Knife fork icon red
Special Restaurant Week XXL edition - Click here for our recommended toprestaurants - Book now

Ross Lovell Rijsoord

8,7 (102 reviews)

What 102 people say about Ross Lovell Rijsoord

8.7
(102 reviews)
Food
8.9
Service
8.7
Atmosphere
8.5
Write a review

"Niet op niveau"
4.7 Cuisine 4 | Service 6 | Atmosphere 4

De locatie heeft echt potentie, maar het is erg gedateerd. Vloerbedekking, wanden en de geur binnen was oudbollig. Glazen tot 3x toe met stukje eruit, bediening vond het ook erg vervelend en deed erg zijn best. Was binnen te donker om het goed te zien voor hun. Het eten was prima, maar niet erg bijzonder.

Sylvia vd Heuvel at Today
Verified

"Heerlijk"
7.3 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 7

Heerlijk gegeten, wel jammer dat wij de onderborden van de vorige gasten op tafel hadden met broodresten er nog op, de uitleg was dat ze daar alleen de amuse en brood op serveerden, na onze reactie werden ze weggehaald, maar nieuwe kregen we niet meer, toch slordig.

Gerreke Van Veen at 18 September 2020
Verified

"Chic restaurant met veel air"
4.7 Cuisine 8 | Service 2 | Atmosphere 4

Eten was lekker, maar de jongen die naar eigen zeggen in een sterren restaurant gewerkt heeft is enorm uit de hoogte. Hebben 1 keer drinken aangeboden gekregen en hebben uiteindelijk drie kwartier op het dessert gewacht en nog niet. Toen hebben we aangegeven dat we het dessert niet meer hoefde en de rekening wilde. ...

Read full review

Eten was lekker, maar de jongen die naar eigen zeggen in een sterren restaurant gewerkt heeft is enorm uit de hoogte. Hebben 1 keer drinken aangeboden gekregen en hebben uiteindelijk drie kwartier op het dessert gewacht en nog niet. Toen hebben we aangegeven dat we het dessert niet meer hoefde en de rekening wilde. Wat toen wel netjes was is dat we ons eerste en enige drankje niet hoefde af te rekenen. Enorme afrader.

Danny at 16 September 2020

7.0 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 6

eten en drinken was allemaal prima. Het was alleen vrij fris binnen.

Ronald Mostert at 12 September 2020
Verified

"De potentie is er ..."
7.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 7

Het perfecte etentje zit hem in de details; een gastvrij ontvangst, attente bediening en een goede keuken met dito gerechten.
Ross Lovell heeft de potentie om dit te hebben, maar voor ons was de ervaring nu 'net niet'.
De bediening doet zijn best, maar mag iets beter geïnstrueerd worden over wat ze serveren (en be...

Read full review

Het perfecte etentje zit hem in de details; een gastvrij ontvangst, attente bediening en een goede keuken met dito gerechten.
Ross Lovell heeft de potentie om dit te hebben, maar voor ons was de ervaring nu 'net niet'.
De bediening doet zijn best, maar mag iets beter geïnstrueerd worden over wat ze serveren (en beter gekleed zijn). De keuken komt met leuke gerechten, maar wij misten de gehoopte verfijning en een logische opvolging van gerechten binnen het menu.

+ Komen wij terug? Ja, we geven ze absoluut nog een kans
+ Gratis tip voor RL: zet iemand begin van de avond bij de voordeur voor een correct ontvangst en begeleiding naar de tafel, scheelt de gast flink zoeken.

W. Knight at 08 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Ridderkerk

Rijksstraatweg 67 2988 BB Ridderkerk

About Ross Lovell Rijsoord

The delicious gourmet restaurant Ross Lovell is located in Ridderkerk. According to them, gastronomy starts with pure and especially fresh ingredients. Restaurant Ross Lovell attaches great importance to its partners: committed and cooperative suppliers.

You can taste the passion for food in every dish. Balance, attention to detail and style are important features for Ross Lovell. The wine/food combinations are also central. Do you also want to come and enjoy exceptional gastronomy at an affordable price? Reserve a table now and taste the special creations.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Ridderkerk

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities