Knife fork icon red

Grand Cafe 1884

9,1 (112 reviews)

What 112 people say about Grand Cafe 1884

9.1
(112 reviews)
Food
9.3
Service
9.4
Atmosphere
8.7
Write a review

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten, super vriendelijke bediening, gewoon top avond!

Susann at 05 May 2019
Verified

"Echt goed eten!"
8.0 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 6

Het is een zaak waar je snel voorbij fietst als je uit de stad komt, want er komt een kruispunt met stoplichten aan en het is druk met fietsers en wandelaars. Maar hier wordt wel goed gekookt! Lekker verrassingsmenu gehad. Smaak was goed, en het zag er mooi uit op het bord. Het zou nog beter passen als er wat meer ...

Read full review

Het is een zaak waar je snel voorbij fietst als je uit de stad komt, want er komt een kruispunt met stoplichten aan en het is druk met fietsers en wandelaars. Maar hier wordt wel goed gekookt! Lekker verrassingsmenu gehad. Smaak was goed, en het zag er mooi uit op het bord. Het zou nog beter passen als er wat meer een 'echt' restaurant van werd gemaakt. Het neigt iets naar een eetcafe, terwijl dat culinair gezien verre van dat is. Het komt misschien ook dat het dicht bij de haven ligt waar veel rivier-cruise schepen liggen. Veel internationale gasten, met ook wat kleine kinderen erbij. En tja.... die maken ook lawaai. Zit ik persoonlijk niet zo op te wachten als ik uit eten ga. Papieren servetten in plaats van linnen. Het zijn die dingen die het net niet helemaal af maken. Service was prima. We kregen na een poosje een ander tafeltje aangeboden, iets verder weg van het huilende kind; aardig! En de fles chardonnay die er niet meer was werd vervangen voor een duurdere variant voor de prijs van de eerste. Zo hoort het ook. Dus alles met elkaar een goede eerste keer. Maar je zou het restaurant op een andere plek wensen en net dat tikje extra erbij.

Stefan at 05 May 2019
Verified

"Lekker en mooi eten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Vier gangen lunch gehad. Echt heel mooi, gevarieerd en lekker gegeten. Prima tempo voor de middag ook. 2 uurtjes klaar.
Creatief bedacht allemaal. Echt een aanrader.

DIANA BAKKER at 04 May 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk eten en de bediening was top! Zeker een aanrader

Bianca at 28 March 2019

"Heerlijk gegeten "
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten in een sfeervol restaurants met mooi uitzicht op de kade aan het IJ. De bediening is zeer vriendelijk en houden goed rekening met specifieke wensen. 1 van ons was zwanger en kreeg indien nodig een ander gerecht of het vlees werd voor diegene meer gegaard. Heel gezellige avond gehad

Sonja at 25 March 2019

Map All restaurant deals in Amsterdam

de Ruyterkade 105 1011 AB Amsterdam

About Grand Cafe 1884

The modern and atmospheric Grand Café 1884 is located in a beautiful old building on the IJ. The name already speaks for itself, the building dates from 1884.

The kitchen is supplied under the supervision of the Chef. Together with the young and dynamic team, the tastiest and freshest dishes are prepared every day. The focus is on craftsmanship and pure ingredients. It is ensured to the last detail that guests will leave the restaurant with a more than satisfied feeling. A unique experience at its best, where a welcome feeling and quality come to the fore.

Be pampered by the atmospheric Grand Café 1884!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities