Knife fork icon red

Klein Hartenstein

8,6 (66 reviews)
96%

What 66 people say about Klein Hartenstein

8.6
(66 reviews)
Food
8.7
Service
8.8
Atmosphere
8.3
96%
Write a review

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Het eten was TOP! We hadden een 4- gangen verrassingsdiner, erg goed. De bediening was goed en vrolijk. De sfeer en uitstraling van het restaurant is rustig met mooie beschilderingen aan de muur van de airborne.

Small 8a7cf5ec77
s. bolder at 26 February 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het verrassingsmenu was een ware belevenis! Heerlijk gegeten!

Rianne Reulink at 23 February 2020
Verified

"Klein Hartenstein !! Een verrassing!!"
8.0 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 7

4 gangen verrassingsmenu, was een feestje, de samenstelling bij elke gang duidelijk uitgelegd. En het ziet er fantastisch uit. Geen foto's dat doe ik niet.

Tonio Visser at 20 February 2020
Verified

9.7 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 10

Heerlijk eten gewoon. Het beste restaurant in Oosterbeek, verreweg

Mirjam LUB at 15 February 2020
Verified

"Minder goed dan gedacht/verwacht"
5.0 Cuisine 5 | Service 5 | Atmosphere 5

We hadden vier gangen verrassingsmenu. De gerechten waren stuk voor stuk plaatjes! Dat was ook wel online op sites te vinden, alleen de smaken en ingrediënten vielen tegen. Zo kregen we bijvoorbeeld patat bij het hoofd gerecht, dat deed ook wat vreemd aan. Weinig verrassend, wellicht ben ik een hoge standaard gewend...

Read full review

We hadden vier gangen verrassingsmenu. De gerechten waren stuk voor stuk plaatjes! Dat was ook wel online op sites te vinden, alleen de smaken en ingrediënten vielen tegen. Zo kregen we bijvoorbeeld patat bij het hoofd gerecht, dat deed ook wat vreemd aan. Weinig verrassend, wellicht ben ik een hoge standaard gewend? Als ik kijk naar de prijs, dan vond ik het dat niet waard. Daarnaast stond niemand in de garderobe, moesten zelf onze jas ophangen en aantrekken. Aan de bar kon ik zien dat een jongeman er de hele avond zat met zijn jas aan, dat gaf toch een wat rare indruk voor een restaurant want een chique allure moet hebben. Het was voor ons een stukje rijden en had gehoopt dat het de moeite was, helaas concludeer ik achteraf dat het niet het geval was.

Marieke at 10 February 2020
Verified

Map All restaurant deals in Oosterbeek

Utrechtseweg 226 6862 AZ Oosterbeek

About Klein Hartenstein

Villa Hartenstein is located on the Utrechtseweg in Oosterbeek. Villa Hartenstein has a very rich history. In 1728 Villa Hartenstein started as an inn and in September 1944 was the headquarters of the British airborne troops led by Major General Roy E. Urquhart.

You can dine in an attractive restaurant at Villa Hartenstein. The open atmosphere ensures that you immediately feel at home. The dishes can be labeled as delicious and are served by Michelin star chef Dennis Richter Uitdenbogaardt. Every month Dennis presents a different menu where you can choose from the specialties of Villa Hartenstein.

Let yourself be surprised by the culinary dishes of Villa Hartenstein!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Oosterbeek

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities