Knife fork icon red

Restaurant Rijsserberg (by Fletcher)

Restaurant Rijsserberg (by Fletcher)

7,9 (11 reviews)

What 11 people say about Restaurant Rijsserberg (by Fletcher)

7.9
(11 reviews)
Food
8.4
Service
7.8
Atmosphere
7.4
Write a review

3.3 Cuisine 6 | Service 2 | Atmosphere 2

Dit had ik nog nooit meegemaakt.
We kwamen aan en er was geen plek om onze jas op te hangen (deze waren nat van de regen) en moesten over de stoelleuning. Onze reservering stond niet op de lijst, maar er was wel plek dus we mochten gaan zitten.
Na bijna 20 min kwamen ze vragen wat we wilden drinken en kwamen ze v...

Read full review

Dit had ik nog nooit meegemaakt.
We kwamen aan en er was geen plek om onze jas op te hangen (deze waren nat van de regen) en moesten over de stoelleuning. Onze reservering stond niet op de lijst, maar er was wel plek dus we mochten gaan zitten.
Na bijna 20 min kwamen ze vragen wat we wilden drinken en kwamen ze vertellen wat het menu was.
De eerste gang was veel belovend. Het zag er mooi uit en was lekker.
En toen kwam het wachten op de 2e gang. Na 1,5uur!! Hadden we eindelijk na navraag, onze 2e gang, de soep. “We waren de bon kwijt”. Aangeven dat dit kan gebeuren maar dat het netjes was geweest dat ze dit even waren komen melden na constatering. We kregen excuses. Na de soep hebben we wederom 20 minuten moeten wachten voor er iemand langs kwam voor drinken. Hier wederom wat van gezegd, wederom excuus en nu kwam een jonge dame een drankje van het huis brengen. Ze smeet het drankje nog net niet over tafel, ze keek ons niet eens aan. Sorry, maar deze excuses voelde niet oprecht.
En als het nu druk was en het personeel de benen onder hun lijf vandaan liepen wil ik er niets van zeggen maar ze stonden regelmatig niets te doen. Vervolgens kregen we het hoofdgerecht: lauwe kipsaté. Ik heb er maar niets van gezegd omdat ik vond dat er al genoeg gezegd was. Binnen 10 min stond het dessert op tafel: ijs (soep). De helft was al gesmolten. Wederom het er maar bij gelaten (ze doen vast hun best). Bij het afruimen van het dessert vroeg ik om koffie en voor ik kon aangeven dat we cappuccino wilden was de meneer al gevlogen. Helemaal verbouwereerd keek ik mijn vriendin aan en we moesten lachen. De meneer die de koffie had aangenomen kwam de koffie brengen en begon mij vervolgend Ampubliek uit te voeteren. “Mijn collega heeft wel gehoord wat jullie net zeiden, jullie doen ontzettend kinderachtig, wij doen ons best om het jullie naar dr zin te maken etc.” Hier ontstond een discussie waarbij ik beschuldigd werd van iets wat niet gebeurd was. Maar meneer wilde het er bij laten en verdween.
Wederom verbouwereerd toch besloten naar achteren te lopen en naar de meneer en de leidinggevende? Te lopen het de avond te bespreken. Allerlei redenen. Uiteindelijk 2 drankjes van het huis gekregen.
Hoe dan ook, het was een enerverende avond, maar ik zou het niemand aanraden.

Margriet Schmitz at 30 September 2019
Verified

"top avond"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het was erg gezellig, goede bediening. goed eten. het was een top avond

Top Avond at 21 August 2018

"Heerlijk"
8.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 7

Heerlijk eten in een mooie omgeving met een goede bediening. Erg genoten.

Nathalie at 02 May 2018

"Op vakantie uit eten"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Prachtig hotel/restaurant diep in de bossen van Rijssen met vriendelijk personeel en een heerlijk verrassingsmenu. Voor herhaling en aan te bevelen.

Els Beukelman at 21 March 2018

"Dat was dat dan weer"
4.0 Cuisine 4 | Service 3 | Atmosphere 5

We hebben het dankzij onze groep super gezellig gehad, maar ik zou het restaurant niet aanbevelen als je van echt lekker uit eten houdt. Als je geen fijnproever bent en toch in het hotel overnacht is het prima, maar als je echt uit eten gaat is er zoveel beters in de buurt. Het meisje van de bediening deed echt haar...

Read full review

We hebben het dankzij onze groep super gezellig gehad, maar ik zou het restaurant niet aanbevelen als je van echt lekker uit eten houdt. Als je geen fijnproever bent en toch in het hotel overnacht is het prima, maar als je echt uit eten gaat is er zoveel beters in de buurt. Het meisje van de bediening deed echt haar best en was vriendelijk, maar was onvoldoende ingewerkt, geen idee van de wijnen bijvoorbeeld, maar niet haar fout. Ze werd aan haar lot overgelaten voor ons gevoel en moest alles alleen doen. Het duurde ook allemaal echt vreselijk lang (half acht daar, pas na 10 uur hoofdgerecht), terwijl het toen niet (meer) druk was. De bestelling van broodjes vooraf was 1e keer vergeten, 2e keer niet goed goed gegaan (je kreeg sowieso niet de vraag of je vooraf iets op tafel wilde). Er werd niet gevraagd hoe je de biefstuk wilt (na aanspreken bediening wel). Het hoofdgerecht was lauw (de borden waren warmer), de rode wijn van het wijnarrangement kwam niet voor maar na het hoofdgerecht. Nee......

Is alles naar wens? We hebben toen we eenmaal het hoofdgerecht hadden maar ja gezegd want we hadden al zo veel opmerkingen gemaakt dat het gênant werd en we wilden ook weg. De smaak van het eten was oké, niet heel speciaal, maar voor bijna 50 euro p.p mag je wel wat verwachten. Achteraf stond de wijn ook apart op de rekening en niet als arrangement, maar we hebben het er maar bij gelaten. Nee, niet meer naar de Rijssenseberg.

Jeroen at 17 March 2018

Map All restaurant deals in Rijssen

Burgemeester Knottenbeltlaan 77 7461 PA Rijssen

About Restaurant Rijsserberg (by Fletcher)

On the top of Rijsserberg, in Rijssen-Holten in Overijssel, this beautiful 4-star hotel restaurant is located at the edge of the Rijssense field. This is the ideal base to enjoy the peace and quiet, surrounded by nature and just a kilometer away from both The Natural reserve Borkeld as Hollands Schwarzwald.
After enjoying the nature, you can enjoy various delicacies at the restaurant, on the terrace or in the bar. Our contemporary restaurant has an extensive menu with delicious dishes inspired by the classic French cuisine with influences from the Salland region.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rijssen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities