Het Bosch Waterfront Kitchen

French
8,9 (204 reviews)
92%
Free cancellation

You can cancel your reservation at this restaurant any time.

Photos made by guests
Share your photos

What 204 people say about Het Bosch Waterfront Kitchen

8.9 Based on 204 reviews. 92% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Genieten!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Lunch of diner, het is altijd heerlijk hier. De bediening is vriendelijk, attent, aardig en is er ongemerkt altijd direct voor je. Het eten is heerlijk. Geen enkel restaurant maakt zulke prachtige 'stillevens' op de (prachtige) borden als Het Bosch. En bij het eten zo'n fantastisch uitzicht, dat maakt het compleet!

Stella at 14 November 2015

"prima"
7.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 5

Prima gegeten. Goede kwaliteit, prettig tempo en redelijk originele combinaties. Al waren de porties bij de 4 gangen niet erg groot en viel de rekening met bijna € 90,- p/p zonder flessen wijn (maar wel een 6-tal glazen) niet echt mee. Toch komen we nog wel een keer terug.

Hans at 30 October 2015

"Prima avond bij :"Het Bosch""
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

De hele ervaring in Restaurant "het Bosch" is een aanrader, zowel het eten als de bediening en de entourage is buitengewoon . Het is niet goedkoop maar zeer de moeite waard. We hebben allebei een ander menu genomen. Zowel het " kreeften menu "als het "taste verrassingsmenu" zijn van grote klasse. De wijn was een S...

Read full review

De hele ervaring in Restaurant "het Bosch" is een aanrader, zowel het eten als de bediening en de entourage is buitengewoon . Het is niet goedkoop maar zeer de moeite waard. We hebben allebei een ander menu genomen. Zowel het " kreeften menu "als het "taste verrassingsmenu" zijn van grote klasse. De wijn was een Spaanse droge wijn die ons werd geadviseerd en prima paste bij de gerechten.
We kregen direct een andere tafel toen we bij binnenkomst opmerkten "wel erg ver van elkaar te zitten aan een tafel voor 2 personen ". Het was vervolgens een aaneenschakeling van heerlijke , mooi verzorgde gerechten die schilderachtig werden geserveerd.

F. Stehmann at 24 October 2015

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Prima service, was hier al eerder geweest. Attend en het menu was uitstekend van kwaliteit. Kreeft is hun specialiteit en dat maken ze dan ook waar. Zeker een aanrader.

paul baas at 14 October 2015

"Goed"
7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Op een dinsdagavond. Wij waren de enige 2 "normale" gasten, verder een 20 tal zakelijke eters waardoor de sfeer een bepaalde uitstraling had. Bediening super, uitzicht mooi, eten goed, wel vreemd dat je minimaal 3 gangen moet nemen, vanaf EUR 56 p.p., paar biertjes, flesje water inclusief fooi EUR 150. Daar kan ik bij Aan de Poel ook bijna voor terecht?

Rene at 14 October 2015

Map All restaurant deals in Amsterdam

Show phone number

About Het Bosch Waterfront Kitchen

Cuisine: French

The Bosch Waterfront Kitchen is located in Amsterdam. The breathtaking view will immediately catch your eye. An oasis of tranquility in the busy city.

You can enjoy a tasty lunch or extensive dinner at the Nieuwe Meer lake in Amsterdam. The style in the kitchen typifies "classic with a modern and creative twist". The dishes are inspired by French cuisine, with influences from Italy, Spain and Asia.

Be surprised by the delicious flavors of restaurant Het Bosch.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities