Book your table now with free cancellation.
What 40 people say about PRESSROOM
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Amazing night thanks all of you !
Leuke en vriendelijke bediening, goed gegeten en het restaurant heeft een hele goede sfeer door de mooie inrichting. Een aanrader !
Beste Manenie,
Hartelijk dank voor uw positieve review.
We zijn blij om te horen dat u het restaurant zou aanraden aan anderen.
We hopen u gauw weer te verwelkomen bij PRESSROOM.
Met vriendelijke groet,
Ruth Siegers - F&B manager
Tjitze van der Dam - Executive Chef
We waren gekomen voor een driegangen-verrassingslunch. Het restaurant is gevestigd in een hotel en het was wat rumoerig. Ook was er een presentatie een paar tafels verder. De bediening was prima. Netjes, maar we wisten niet altijd wat we aten omdat het een verrassingsmenu was en het tweede gerecht werd netjes neergezet, maar zonder uitleg. Het was prima, maar niet spectaculair.
The restaurant is good and placed in a good location. The staff is very kind.
Restaurant hoort bij een hotel. Heel gezellig, prettige muziek,mooi gedekte tafel. Het eten is heerlijk,ruim voldoende porties met veel vlees,tip: misschien wat weinig groenten in deze tijd.Heel goede prijs-kwaliteit verhouding.
Map All restaurant deals in Amsterdam
About PRESSROOM
PRESSROOM Amsterdam is a restaurant with a story. Not just any story; the first page dates back to 1904 when our building became the base of Dutch newspaper ‘De Tijd’.
With a history like that, it’s no surprise PRESSROOM is still a place ‘’where stories are yet to be written’’. Today, this rich history is translated into a relaxed dining experience with a modern and personal approach.
PRESSROOM Amsterdam lives from early morning until late at night simply because: the story must go on. The menu consists of modern classics with local ingredients and tasteful flavors that merge into perfect combinations on your plate.
Dear Laetitia Burle Gueye,
We are very happy to hear that you had an amazing night at PRESSROOM. We hope to see you again soon! With kind regards, Ruth Siegers - F&B manager Tjitze van der Dam - Executive Chef