Book your table now with free cancellation.
What 40 people say about PRESSROOM
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het eten was erg goed, we hadden het 4 gangen chef's menu. Zalm vooraf, mooi op smaak gebracht. Daarna st jacobs schelp, smolt op de tong. Kalfsentrecote was ook goed en het dessert was ook erg lekker. Leuk dat de kok het eten bracht en toelichtte. De overige bediening was enthousiast maar wat onervaren. Prima!
Met een vriendin hier al om 17.30 uur afgesproken voor diner. Vroeg, dus we waren de eersten en kregen alle relaxte aandacht. Heel lekker eten, met aandacht en zorg bereid en veelal ook door de koks zelf geserveerd. Open keuken wat ik ook er leuk vind. En de dining city deal 4 gangen voor 35,- is een koopje!
Dinneren in goeie sfeer. De bediening is een absolute 10. Bij het 4 gangen menu hebben we een wijn arrangement genomen en die combinatie was perfect. Voor mensen die van heerlijk eten houden met een twist.
Afgelopen zaterdag hebben wij met de restaurantweek aanbieding gegeten bij 'The PressRoom'.
Als voorgerechtje had ik gekozen voor de in gin-tonic gemarineerde zalm. De zalm werd gecombineerd met tomaat en yoghurt dressing. Mijn vriend lust geen vis, en hij kreeg 2 alternatieven aangeboden. Hij koos voor de steak...
Read full reviewAfgelopen zaterdag hebben wij met de restaurantweek aanbieding gegeten bij 'The PressRoom'.
Als voorgerechtje had ik gekozen voor de in gin-tonic gemarineerde zalm. De zalm werd gecombineerd met tomaat en yoghurt dressing. Mijn vriend lust geen vis, en hij kreeg 2 alternatieven aangeboden. Hij koos voor de steak tartaar. Ik heb beide geproefd en het was allebei zeer smakelijk en de borden waren mooi opgemaakt.
Als hoofdgerecht hadden we beide de gepocheerde kip met paddestoelen, aardappel en spinazie met apart geserveerd een heerlijke jus. De kip was goed gegaard en de combinatie met de groenten en de jus was erg lekker. Het enige is dat het gerecht iets groter had mogen zijn - misschien iets meer aardappelschijfjes er bij serveren?
Als nagerecht hadden we beide het 'oud hollands snoep'. Erg verrassende smaken, vooral de zure mat!
Al met al heerlijke gegeten en de service was ook prima. Het personeel was erg vriendelijk! Sommigen spraken alleen Engels, maar voor ons is dat geen probleem.
Afgelopen zaterdag hebben wij met de restaurantweek aanbieding gegeten bij 'The PressRoom'.
Als voorgerechtje had ik gekozen voor de in gin-tonic gemarineerde zalm. De zalm werd gecombineerd met tomaat en yoghurt dressing. Mijn vriend lust geen vis, en hij kreeg 2 alternatieven aangeboden. Hij koos voor de steak...
Read full reviewAfgelopen zaterdag hebben wij met de restaurantweek aanbieding gegeten bij 'The PressRoom'.
Als voorgerechtje had ik gekozen voor de in gin-tonic gemarineerde zalm. De zalm werd gecombineerd met tomaat en yoghurt dressing. Mijn vriend lust geen vis, en hij kreeg 2 alternatieven aangeboden. Hij koos voor de steak tartaar. Ik heb beide geproefd en het was allebei zeer smakelijk en de borden waren mooi opgemaakt.
Als hoofdgerecht hadden we beide de gepocheerde kip met paddestoelen, aardappel en spinazie met apart geserveerd een heerlijke jus. De kip was goed gegaard en de combinatie met de groenten en de jus was erg lekker. Het enige is dat het gerecht iets groter had mogen zijn - misschien iets meer aardappelschijfjes er bij serveren?
Als nagerecht hadden we beide het 'oud hollands snoep'. Erg verrassende smaken, vooral de zure mat!
Al met al heerlijke gegeten en de service was ook prima. Het personeel was erg vriendelijk! Sommigen spraken alleen Engels, maar voor ons is dat geen probleem.
Map All restaurant deals in Amsterdam
About PRESSROOM
PRESSROOM Amsterdam is a restaurant with a story. Not just any story; the first page dates back to 1904 when our building became the base of Dutch newspaper ‘De Tijd’.
With a history like that, it’s no surprise PRESSROOM is still a place ‘’where stories are yet to be written’’. Today, this rich history is translated into a relaxed dining experience with a modern and personal approach.
PRESSROOM Amsterdam lives from early morning until late at night simply because: the story must go on. The menu consists of modern classics with local ingredients and tasteful flavors that merge into perfect combinations on your plate.