Knife fork icon red

De Nieuwe Polderkeuken

€ 68,- € 47,50

5-Course All-In dinner menu

Deal
5-Course All-In dinner menu
€ 68,- € 47,50

De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk represents creative, fresh and high quality food. The name says it all, all dishes in this traditional Dutch restaurant are inspired by homegrown seasonal products. The young and ambitious team strives to deliver a consistent quality, and you’ will experience this with every bite. Come and enjoy this amazing restaurant with a delicious 5-course menu including table waters, glass of champagne, wines, home-made friandises, coffee or tea. 


Curious for this fantastic 5-course chefs menu including many extra’s?


Make you reservation now via the DiningCity website and enjoy this amazing 5-course all-in menu for only € 59,50!


Note: Limited Seats!


Benefits
+ 5-course signature menu
+ Glass prosecco, matching wines
+ Table water, home-made friandises, coffee or tea
+ Valid from Tuesday till Saturday

Reserve a table
  • Reservable till 30 April 2019
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of De Nieuwe Polderkeuken

8.9
(89 reviews)
Food
9.3
Service
9.0
Atmosphere
8.4
Write a review

8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

Wederom heerlijk gegeten. Prima producten, voornamelijk uit de streek.Gratis parkeren voor de deur. Wij komen zeker terug!

Anoniem at 03 March 2013

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Ga niet naar dit restaurant. De gerechten zijn subtiel gebalanceerd, vers en verrukkelijk, vriendelijke bediening, gratis en voor de deur parkeren. Ga dus niet; wordt het veel te druk.

André van Dijk at 03 March 2013

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

In restaurantweek hadden we vrijdagavond geboekt voor 7 personen, wat een hele gezellige avond is geworden. De sfeer was erg goed,de bediening heel vriendelijk en het eten fantastisch. Ik had laten weten dat ik allergisch was voor schaaldieren en daar is goed opgelet. De huiswijnen waren fantastisch.
Al met al een grote aanwinst en wij komen zeker terug !

Miranda Green at 07 September 2012

8.7 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 9

Tijdens de restautantweek een lunch gebruikt in dit nieuwe restaurant. Restaurant is geheel vernieuwd en ziet er fris en mooi uit. Tegeltjes aan de wand, met een zo typisch beeld voor de Krimpenerwaard. Goede bediening en driegangenmenu was voortreffelijk. Er worden voornamelijk producten uit de streek gebruikt. Goede prijs-kwaliteitverhouding van het eten en er worden prima huiswijnen geschonken. Daarnaast is er een uitgebreide wijnkaart. Al met al een grote aanwinst voor de Krimpenerwaard (en daarbuiten).

Anoniem at 04 September 2012

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Vorige week zaterdag hier met mijn ouders en vriend gegeten. We hadden een heerlijk viergangen verrassingsmenu met wijnarrangement en dat was heerlijk. Mooie spannende gerechten, met goede heldere uitleg, ook over de bijpassende wijnen. Ik had aangegeven dat ik niet zo van vis hou en het was geen enkel probleem om voor mij een ander gerecht te serveren. Vooral de eendenlever en de kalfstartaar vond ik echt geweldig.
Het brood en de boter blijft een tijd op tafel en wordt aangevuld, ook erg fijn dat je elkaar dus niet hoeft aan te kijken wie het laatste stukje neemt.
Chef en eigenaar Frank Streefland kwam alle tafels langs om te informeren of alles smaakte en een praatje te maken. Dit draagt bij aan de warme sfeer in het restaurant. Bediening was pas een week daar aan het werk, maar daar was eigenlijk niets van te merken! Ik wil hier nog heel vaak terugkomen!!

Judith Kuipers at 02 September 2012

Map All restaurant deals in Stolwijk

Dorpsplein 7 2821 AR Stolwijk

About De Nieuwe Polderkeuken

​Taste the polder! West Holland exists, with exception of the dunes, out of polder. Many tourist come especially to Holland to view this flat land. Stolwijk is located in the middle of this beautiful polder. Restaurant De Nieuwe Polderkeuken gets its products from the local suppliers, so you can experience the tasty products from the region. Chef Frank Streefland grew up in the surroundings of Stolwijk and knows the area very well. He has gained experience is many luxurious restaurants and has won the Gouden Pollepel in 2009 for the region Groene Hart. 

Reserve a table
All restaurant deals in Stolwijk
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities