrriteerd ...Ober in eerste instantie vriendelijk..toen wij vroegen waarom alles in t Engels was:
This is an Italian restaurant this is way you get really italian food...(?).
Zijn vriendelijkheid werd al iets minder toen ik zei dat wij vanwege de Restaurant week kwamen..want hij moest een nieuw menu halen..

Een fout in voorgerechten .. geen overkomelijk probleem. Want wij eten alles..
Alles was ook lekker..
dessert kwam en viel uit handen van stagiaire.. over mijn schoot... de poeder en suiker zat overal... met haar handen raakte ze het dessert aan en deed ook zo de bessen weer bovenop het dessert..
Ober stond achter haar met de koffie.. en bij wijze van grapje zei ik.. al opruimend..: de coffee is on The house I think... dessert werd namelijk gewoon weer neergezet.. alleen voor de plakkerige vieze lepels daar wilden wij en kregen op onze vraag schone voor in de plaats..

Zei de ober: she is Only an intern..
Ik zei hem ; that’s not our but your problem..
You’re waiting The whole evening to attack me.. zei hij toen????
Sorry.. ??

The real italian cappuccino was icecold... not so italian..

Hebben gezegd dat de koffie zo koud was en dat is niet italiaans(!)

Een reuze vriendelijke nette voorkomende restaurantmanager kwam en bood onze de nieuwe koffie aan en zijn oprechte verontschuldigingen..ook gaf hij ons nog 20% korting op de rekening ..
dit hoefde niet..
De nieuwe cappuccino werd door de dame op tafel gesmeten, nog net niet over ons heen gegooid..PREGO.. was wat ze zei...
Onvergetelijk....van je personeel moet je het hebben...

Nic Tilli at 14 March 2018

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

We werden netjes ontvangen wel in het Engels wat is dat toch in de horeca ?dat er veel buitenlands personeel is!
Bediening was wat traag wel vriendelijk eten was goed ! Prima avond

Ria at 14 March 2018

"Lekker gegeten maar helaas vis op"
6.7 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 8

We hebben lekker gegeten. Prima sfeer en aardige bediening. Op menu stond vlees, vis of vega. Wij waren er om 19.00 en toen was vis al niet meer aanwezig en ook geen alternatief. Dat is vreemd.

Het eten was voor de rest prima. Koffiebestelling werd opgenomen maar kwam niet door maar werd prima opgepakt door colle...

Read full review

We hebben lekker gegeten. Prima sfeer en aardige bediening. Op menu stond vlees, vis of vega. Wij waren er om 19.00 en toen was vis al niet meer aanwezig en ook geen alternatief. Dat is vreemd.

Het eten was voor de rest prima. Koffiebestelling werd opgenomen maar kwam niet door maar werd prima opgepakt door collega. Ach dat komt natuurlijk voor bij een hotel waar ook mensen in opleiding werken. Het overall gevoel was goed en komen zeker terug in de zomer om in de tuin te zitten midden in de stad. Kan me daar nu a op verheugen.

Rhia at 12 March 2018

"Goed maar niet spectaculair"
5.3 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 4

Wij probeerden Ferilli's Ristorante in The College op de Roelof Hartstraat in Amsterdam gedurende de restaurantweek. Helaas bleek ons gezelschap van vier de enige gasten in het afgescheiden gedeelte van het restaurant. Dat kwam natuurlijk de gezelligheid niet ten goede. Het driegangendiner smaakte prima, maar bood w...

Read full review

Wij probeerden Ferilli's Ristorante in The College op de Roelof Hartstraat in Amsterdam gedurende de restaurantweek. Helaas bleek ons gezelschap van vier de enige gasten in het afgescheiden gedeelte van het restaurant. Dat kwam natuurlijk de gezelligheid niet ten goede. Het driegangendiner smaakte prima, maar bood weinig verrassends. Aan de kwaliteit van de ingrediënten lag het niet. Die was dik in orde, maar het eten had een veredeld bistro gehalte. Van zo'n wat chiquer restaurant met stevige prijzen ligt de lat toch hoger.
Al met al hebben we lekker gegeten en ook de porties waren royaal. Maar Amsterdam telt veel authentiekere Italianen.

Philip at 12 March 2018

"Super lekker gegeten"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Het College Hotel blijft een fanatisch gebouw. Een Italiaans restaurant vind ik echter niet passen. De keuken is echter buitengewoon goed. De service helaas wat minder; het is een opleidings instituut voor studenten dus dat zien we maar door de vingers. Wij komen zeker terug, in de zomer als het terras op is :)

Annelies at 01 March 2018

Map All restaurant deals in Amsterdam

Roelof Hartstraat 1 1071 VE Amsterdam

About Ferilli's Ristorante

Ferilli’s is the latest creation by Italian multi-entrepreneur Carlo Ferilli. Ferilli is a man of fashion who has already enriched the Dutch capital with catering concepts which are nowadays an integral part of the fabric of the city. With Ferilli’s, he takes these concepts one step further.

Ferilli’s is an upscale Italian restaurant that one would expect to find in Milan, Rome, London or New York. The restaurant features beautiful floors made of natural stone that flow into a fishbone parquet, sensual lighting, refined Italian furniture and tables covered with white linen tablecloths.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities