El Qatarijne

Mediterraans, Fusion, Midden-Oosters | €€€
9,1 (420 reviews)
97% aanbevolen

Meesterlijk 8-gangen luxe menu € 99,50 € 89,50

El Qatarijne

Mediterraans, Fusion, Midden-Oosters | €€€
9,1 (420 reviews)
97% aanbevolen

Meesterlijk 8-gangen luxe menu € 99,50 € 89,50

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Meesterlijk 8-gangen luxe menu
€ 99,50 € 89,50

Midden in het hart van Utrecht is El Qatarijne te vinden! El Qatarijne is een restaurant waar culinaire tradities en innovatie op mediterrane wijze samensmelten. De geuren van de Ottomaans-Mesopotamische ingrediënten ruik je meteen bij het betreden van het restaurant. Wellicht kun je zelfs ruiken wanneer jouw gerecht wordt bereid door het getalenteerde keukenteam van El Qatarijne. Het restaurant heeft namelijk een open keuken waar je de keukenbrigade vol passie aan het werk ziet gaan.

Bij El Qatarijne is het naleven van de 'roots' erg belangrijk, dit zorgt er voor dat de geur, kleur en smaak herkenbaar blijven. Wist je dat het restaurant 12 Gault&Millau punten heeft?

Speciaal voor DiningCity serveert het restaurant een Meesterlijk 8-gangen luxe menu! Aanschuiven aan deze luxe tafel, kost slechts € 89,50 per persoon.

Wanneer kan El Qatarijne jou verwelkomen?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 420 mensen zeggen over El Qatarijne

9.1 Gebaseerd op 420 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Perfecte avond"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hadden een 8 gangen verrassingsmenu, en elke gang inclusief de amuses was voortreffelijk. Wijnen in het wijnarrangement waren perfect afgestemd op het menu. Gerechten werden zonder vertraging geserveerd door een zeer vriendelijke bediening.

Charlie Snoek op 17 maart 2024
Geverifiëerd

"Top!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer lekker.
Mooie gerechten met goede smaakcombinaties. Echte aanrader

Wim op 17 maart 2024
Geverifiëerd

"Top restaurant "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was geweldig. De sfeer, bediening en vooral niet te vergeten het eten. Smaak explosie, verrassend en net kunst. Was tweede keer hier en wederom top.

Conny op 16 maart 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker gegeten, goede en warme sfeer. Alleen prijs van koffie op eind hoog (wel ongevraagd een schaal met lekkernijen erbij gekregen, wat niet per se nodig was aangezien we voldoende te eten hebben gehad)

Maaike van Meel op 16 maart 2024
Geverifiëerd

"Mooi bordje "
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Mooi en lekker eten. Alleen wat “ te gespannen”. Het heeft een ingetogen sfeer. De ruimte is klein, dus je kan niet al te veel geluid produceren. Anders krijg je een ‘én public’ standje van de ‘host’. Mijn tafelgasten moesten even iets te hard lachen om een anekdote. Dat werd meteen gecorrigeerd, maar niet op een pr...

Lees hele review

Mooi en lekker eten. Alleen wat “ te gespannen”. Het heeft een ingetogen sfeer. De ruimte is klein, dus je kan niet al te veel geluid produceren. Anders krijg je een ‘én public’ standje van de ‘host’. Mijn tafelgasten moesten even iets te hard lachen om een anekdote. Dat werd meteen gecorrigeerd, maar niet op een prettige manier. Dan is de rest van de avond en de gangen ‘uitzitten’. Een echte aanrader voor als je wilt genieten van de kookkunst van een chef kok, maar wel fluisterstils. De host mag iets meer werken aan zijn ‘soft skills’. Voor ons geen tweede keer.

Nicky op 12 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over El Qatarijne

Keuken: Mediterraans, Fusion, Midden-Oosters

Restaurant El Qatarijne ligt in het historische centrum van Utrecht. Bij het restaurant komen culinaire tradities en innovatie op mediterrane wijze samen. De geuren van de Ottomaans-Mesopotamische ingrediënten ruik je meteen bij het betreden van het restaurant. Bij El Qatarijne ervaar je gastvrijheid op hoog niveau. De echte Franse klassiekers worden in een nieuw eigentijds en dynamisch jasje gestopt. Elk menu wordt telkens opnieuw verrassend gehouden. Bij El Qatarijne is het naleven van de 'roots' erg belangrijk, dit zorgt er voor dat de geur, kleur en smaak herkenbaar blijven. Pak je kans en geniet van een geweldige avond uit bij El Qatarijne!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden