Knife fork icon red

Ross Lovell Krimpen

8,7 (18 reviews)
100%

What 18 people say about Ross Lovell Krimpen

8.7
(18 reviews)
Food
8.7
Service
8.8
Atmosphere
8.5
100%
Write a review

4.7 Cuisine 4 | Service 2 | Atmosphere 8

Gisteren met 7 personen in Krimpen gegeten voor mijn 50ste verjaardag. Ik had er erg naar uitgekeken, maar ben helaas teleurgesteld. Het was een vervelende ervaring. Duurde erg lang tussen de ene en de andere gang. In totaal over vier gangen 4 uur gedaan. Het hoofdgerecht was echt verschrikkelijk. Iedereen liet het...

Read full review

Gisteren met 7 personen in Krimpen gegeten voor mijn 50ste verjaardag. Ik had er erg naar uitgekeken, maar ben helaas teleurgesteld. Het was een vervelende ervaring. Duurde erg lang tussen de ene en de andere gang. In totaal over vier gangen 4 uur gedaan. Het hoofdgerecht was echt verschrikkelijk. Iedereen liet het staan. De rundersucade was niet gaar. Toen we dit aangaven zei de serveerster dat het bekend was. Vreemd. Bestelde friet vergeten. Bediening moest 2x gehaald worden om drankbestelling op te nemen. Zaak was bijna leeg dus aan de drukte kon het niet liggen. Ik schaamde mij tegenover mijn gasten. Geen aandacht voor het feit dat ik jarig was bij het dessert. Het was netjes geweest als men de mislukte gang niet berekend had, maar dat heeft men wel gedaan. En met een groep genodigde gasten erbij voelde ik mij niet geroepen dat te zeggen. Wel aperitief niet gerekend,maar staat niet in verhouding. Jammer dat mijn 50 ste verjaardag op deze manier is verlopen.

Martine at 08 December 2019

"Goede sfeer"
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

We hadden hier een drie gangen lunch en het was heel goed. goede service en echt hulpzaam. mooie zaak op een super leuke plek

Els en garelyn at 06 October 2019
Verified

7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Heerlijk gegeten en goede wijn gedronken. Heel veel bewondering voor de jonge dame die in haar eentje 9 á 10 tafels bediende, chapeau! Goede gastvrouw die, naar ik begreep van haar, haar laatste dag bij Ross Lovell werkte en haar carrière verder gaat ontwikkelen bij de sterrenrestaurant de Zwetheul. Veel succes daar en wij komen zeker terug bij Ross Lovell..

Ton Kurtschreutter at 29 September 2019
Verified

7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Service en sfeer: zeer verzorgd, geen moeite te veel, zeer vriendelijk. Eten: lekker, goede porties, eenvoudige smaken.

Roland at 29 September 2019
Verified

"Cindy"
8.0 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 10

Ik kom nu voor de 2e keer terug. Gereserveerd via dinercity, een 3-gangen verassingsmenu incl thee of koffie. Mijn verwachting was niet zo hoog voor de prijs van 27.50. Maar ik moet mijn woorden terugnemen. Het is waard voor wat je betaal en wat je op je bord krijg. Wij hebben heerlijk gegeten. Pesoneel was vriendel...

Read full review

Ik kom nu voor de 2e keer terug. Gereserveerd via dinercity, een 3-gangen verassingsmenu incl thee of koffie. Mijn verwachting was niet zo hoog voor de prijs van 27.50. Maar ik moet mijn woorden terugnemen. Het is waard voor wat je betaal en wat je op je bord krijg. Wij hebben heerlijk gegeten. Pesoneel was vriendelijk. Ik had thee besteld, maar kreeg deze geserveerd in een doorzichtige glas. Het glas was lang en zwaar en voelt niet lekker aan je hand zodra je het glas oppakt. Zeker niet voor mensen met kleine handen. Bij de 2e ronde hebben wij wel netjes gevraagd of wij normale theekopjes konden krijgen. Zo opgelost. Al met al een geslaagde avond. Wij komen zeker weer terug.

Cindy at 22 May 2019
Verified

Map All restaurant deals in Krimpen aan den IJssel

Korenmolen 1 2922 BS Krimpen aan den IJssel

About Ross Lovell Krimpen

Gerrit van den Berg and Isabella Wildtham are now proving their love for the profession in their second restaurant in the beautiful former flour mill, formerly the Schelvenaer, located on the small marina in Krimpen aan den IJssel. Cooking is done at the highest level with honest and pure ingredients and at affordable prices. Everyone feels welcome in the restaurant.

Whether it's for a cup of coffee with goodies, a quick lunch, an extensive dinner or a pleasant drink or high tea, the doors are always wide open. It is unparalleled enjoyment here. Inside the restaurant, which is extremely atmospheric, warm and tastefully decorated, and outside in the summer on the terrace overlooking the small marina. Tantalizing dishes are combined with top-class wines from the wine list that is of unprecedented class.

Personal attention, expertise and warm hospitality are central and make their reputation "affordable culinary" more than true.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Krimpen aan den IJssel

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities