Knife fork icon red

Grand Cafe 1884

€34.50

Amazing 4 course dinner

Grand Cafe 1884

9,1 (112 reviews)

Amazing 4 course dinner €34.50

Reserve a table

Deal
Amazing 4 course dinner
€34.50

.

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 05 June 2020
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What 112 people say about Grand Cafe 1884

9.1
(112 reviews)
Food
9.3
Service
9.4
Atmosphere
8.7
Write a review

"etentje"
7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Goede service, eten zag er prachtig uit maar miste af en toe wat qua smaak. Het wijnarrangement sloeg nergens op. De wijn was niet passend bij het gerecht, er werd niets over uitgelegd en we kregen bij het dessert geen wijn meer wat niet van te voren was aangegeven, maar wat je wel verwacht bij een wijnarrangement.

Loulou at 04 October 2019
Verified
Grand Café 1884 responded at 05 October 2019

Beste Loulou, hartelijk dank voor uw bezoek aan Grand Café 1884! Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad en we stellen het op prijs dat u de tijd hebt genomen om feedback te geven. Grand Café 1884 neemt beoordelingen zeer serieus, omdat het onze prioriteit is om ervoor te zorgen dat alle gasten een uitstekende ervaring krijgen in een gastvrije omgeving. Wij hopen desondanks dat u wij u nog eens mogen verwelkomen zodat wij uw verwachtingen kunnen overtreffen!


"Eten erg goed, keuze in wijn wat minder "
8.0 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 8

Eten heerlijk, ook een hele goede prijs kwaliteitverhouding. Er is helaas geen wijnkaart

Wendy at 02 October 2019
Verified
Grand Café 1884 responded at 05 October 2019

Beste Wendy, hartelijk dank voor uw bezoek aan Grand Café 1884! Bedankt voor uw positieve recensie, vervelend om te lezen dat u onze wijnkaart niet heeft gezien, deze is er zeker wel (met hele lekkere wijnen van Wijnimporteur Karakter) maar wellicht is de vraag niet goed doorgekomen bij ons. Graag tot een volgende keer!


7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Het eten is lekker, het gebouw is mooi, de sfeer is beetje standaard, maar dat is persoonlijk. Bediening is vriendelijk. Kort om prima tent, maar niet uitzonderlijk.

Henk at 28 September 2019
Verified
Grand Café 1884 responded at 05 October 2019

Beste Henk, hartelijk dank voor uw bezoek aan Grand Café 1884. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen om uw ervaring te overtreffen!


"Lekker gegeten"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Gezellig restaurant op een centrale plek! We hadden een tafeltje bij het raam, dat is extra leuk! Vriendelijke bediening. We hebben het vier gangen restaurantweekmenu plus extra gang gegeten. De porties zijn niet groot, maar wel erg lekker. Veel verschillende smaakjes op een bord.
Zeker een plek om terug te komen.

Maaike Maijenburg at 27 September 2019
Verified
Grand Café 1884 responded at 27 September 2019

Beste Maaike, hartelijk dank voor uw aanbeveling en voor uw bezoek aan Grand Café 1884! Wij hopen u nog eens terug te zien!


"Lekker gegeten! "
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Goed eten. Goede service.

Eline at 26 September 2019
Verified
Grand Café 1884 responded at 27 September 2019

Beste Eline, hartelijk dank voor uw bezoek aan Grand Café 1884 en bedankt voor uw positieve recensie en aanbeveling, dit waarderen wij heel erg. Wij hopen u terug te zien!

Map All restaurant deals in Amsterdam

de Ruyterkade 105 1011 AB Amsterdam

About Grand Cafe 1884

The modern and atmospheric Grand Café 1884 is located in a beautiful old building on the IJ. The name already speaks for itself, the building dates from 1884.

The kitchen is supplied under the supervision of the Chef. Together with the young and dynamic team, the tastiest and freshest dishes are prepared every day. The focus is on craftsmanship and pure ingredients. It is ensured to the last detail that guests will leave the restaurant with a more than satisfied feeling. A unique experience at its best, where a welcome feeling and quality come to the fore.

Be pampered by the atmospheric Grand Café 1884!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities