Knife fork icon red

Il Primo Ristorante

8,4 (23)

What people say of Il Primo Ristorante

8.4
(23 reviews)
Food
8.4
Service
8.4
Atmosphere
8.3
Write a review

"Very Good Italian Food and Service"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We came as a couple, and we both enjoyed the good service and food in this Italian Restaurant. Even though the restaurant was busy, the staffs were kind and attentive to everyone. We highly recommend this place

Hellen at 30 November 2015

"Top restaurant!!!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Dit restaurant is 1 van mijn favorietjes in Amsterdam! Het eten is echt verrukkelijk! Het is luxer dan de meeste Italiaanse restaurants, maar qua prijs verschilt het niet veel. Ik heb hier verschillende dingen geprobeerd, zoals een pizza, risotto, calamaris en een biefstuk. Allemaal zijn ze aan te raden, je geniet bij elke hap. De vispizza vind ik het het lekkerst bij ll Primo, de kwaliteit proef je er vanaf. Het is een gezellige tent met luxe tinten. Voor een romantisch diner kan je hier zeker naar toe. Het personeel is vriendelijk en geeft een goede service. De toetjes op de kaart zijn ook aan te raden!

Nelleke at 22 April 2014

5.3 Cuisine 4 | Service 7 | Atmosphere 5

Het eten is redelijk, niet bijzonder. De bediening is erg vriendelijk.

T at 17 March 2014

"Il Primo is prima!"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Vriendelijke ontvangst, prettige ambiance, heerlijk gegeten, gastvrije
bediening: komen graag terug!

Jan Klooster at 26 January 2014

"de eetweek Jan. 2014"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Met de eetweek hebben we aanvankelijk een hoofdschotel gereserveerd voor 12.50 euro. We hadden toen toch maar met mijn vrouw een menu van 25 euro besteld. De antipasti een carpaccio van octopus was heel goed en ook de tonato was byz\onder. De hoofdschotel pasta van kalfsvlees was rijkelijk voorzien van romige kaas en aardige stukken kalfsvlees , voor mij een flinke portie, een calorierijke voeding klaar om mee te doen aan de open Australia tennis. De vegetarische pasta vond mijn vrouw ook goed klaar gemaakt al kan de porcini-smaak nog wat uitbundiger zijn. Ook het desert was met zorg samengesteld. Al met al het restaurant serveert met zorg goede italiaanse gerechten. Kom nog wel eens terug om de osso buco te proeven.

l. goei at 21 January 2014

Map All restaurant deals in Amsterdam

Reguliersdwarsstraat 13-15 1017 BJ Amsterdam

About Il Primo Ristorante

Restaurant Il Primo on the Reguliersdwarsstraat in Amsterdam has a good, simple Italian cuisine. This restaurant is popular with both locals and tourists. Enjoy all the tastefull procucts that the Italian cuisine has to offer.

The Italian chef makes dishes from the finest fresh ingredients so they taste as pure Italian as they can. We guarantee fresh, healthy and delicious food at affordable prices.

Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities