Knife fork icon red

Wilhelminapark

8,9 (46 reviews)

What people say of Wilhelminapark

8.9
(46 reviews)
Food
9.2
Service
8.8
Atmosphere
8.6
Write a review

"Aanrader"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Met de familie 4-gangen lunch op zondagmiddag. Heerlijk gegeten, hele prettige bediening. Aanrader!

Mieke at 07 October 2019
Verified

"Haring in een tonnetje gevoel"
8.0 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 6

Heerlijk gegeten,5-10 smaakvol en presentatie een plaatje, jammer dat het zo druk was en we erg op elkaar gepropt zaten,vooral waar er banken tegen de muur staan, weinig ruimte tussen de tafels.

Gerie van Baal at 07 October 2019
Verified

"Tegenvaller "
4.7 Cuisine 6 | Service 4 | Atmosphere 4

Op een regenachtige zondag middag verheugden wij ons op een lekkere lunch bij het Wilhelmina park . Helaas de obers hebben weinig interesse in de gasten ( op 1 ober na) , de tafels staan strak naast elkaar je kan het gesprek van de buren niet negeren en elkaar versta je amper in de herrie. Eten was lekker niet heel ...

Read full review

Op een regenachtige zondag middag verheugden wij ons op een lekkere lunch bij het Wilhelmina park . Helaas de obers hebben weinig interesse in de gasten ( op 1 ober na) , de tafels staan strak naast elkaar je kan het gesprek van de buren niet negeren en elkaar versta je amper in de herrie. Eten was lekker niet heel bijzonder borden werden op tafel gezet met een minimale uitleg van wat er op je bord ligt. Toen wij om de rekening vroegen stond de ober wel 10 seconden later met het pinapparaat klaar helaas toen we naar buiten gingen was er geen bediening meer te vinden om te wijzen waar onze jassen zich bevinden . Je verwacht toch iets meer als je 120 euro afrekend voir twee personen
en twee uur later al weer buiten staat.

Margreet Groeneweg at 07 October 2019
Verified

"Enorm genoten. "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Enorm genoten van de wijnen, het eten, de sfeer en de service bij het Wilhelminapark. Zou het anderen zeker aanraden het restaurant te bezoeken.

Kirsten van Dommele at 06 October 2019
Verified

8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Voor de tweede maal gegeten in het Wilhelminapark. We kwamen voor het driegangen (veelbelovende) lunchmenu, dat zijn naam waarmaakte. Eventueel was dit nog uit te breiden naar viergangen, maar de drie gangen waren voor ons ruim voldoende. Het ons aangewezen tafeltje (voor twee persoons in het midden van de zaak) von...

Read full review

Voor de tweede maal gegeten in het Wilhelminapark. We kwamen voor het driegangen (veelbelovende) lunchmenu, dat zijn naam waarmaakte. Eventueel was dit nog uit te breiden naar viergangen, maar de drie gangen waren voor ons ruim voldoende. Het ons aangewezen tafeltje (voor twee persoons in het midden van de zaak) vonden wij wat donker, voor een volgend bezoek kiezen wij dan graag voor een tafeltje aan de zijkant, met daglicht of een lamp boven de tafel. De ambiance buiten lokt overigens ook om een keer met mooi weer te komen!

Lennie Nijenhuis at 06 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in Utrecht

Wilhelminapark 65 3581 NP Utrecht

About Wilhelminapark

Restaurant Wilhelminapark is located in Utrecht. With great admiration, this beautiful piece of history is enjoyed every day. A park and building full of history, where workers used to come to relax. Something that the restaurant wants to share with you.

The restaurant is easily accessible, there is a good price-quality ratio and the restaurant is known for the correct informal service.
You are always very welcome to enjoy a delicious dinner or lunch.

The dishes are inspired by classic French dishes, but every day the restaurant is committed to bringing the best quality dishes to your table.

Enjoy the delicious culinary dishes of the restaurant Wilhelminapark!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Utrecht

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities