Knife fork icon red

Klein Hartenstein

8,6 (66 reviews)
96%

What 66 people say about Klein Hartenstein

8.6
(66 reviews)
Food
8.7
Service
8.8
Atmosphere
8.3
96%
Write a review

"leuk en gezellig mooie omgeving aardig en vriendelijk personeel"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

gezellig restaurant, waar het ondanks de felle kou buiten heerlijk warm was. Goede wijnen, heerlijk gegeten, maar vooral vriendelijk personeel, iets wat je niet meer vaak tegen komt. alle lof!

wilma at 18 March 2018

"Teleurstellend"
5.0 Cuisine 2 | Service 5 | Atmosphere 8

Het eten was zeer teleurstellend. Het voorgerecht van krab was lekker. Van het hoofdgerecht was het vlees erg lekker, maar was het een erg klein stukje. Er zat een puree bij van aubergine die gerookt was die niet lekker smaakte. Voor het hoofdgerecht was de portie ook erg klein, er zaten geen bijgerechten bij. Het t...

Read full review

Het eten was zeer teleurstellend. Het voorgerecht van krab was lekker. Van het hoofdgerecht was het vlees erg lekker, maar was het een erg klein stukje. Er zat een puree bij van aubergine die gerookt was die niet lekker smaakte. Voor het hoofdgerecht was de portie ook erg klein, er zaten geen bijgerechten bij. Het toetje van grapefruit was alleen maar zuur en bitter. Het tomatenijs smaakte naar pure tomatenpuree, niet lekker. Meerdere personen van ons gezelschap hebben het toetje overgeslagen.
Ondanks dat de service tijdens het diner goed was, werd er niet goed gereageerd op onze klachten. Bij het toetje gaf de serveerster aan dat ze het zelf nog niet had geproefd maar de klachten meer had gehoord en dat ze het door zou geven. We hebben geen terugkoppeling uit de keuken gehad. Het was heel anders geweest als dat wel was gekomen, of desnoods een kopje koffie/thee van het huis als goedmakertje. Dan waren we met een ander gevoel weggegaan. Hier zullen we niet snel terugkomen, helaas.

Z. Vink at 17 March 2018

"Geweldig lekker en gastvrij!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben een heerlijk driegangen diner gehad, tot in de puntjes verzorgd. Gezien mijn huidige dieet voor mijn PDS vooraf aangegeven dat ik bepaalde voedingsmiddelen niet mag hebben en eventueel verdere afstemming mogelijk was. Niet alleen ben ik vantevoren gebeld, maar is er ter plekke nog extra afstemming geweest ...

Read full review

We hebben een heerlijk driegangen diner gehad, tot in de puntjes verzorgd. Gezien mijn huidige dieet voor mijn PDS vooraf aangegeven dat ik bepaalde voedingsmiddelen niet mag hebben en eventueel verdere afstemming mogelijk was. Niet alleen ben ik vantevoren gebeld, maar is er ter plekke nog extra afstemming geweest omtrent mijn diner. Dennis heeft het uitstekend bereid en gezorgd voor een geslaagde en smaakvolle avond! De bediening was vriendelijk, gastvrij en meedenkend, waardoor het zeker een geslaagde avond is geweest!

Lisanne at 11 March 2018

6.3 Cuisine 5 | Service 8 | Atmosphere 6

Het eten was voor ons niet zo geweldig. Beetje smakeloos. Wij zouden niet nog een keer gaan.

F.S at 11 March 2018

"Super lekker gegeten . Aanrader! "
8.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 7

Voor het eerst gegeten in vernieuwde klein hartenstein. Erg aardige bediening. Gewoon gezellig ! Eten was heerlijk. Oesters vooraf en daarna vier gangen. Gerechten zagen er mooi uit en de smaken van de ingrediënten goed en verrassend . Jammer dat het niet vol zat dat is minder voor de sfeerbeleving. Maar dat moet goed komen!

Gera at 10 March 2018

Map All restaurant deals in Oosterbeek

Utrechtseweg 226 6862 AZ Oosterbeek

About Klein Hartenstein

Villa Hartenstein is located on the Utrechtseweg in Oosterbeek. Villa Hartenstein has a very rich history. In 1728 Villa Hartenstein started as an inn and in September 1944 was the headquarters of the British airborne troops led by Major General Roy E. Urquhart.

You can dine in an attractive restaurant at Villa Hartenstein. The open atmosphere ensures that you immediately feel at home. The dishes can be labeled as delicious and are served by Michelin star chef Dennis Richter Uitdenbogaardt. Every month Dennis presents a different menu where you can choose from the specialties of Villa Hartenstein.

Let yourself be surprised by the culinary dishes of Villa Hartenstein!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Oosterbeek

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities