Knife fork icon red

Wollerich*

8,9 (248 reviews)

What 248 people say about Wollerich*

8.9
(248 reviews)
Food
9.4
Service
8.8
Atmosphere
8.5
Write a review

"5 grote amuses"
5.7 Cuisine 7 | Service 5 | Atmosphere 5

Een avond iets te vieren. Héérlijk, culinair uit dineren. Dachten we. Het werd een diepe teleurstelling. Het Michelin 5 gangen diner á € 67, Bleek na de amuse uit nog 5 stuks ietwat grotere amuses te bestaan. De rekening uiteindelijk € 200,- De sfeer en bediening? Erg beroepsmatig en toch drankjes of wensen vergeten. Oprecht jammer.

Pablo at 28 February 2020
Verified
restaurant Wollerich responded at 29 February 2020

Beste, het spijt ons dat uw avond anders is verlopen dan dat u zich had voorgesteld. Het 5 gangen menu is €65 en niet zoals u zegt €67. Onze prijzen zijn comform soortgelijke Michelinrestaurants. Onze gerechten zijn zeker geen amuses. De hoogte van de rekening bepaalt u zelf door wat u besteld; Champagne, wijnen, etc. Wij kunnen ons niet vinden in uw opmerking dat u geen drankjes gehad zou hebben. Naar ons idee hebben we u alle service gegeven die mogelijk was, tot de talloze gemaakte foto's op een afstand van 15 meter toe!!


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Eten was heerlijk, goed verzorgd en zeer smaakvol. De service was uitermate goed. Dit restaurant is een aanrader!!

WMV at 13 February 2020
Verified
restaurant Wollerich responded at 14 February 2020

Hartelijk dank dat u onze gast was. Fijn zo'n mooie beoordeling.


8.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 6

Heerlijk eten maar het mag ietsje meer zijn. Dat de kaas niet bij het menu hoorde hadden ze niet verteld was wel netjes geweest.

Chantal at 10 February 2020
Verified
restaurant Wollerich responded at 14 February 2020

Hartelijk dank voor uw beoordeling. U hebt zeker gelijk, over de prijs van de kaas had even over gecommuniceerd moeten worden, excuses daarvoor.


8.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 7

Super lekker eten, ziet er allemaal als kunst werkjes uit een smaakt ook zo. Geweldige avond gehad. Wel een erg chique sfeer, iets kil maar wel erg aardig personeel.

Elian at 26 January 2020
Verified
restaurant Wollerich responded at 14 February 2020

Dank u voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens bij restaurant Wollerich


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben genoten van de heerlijke hapjes met de uitgelezen wijnen, van de prettige bediening en de bijzonder vriendelijke ontvangst en uitgeleide. Wij komen zeker en heel graag terug.

Margreet Geevers at 25 January 2020
Verified
restaurant Wollerich responded at 14 February 2020

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, daar zijn we heel blij mee. Graag tot ziens bij restaurant Wollerich

Map All restaurant deals in Sint-Oedenrode

Heuvel 23 5492 AC Sint-Oedenrode

About Wollerich*

Welcome to restaurant Wollerich* in Sint Oetenrode.


Restaurant
The overall concept of our restaurant is based on the idea that every gastronomic excursion must be a party of which the guests have a lasting image and culinary experience.


In the restaurant, the warm atmosphere and Brabant cosiness are chosen as the basis for the total concept. Contemporary and timeless, new, airy and non-intrusive are the words of our style. Bright, soft tones that make everything fresher and more spacious.


Wine list
A well-chosen wine can harmoniously complement the combination of ingredients. You can choose from a selection of the most exclusive wines. For this you have a balanced and surprising wine list at your disposal.


Rooms
The ancient villa, atmospheric & characteristic, offers two rooms for meetings or private dining in a personal atmosphere suitable for groups of 14 to 40 people.


Terrace
Restaurant Wollerich* has a sublime outdoor terrace, an oasis of green in the center of Sint-Oedenrode.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Sint-Oedenrode

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities