Knife fork icon red

Restaurant Fizzy

9,3 (49 reviews)

What 49 people say about Restaurant Fizzy

9.3
(49 reviews)
Food
9.6
Service
9.5
Atmosphere
8.9
Write a review

"Geweldige avond in Epe"
8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Vorig weekend hebben we voor het eerst gegeten bij Fizzy en dat werd een geweldige avond. Dit restaurant is +/- 2 jaar geleden overgenomen ( hier zat eerst 't Soerel ) en toen grondig verbouwd. De nieuwe chef zorgt hier met een verrassend jonge brigade voor een perfect verlopende avond met gerechten die allemaal goe...

Read full review

Vorig weekend hebben we voor het eerst gegeten bij Fizzy en dat werd een geweldige avond. Dit restaurant is +/- 2 jaar geleden overgenomen ( hier zat eerst 't Soerel ) en toen grondig verbouwd. De nieuwe chef zorgt hier met een verrassend jonge brigade voor een perfect verlopende avond met gerechten die allemaal goed tot zeer goed zijn ( wij hadden gereserveerd voor een 6-gangen actie-menu ). Ook de wijnen uit het arrangement sloten er mooi bij aan en tussen alle gerechten door werden amuses geserveerd met als doel een goede overgang van het vorige naar het volgende gerecht te verkrijgen. Wij konden dat niet echt beoordelen, maar ook deze amuses waren goed en het idee waren wij nog niet eerder tegengekomen. Ook bijzonder vonden wij dat de chef zich de hele avond liet zien, het ene moment hielp hij met uitserveren, het volgende was hij gewoon aan het afruimen. Dan weer stond hij even in de gedeeltelijk open keuken zelf gerechten te bereiden of vond tijd om aan een tafeltje een kort gesprek met de gasten te voeren. Het restaurant staat nu al in de Lekker gids, maar wij voorzien dat dit nog maar het begin is, want wij hebben bij sterrenrestaurants gegeten waar we een minder geslaagde avond hadden dan hier. Alles bij elkaar vonden wij het een haast perfecte avond met eigenlijk maar één minpuntje. Een karaf water op tafel is hier helaas niet mogelijk. Dit komen we gelukkig niet vaak tegen, maar ons advies is, biedt deze mogelijkheid wel en vraag hier gerust een klein bedrag voor, maar voorkom het onnodige transport van flessen. Jammer genoeg wonen wij niet echt in de buurt, maar wanneer we weer eens in de gelegenheid zijn, komen we hier zeker terug, voor weer een geweldige avond en om te zien of het nog beter kan.

Small 0a7e195b61
Frank Ynzonides at 08 March 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Fantastisch! Erg goed

Van Beuningen at 01 March 2020
Verified

9.3 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 10

Zeer lekker gegeten, wij waren hier voor de 4de keer sinds augustus 2019. Wel iets langere wachttijden dan vorige bezoeken waardoor we het gevoel hadden dat we niet volledig voldaan waren.

Small 75dd49e298
geert demarcke at 01 March 2020
Verified

"Het was weer heerlijk"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Fijne plek voor een mooie avond

Linda at 28 February 2020
Verified

"Heerlijk genieten van creatieve en verrassende kunstwerkjes"
9.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 7

Als je een avond uitgebreid wilt tafelen en van culinaire hoogstandjes houdt ben je hier aan het juiste adres. Ook heerlijke amuses tussen de gangen door. Eigenlijk perfect, alleen de aankleding van het restaurant is wat ons betreft wat minimaal en zou wat sfeervoller kunnen.

Peter at 23 February 2020
Verified

Map All restaurant deals in Epe

Soerelseweg 22 8162 PB Epe

About Restaurant Fizzy

In the former building of restaurant 't Soerel in Epe, you can now find restaurant Fizzy. The restaurant is located in a wooded area, ideal for nature lovers!

With personal attention, quality products, contemporary dishes and a healthy dose of guts, restaurant Fizzy will stimulate your senses. Fizzy comes from the English word; stimulating, sparkling and sparkling.

The Chef and his kitchen brigade are busy preparing the menus every day. The best ingredients are used here to prepare the most perfect dishes for guests. The hostess has put together the best wines that best suit the dishes.

Indulge in a culinary way by what restaurant Fizzy has to offer!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Epe

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities