Knife fork icon red
Special Restaurant Week XXL edition - Click here for our recommended toprestaurants - Book now

Restaurant Madern

9,2 (27 reviews)

What 27 people say about Restaurant Madern

9.2
(27 reviews)
Food
9.5
Service
9.5
Atmosphere
8.6
Write a review

"Toprestaurant!"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Wat een belevenis. Zeer vriendelijke serveersters, heerlijke wijnen en gerechten van michelin-kwaliteit. Verrassingsmenu van de restaurantweek bestond uit gebrande makreel (mals als boter, ik snap niet hoe hij het doet...) met passende zuurtjes/zoutjes/zoetjes, dan kalf (voor mij geen rundvlees dus een perfect gebal...

Read full review

Wat een belevenis. Zeer vriendelijke serveersters, heerlijke wijnen en gerechten van michelin-kwaliteit. Verrassingsmenu van de restaurantweek bestond uit gebrande makreel (mals als boter, ik snap niet hoe hij het doet...) met passende zuurtjes/zoutjes/zoetjes, dan kalf (voor mij geen rundvlees dus een perfect gebalanceerde tom ka kai met heerlijk geurende gebakken champignons), hoofdgerecht eend (eigenlijk was de rest van het bordje veel lekkerder) en een heerlijk dessert met witte chocolade en smaakvol fruit. Ik kan het helaas niet allemaal reproduceren, maar het was verrukkelijk. Zeker een aanrader! Het toilet en het gebouw waren wat minder, maar daar heb je geen last van aan tafel ;-) Goede duurzame inslag, dus Europese wijnen en lokale gerechten. En het ei mocht niet ontbreken in Barneveld: een prachtige combinatie van zacht gegaarde eidooier met bloemkoolschuim en hazelnootjes. Die eidooier kwam nogmaals terug in het menu. Jammer dat er geen kip/hoen in het menu zat, dat doen restaurants blijkbaar niet meer tegenwoordig. Jammer, want gevogelte heeft een veel lagere CO2-footprint dan rund/varken/kalf/lam. Maar de eend maakte het goed :-)

Jolanda Hoefnagel at 21 September 2020
Verified

"fantastisch eten in ontspannen sferr"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

prima restaurant De gangen zijn mooi opgemaakt. De ingrediënten per gerecht combineren goed of versterken elkaar. Mooi Wijnarrangement

BW at 21 September 2020
Verified

"Aanrader"
9.0 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten en attente, vriendelijke bediening. Zes gangen gehad (naast twee amuses van het huis) en allemaal prachtige gerechten. Ook een perfecte portionering en mooie & verrassende smaakcombinaties op het bord. Jesse heeft recent, samen met zijn team, het restaurant opgeknapt en zo komt het lekkere eten nu nog meer tot zijn recht.

Anna-Marie at 12 September 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

top avond

hieke Schaafsma at 07 September 2020
Verified

8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Het eten was zeer smakelijk maar is niet mijn ding . Bediening was uitstekend

Jacobus at 06 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Barneveld

Langstraat 74 3771 BH Barneveld

About Restaurant Madern

Restaurant Madern is located in a small, typical Dutch village Barneveld. This former bistro het Groene Pandje was renamed and transformed in Restaurant Madern on the 1st of January 2020 under the leadership of young entrepreneur Jesse Madern.
Restaurant Madern stands for good and especially comfort food in combination with pleasant service and beautiful matching wines.
The kitchen team prepares the beautiful dishes by using fresh ingredients of the best quality. In addition to French classic cuisine, the focus is also on Dutch cuisine. Restaurant Madern may call itself a Dutch Cuisine restaurant where a partnership has been established to promote Dutch cuisine and food culture!

Indulge yourself in the delicious culinary dishes of Restaurant Madern!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Barneveld

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities