Knife fork icon red

De Pastorie

8,6 (8)

What people say of De Pastorie

8.6
(8 reviews)
Food
8.4
Service
8.5
Atmosphere
8.8
Write a review

7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Ze pretenderen een ‘bepaalde’ stijl. De bediening gaat hierin niet mee. Personeel dat buiten voor de deur zit te roken is natuurlijk niet uitnodigend en past niet bij de gekozen stijl. Ook het niet terugkomen op een ‘klacht’ over het eten is miet gepast. Dan het eten, want daar gaat het natuurlijk om. Het enige minpuntje is dat we, in verband met dieet voorschriften, hadden aangegeven dat de groente goed gaar moesten zijn. Zogezegd ‘baby voeding’. Geen probleem werd er gezegd, onze groente zijn altijd gaar. Laat nou die groente dichter bij rauwkost zitten dan gekookt te zijn, laat staan ‘babyvoeding’. De keuken heeft misschien problemen met speciale dieet wensen. Jammer!

RB at 25 March 2019

"overheerlijk en steervol"
9.0 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 9

We waren met vrienden en hadden het verassingsmenu. vooraf hadden we onze dieetwensen aangegeven en daar was erg goed rekening mee gehouden, zonder dat wij er hen nogmaals aan herinnerd hadden. Echt fijn en goed.
het eten was lekker, dat begon al met een mooie amuse die erg lekker was. Het voorgerecht was klein maar precies goed, verassend met zachte geitenkaas en biet, een aanrader. het hoofdgerecht was de langzaam gegaarde procureur, wel wat veel vet maar erg smaakvol. Het was het waard om het overtollige vet weg te snijden.
het toetje was aangepast aan onze wensen en was erg creatief vormgegeven zonder aan de smaak af te doen. Al met al een prima ervaring

Maria at 27 August 2018

"sfeervol gegeten"
8.7 Cuisine 7 | Service 10 | Atmosphere 9

Leuk nieuw restaurant in centrum van Ootmarsum. 3 gangen met amuse vooraf. Op het dessert na was het heerlijk. Dessert vond ik te zoet. Leuke, jonge bediening. Goede prijs/prestatie.

Bert at 25 August 2018

"Het voorjaar met een winterse afloop"
6.7 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 8

Jammer dat de door onze zorgvuldig uitgekozen wijn van de wijnkaart niet aanwezig was, kan gebeuren maar meld dit van te voren of kom met een vergelijkbare wijn als oplossing. De amuse was voortreffelijk . De lamsham als voorgerecht heerlijk. De Twentse asperges met de zalm , matig doordat de zalm te gaar was , deze mag nog iets rose van binnen zijn . Als dessert zouden wij iets met frisse aardbeien of rabarber verwachten maar kregen we een zwaarder nagerecht van chocolade . Jammer

Anna at 13 May 2018

"lunch restaurantweek"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

we hebben heerlijk genoten van de lunch bij jullie op het terras. wij vonden de verschillende gerechten super van smaak en op elkaar afgestemd. De eerlijke produkten van bedrijven uit de buurt spreekt ons ook erg aan. We komen graag nog eens terug het was super.

A. Laarveld at 07 September 2014

Map All restaurant deals in Ootmarsum

Ton Schultenplein 2 7631 BR Ootmarsum

About De Pastorie


Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Ootmarsum
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities