PRESSROOM

Belgian, French | €€ | Menu
8,3 (40 reviews)
Free cancellation

Book your table now with free cancellation.

Photos made by guests
Share your photos

What 40 people say about PRESSROOM

8.3 Based on 40 reviews. 64% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Heerlijk gegeten"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Het eten was erg goed, we hadden het 4 gangen chef's menu. Zalm vooraf, mooi op smaak gebracht. Daarna st jacobs schelp, smolt op de tong. Kalfsentrecote was ook goed en het dessert was ook erg lekker. Leuk dat de kok het eten bracht en toelichtte. De overige bediening was enthousiast maar wat onervaren. Prima!

MG at 17 September 2016

"Goed verzorgd en lekker eten"
9.0 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 8

Met een vriendin hier al om 17.30 uur afgesproken voor diner. Vroeg, dus we waren de eersten en kregen alle relaxte aandacht. Heel lekker eten, met aandacht en zorg bereid en veelal ook door de koks zelf geserveerd. Open keuken wat ik ook er leuk vind. En de dining city deal 4 gangen voor 35,- is een koopje!

Linda Teders at 27 July 2016

"Aanrader! Goed eten in een fijne sfeer."
9.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 10

Dinneren in goeie sfeer. De bediening is een absolute 10. Bij het 4 gangen menu hebben we een wijn arrangement genomen en die combinatie was perfect. Voor mensen die van heerlijk eten houden met een twist.

Henk at 27 July 2016

"Goede Sfeer & heerlijk eten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Afgelopen zaterdag hebben wij met de restaurantweek aanbieding gegeten bij 'The PressRoom'.

Als voorgerechtje had ik gekozen voor de in gin-tonic gemarineerde zalm. De zalm werd gecombineerd met tomaat en yoghurt dressing. Mijn vriend lust geen vis, en hij kreeg 2 alternatieven aangeboden. Hij koos voor de steak...

Read full review

Afgelopen zaterdag hebben wij met de restaurantweek aanbieding gegeten bij 'The PressRoom'.

Als voorgerechtje had ik gekozen voor de in gin-tonic gemarineerde zalm. De zalm werd gecombineerd met tomaat en yoghurt dressing. Mijn vriend lust geen vis, en hij kreeg 2 alternatieven aangeboden. Hij koos voor de steak tartaar. Ik heb beide geproefd en het was allebei zeer smakelijk en de borden waren mooi opgemaakt.

Als hoofdgerecht hadden we beide de gepocheerde kip met paddestoelen, aardappel en spinazie met apart geserveerd een heerlijke jus. De kip was goed gegaard en de combinatie met de groenten en de jus was erg lekker. Het enige is dat het gerecht iets groter had mogen zijn - misschien iets meer aardappelschijfjes er bij serveren?

Als nagerecht hadden we beide het 'oud hollands snoep'. Erg verrassende smaken, vooral de zure mat!

Al met al heerlijke gegeten en de service was ook prima. Het personeel was erg vriendelijk! Sommigen spraken alleen Engels, maar voor ons is dat geen probleem.

Denise at 11 April 2016

"Verrassend lekker & goede sfeer "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Afgelopen zaterdag hebben wij met de restaurantweek aanbieding gegeten bij 'The PressRoom'.

Als voorgerechtje had ik gekozen voor de in gin-tonic gemarineerde zalm. De zalm werd gecombineerd met tomaat en yoghurt dressing. Mijn vriend lust geen vis, en hij kreeg 2 alternatieven aangeboden. Hij koos voor de steak...

Read full review

Afgelopen zaterdag hebben wij met de restaurantweek aanbieding gegeten bij 'The PressRoom'.

Als voorgerechtje had ik gekozen voor de in gin-tonic gemarineerde zalm. De zalm werd gecombineerd met tomaat en yoghurt dressing. Mijn vriend lust geen vis, en hij kreeg 2 alternatieven aangeboden. Hij koos voor de steak tartaar. Ik heb beide geproefd en het was allebei zeer smakelijk en de borden waren mooi opgemaakt.

Als hoofdgerecht hadden we beide de gepocheerde kip met paddestoelen, aardappel en spinazie met apart geserveerd een heerlijke jus. De kip was goed gegaard en de combinatie met de groenten en de jus was erg lekker. Het enige is dat het gerecht iets groter had mogen zijn - misschien iets meer aardappelschijfjes er bij serveren?

Als nagerecht hadden we beide het 'oud hollands snoep'. Erg verrassende smaken, vooral de zure mat!

Al met al heerlijke gegeten en de service was ook prima. Het personeel was erg vriendelijk! Sommigen spraken alleen Engels, maar voor ons is dat geen probleem.

Denise at 11 April 2016

Map All restaurant deals in Amsterdam

Show phone number

About PRESSROOM

Cuisine: Belgian, French

PRESSROOM Amsterdam is a restaurant with a story. Not just any story; the first page dates back to 1904 when our building became the base of Dutch newspaper ‘De Tijd’.

With a history like that, it’s no surprise PRESSROOM is still a place ‘’where stories are yet to be written’’. Today, this rich history is translated into a relaxed dining experience with a modern and personal approach.

PRESSROOM Amsterdam lives from early morning until late at night simply because: the story must go on. The menu consists of modern classics with local ingredients and tasteful flavors that merge into perfect combinations on your plate.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Frequently asked questions

No, for most restaurants you don't have to pay upfront when you make a reservation.
Some restaurants only accept reservations with a small down payment, this is clearly indicated when making a reservation.

If you have lost the confirmation, please email to [email protected] with your reservation details.

Once you have made your reservation, you will automatically receive an e-mail with an invitation to share your gastronomic experience with the restaurant in a review. Click on 'leave a review' in the e-mail and here you can write a review about the restaurant you have visited.

You can use it on www.restaurantdinercheque.nl and make a reservation on this website at the restaurant of your choice. Please note: if you received the code through another partner, such as Gall & Gall or Blokker, please go to the website which you will find on your voucher code.

That's no problem! You can make changes by using the 'change' link in your confirmation mail or login into your account.

During Dining with the Stars, you can enjoy a fantastic luxury dinner at the best 160 restaurants in Belgium, starting from just €54.40 per person. Dining with the Stars is organized twice a year, in summer and in winter.

Yes, you can always cancel free of charge.

If you have paid a deposit, you can cancel up to 24 hours before your reservation. Your deposit will then be automatically refunded to your account. Please note that if you cancel less than 24 hours in advance, the restaurant will keep your deposit to cover the cost of the table. We are independent of this, any problems caused by this must be resolved in communication with the restaurant.

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at [email protected].

You will receive a confirmation several minutes after you've made the reservation by email. No email? Please check your spambox.

Restaurants are happy to take your dietary requirements into account. You can indicate this in the comments on the booking form.

Drinks are not included in de menu price. Only, if its clearly stated in de deal description.

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant should to be on this website also? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities