Knife fork icon red

De Pastorie

8,5 (9 reviews)
100%

What 9 people say about De Pastorie

8.5
(9 reviews)
Food
8.3
Service
8.4
Atmosphere
8.7
100%
Write a review

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten. Ze hebben een uitstekende keuze gemaakt in het menu en dat alles wordt middels vakkundig personeel geserveerd in een mooie ambiance! Aanrader!

Beertje at 29 September 2019
Verified

7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Ze pretenderen een ‘bepaalde’ stijl. De bediening gaat hierin niet mee. Personeel dat buiten voor de deur zit te roken is natuurlijk niet uitnodigend en past niet bij de gekozen stijl. Ook het niet terugkomen op een ‘klacht’ over het eten is miet gepast. Dan het eten, want daar gaat het natuurlijk om. Het enige minp...

Read full review

Ze pretenderen een ‘bepaalde’ stijl. De bediening gaat hierin niet mee. Personeel dat buiten voor de deur zit te roken is natuurlijk niet uitnodigend en past niet bij de gekozen stijl. Ook het niet terugkomen op een ‘klacht’ over het eten is miet gepast. Dan het eten, want daar gaat het natuurlijk om. Het enige minpuntje is dat we, in verband met dieet voorschriften, hadden aangegeven dat de groente goed gaar moesten zijn. Zogezegd ‘baby voeding’. Geen probleem werd er gezegd, onze groente zijn altijd gaar. Laat nou die groente dichter bij rauwkost zitten dan gekookt te zijn, laat staan ‘babyvoeding’. De keuken heeft misschien problemen met speciale dieet wensen. Jammer!

RB at 25 March 2019

"overheerlijk en steervol"
9.0 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 9

We waren met vrienden en hadden het verassingsmenu. vooraf hadden we onze dieetwensen aangegeven en daar was erg goed rekening mee gehouden, zonder dat wij er hen nogmaals aan herinnerd hadden. Echt fijn en goed.
het eten was lekker, dat begon al met een mooie amuse die erg lekker was. Het voorgerecht was klein maa...

Read full review

We waren met vrienden en hadden het verassingsmenu. vooraf hadden we onze dieetwensen aangegeven en daar was erg goed rekening mee gehouden, zonder dat wij er hen nogmaals aan herinnerd hadden. Echt fijn en goed.
het eten was lekker, dat begon al met een mooie amuse die erg lekker was. Het voorgerecht was klein maar precies goed, verassend met zachte geitenkaas en biet, een aanrader. het hoofdgerecht was de langzaam gegaarde procureur, wel wat veel vet maar erg smaakvol. Het was het waard om het overtollige vet weg te snijden.
het toetje was aangepast aan onze wensen en was erg creatief vormgegeven zonder aan de smaak af te doen. Al met al een prima ervaring

Maria at 27 August 2018

"sfeervol gegeten"
8.7 Cuisine 7 | Service 10 | Atmosphere 9

Leuk nieuw restaurant in centrum van Ootmarsum. 3 gangen met amuse vooraf. Op het dessert na was het heerlijk. Dessert vond ik te zoet. Leuke, jonge bediening. Goede prijs/prestatie.

Bert at 25 August 2018

"Het voorjaar met een winterse afloop"
6.7 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 8

Jammer dat de door onze zorgvuldig uitgekozen wijn van de wijnkaart niet aanwezig was, kan gebeuren maar meld dit van te voren of kom met een vergelijkbare wijn als oplossing. De amuse was voortreffelijk . De lamsham als voorgerecht heerlijk. De Twentse asperges met de zalm , matig doordat de zalm te gaar was , dez...

Read full review

Jammer dat de door onze zorgvuldig uitgekozen wijn van de wijnkaart niet aanwezig was, kan gebeuren maar meld dit van te voren of kom met een vergelijkbare wijn als oplossing. De amuse was voortreffelijk . De lamsham als voorgerecht heerlijk. De Twentse asperges met de zalm , matig doordat de zalm te gaar was , deze mag nog iets rose van binnen zijn . Als dessert zouden wij iets met frisse aardbeien of rabarber verwachten maar kregen we een zwaarder nagerecht van chocolade . Jammer

Anna at 13 May 2018

Map All restaurant deals in Ootmarsum

Ton Schultenplein 2 7631 BR Ootmarsum

About De Pastorie

Brasserie Restaurant de Pastorie is located in the heart of Ootmarsum. The Rectory was rebuilt in its original state with a nod to the year 1800. Immediately when you enter you will see a large TV screen with our kitchen brigade live on it. The kitchen of the Pastorie is located under the restaurant. Our south-facing terrace is great for lunch, dinner or a good glass of wine. In short, the place to meet with family or friends.

Every month our Menu "De Pastorie" changes a 3-course choice menu. In this way we anticipate what nature brings us.

With a particularly balanced wine list, Vinologist Ian Ziegerink has a story for every wine. Do you find it difficult to make the right wine choice, be surprised and choose the wine arrangement.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Ootmarsum

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities