Knife fork icon red
Special Restaurant Week XXL edition - Click here for our recommended toprestaurants - Book now

FuLu Mandarijn

8,3 (26 reviews)

What 26 people say about FuLu Mandarijn

8.3
(26 reviews)
Food
8.3
Service
8.8
Atmosphere
7.8
Write a review

8.3 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 7

Deze parel van een chinees restaurant bestaat al 60 jaar op het Rokin in Amsterdam. Onlangs ontdekt, wat een aangename verrassing. Heerlijke authentieke Chinese gerechten met een verfijnde smaak. De gerechten zagen er prachtig uit en wordt ook leuk geserveerd. Superleuke locatie en vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.

Richelle at 09 September 2020
Verified

"Super gegeten!"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Eindelijk een keer gegeten bij een echt Chinees restaurant, en geen Hollandse versie van een Chinees restaurant. Het personeel was buitengewoon attent en vriendelijk, een iPad in plaats van een menukaart blijft grappig, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het eten zelf. En het was top! Het werd mooi gepresenteerd en was bijzonder lekker. Aanrader!!

Dennis IJzerman at 04 September 2020
Verified

"etenje"
8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

Bij binnenkomst wist men dat we van Dining City kwamen. Vervolgens naar onze tafel gebracht. Er werd ons uitgelegd wat het menu inhield en gevraagd of we pittig of mild wilden eten. We kozen voor mild. Al snel kwamen er gerechten. Heerlijk, maar wel pikant.
De hoofdgerechten werden na enige tijd opgediend en bleken...

Read full review

Bij binnenkomst wist men dat we van Dining City kwamen. Vervolgens naar onze tafel gebracht. Er werd ons uitgelegd wat het menu inhield en gevraagd of we pittig of mild wilden eten. We kozen voor mild. Al snel kwamen er gerechten. Heerlijk, maar wel pikant.
De hoofdgerechten werden na enige tijd opgediend en bleken vol rode en groene pepers te zitten. Veel te scherp voor ons. Na deze pepers eruit gevist te hebben, was het heerlijk. Ook het toetje was heel bijzonder. De wijn was van zeer goede kwaliteit.
Bij het afrekenen ging het mis. We hadden een dinerbon van Dininjg City en wilden die inwisselen. Ze hadden deze bon nog nooit gezien en we kregen dan ook geen korting. De bedrijfsleidster erbij gehaald en ons uitgelegd dat ze meteen contact op zou nemen mnet Dining City, want ze vond dit heel vervelend voor ons. Volgende dag meteen de mail ontvangen die aan Dining City was gestuurd met het verzoek om ons de korting alsnog uit te betalen. Het bleek dat ze niet aangesloten waren bij de koringsbon. Vreemd maar waar.
Alle lof voor de reactie van de bedrijfsleidster.
Gezien de reactie, het vriendelijke personeel en het heerlijke eten zeker een restaurant om nog eens terug te komen.

jacobus at 05 January 2020
Verified

3.3 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 2

Fijn dat er van te voren vermeld word dat deze tent gespecialiseerd is op spicey food ! Ik eet helemaal geen pittig eten en er was ook enorm weinig keus. Ondanks dat we deze 5 gangen diner hadden gereserveerd mochten we ala card doen. Alleen de prijzen stegen gelijk enorm. Eten was voor de rest prima maar dit was enorme tegenvaller. Personeel spreekt enkel Engels en is beetje lastig te verstaan.

Lmvt at 25 December 2019
Verified

"Geen gewone chinees"
7.7 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 6

Heerlijk gegeten,aardig personeel

Richard Slof at 28 November 2019
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Rokin 26 1012 KS Amsterdam

About FuLu Mandarijn

FuLu Mandarijn Amsterdam (Chinese, Asian and Sichuan restaurant Amsterdam) is one of the best and top Chinese and Asian restaurants in Amsterdam near Dam Square, Royal Palace, Central Station and Madame Tussaud’s. It is a good place to have lunch and dinner in Amsterdam.

FuLu Mandarijn Amsterdam is well known for its Sichuan food in Amsterdam, along with the best hospitality service. You can always make your choice between spicy and non-spicy dishes.

Sichuan Cuisine, originating from Sichuan Province in southwestern China, is the most widely served cuisine in China. The dishes of Sichuan Cuisine are famous for their hot-spicy taste and the flavor of Sichuan pepper that is rare in other regional cuisines.

We offer our guests a gastronomic trip to the oldest ‘Cuisines’ of Asia, the very best tastes of the Orient and the great ambiances of the ‘Mandarins’ (Name in Dutch is Mandarijn).

Enjoy the spicy dishes together with the shared dining menu's.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities