To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

De Nieuwe Polderkeuken

€97.50

Culinair 5-course all-in diner menu

De Nieuwe Polderkeuken

8,9 (98)

Culinair 5-course all-in diner menu €97.50

Reserve a table

Deal
Culinair 5-course all-in diner menu
€97.50

De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk represents creative, fresh and high quality food. The name says it all, all dishes in this traditional Dutch restaurant are inspired by homegrown seasonal products.

The young and ambitious team strives to deliver a consistent quality, and you will experience this with every bite. Come and enjoy this amazing restaurant with a delicious 5-course menu including table waters, sparkling aperitif, wines, home-made friandises, coffee or tea.

Curious for this fantastic 5-course chefs menu including many extra's?

Make you reservation now via the DiningCity website and enjoy this amazing 5-course all-in menu for only € 97.50!

Note: Limited Seats!

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 31 January 2020
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of De Nieuwe Polderkeuken

8.9
(98 reviews)
Food
9.3
Service
9.0
Atmosphere
8.4
Write a review

"36 jaar getrouwd"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Mijn vrouw en ik hebben 8 april 2017 gegeten in dit restaurant.
Zij wisten dat we zoveel jaar getrouwd waren op die dag. We werden ontvangen met champagne. Maar wij drinken geen alcohol zeiden wij, o geen probleem hoor we hebben oom alcohol vrij. Dat is toch super?
Het eten was fantastisch. Het kasplankje werd sup...

Read full review

Mijn vrouw en ik hebben 8 april 2017 gegeten in dit restaurant.
Zij wisten dat we zoveel jaar getrouwd waren op die dag. We werden ontvangen met champagne. Maar wij drinken geen alcohol zeiden wij, o geen probleem hoor we hebben oom alcohol vrij. Dat is toch super?
Het eten was fantastisch. Het kasplankje werd super mooi opgemaakt. Zij wist ook veel van de kaassoorten. Echt professioneel.
De sfeer was uitstekend. Na het diner kregen wij koffie aangeboden met zelfgemaakte koek die op een schaal lag met het woord GEFELICITEERD.
Was echt een verrassing.

Wij hopen er nog eens terug te gaan om nog een keer van de gerechten te mogen genieten..

Nogmaals hartelijk dank.
Adri en Ger Kamp
Rotterdam

Ger Kamp at 17 April 2017

"Beste Restaurant ervaring ooit"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Hier afgelopen week gegeten tijdens de restaurant week.

Kwaliteit eten meer dan ster waardig * , bediening is persoonlijk en professioneel.
zeker de omweg waard en wij komen zeker terug

vriezen at 04 April 2017

"Fantastisch"
9.3 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 9

Heerlijk gegeten met heerlijke streekproducten! Vooral de kaas uit de omgeving is bijzonder en heel erg lekker. Wij gaan zeker nog een keer!!

W.Timmerman at 02 April 2017

"Restaurantweek "
8.0 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 6

Heerlijk gegeten. Veel smaak en de moeite waard om er voor om te rijden.

J M Murk at 02 April 2017

"Sfeervol toprestaurant "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Ik en mijn partner hebben tijdens de restaurantweek gegeten bij de Nieuwe Polderkeuken. Een week van tevoren werd er al gebeld door het restaurant om te verifiëren of wij nog langskwamen en wat mijn voedselallergie precies inhield, zodat daar rekening mee gehouden kon worden. Mijn complimenten aan de gastheer! De be...

Read full review

Ik en mijn partner hebben tijdens de restaurantweek gegeten bij de Nieuwe Polderkeuken. Een week van tevoren werd er al gebeld door het restaurant om te verifiëren of wij nog langskwamen en wat mijn voedselallergie precies inhield, zodat daar rekening mee gehouden kon worden. Mijn complimenten aan de gastheer! De bediening is er enthousiast en professioneel. Zij zorgen er echt voor dat je een prettige avond hebt. Door een voedselallergie werd het menu voor mij iets aangepast, maar het eten was echt heerlijk. Alles werd in een keurig tempo geserveerd. Heerlijk smaken op het bord.
Het restaurant zelf ziet er erg sfeervol uit, leuk ook met de bar die eruit ziet ale een polderkeuken!
Dit restaurant is echt een aanrader. Wij hebben een hele fijne avond gehad met heerlijk eten.

Lammos at 02 April 2017

Map All restaurant deals in Stolwijk

Dorpsplein 7 2821 AR Stolwijk

About De Nieuwe Polderkeuken

Taste the polder!

The entire western Netherlands, with the exception of the dunes, consists of polder land. Many tourists come specially to the Netherlands to see this flat country. Stolwijk is located in the middle of this beautiful polder landscape.

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken is located in the middle of the Groene Hart. We work with suppliers from the Stolwijk area so that you can experience the tasteful products from the polder yourself.

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken works with suppliers from the Stolwijk area so that you can experience the tasteful products from the polder yourself.

Chef Frank Streefland grew up in the Stolwijk area and therefore knows the region well. He has experience in various luxury restaurants and in 2009 won the Golden Ladle for the Groene Hart region.

Come and enjoy the delicious dishes from De Nieuwe Polderkeuken!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Stolwijk
39dd73f05e

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities