Dukdalf

Dutch | €€
7,8 (30 reviews)
100% recommended

Dukdalf

Dutch
7,8 (30 reviews)
100%
Free cancellation

Book your table now with free cancellation.

What 30 people say about Dukdalf

7.8 Based on 30 reviews. 100% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"ontdekking"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

prachtige plek, heerlijk gegeten, gezellige sfeer.

elly at 31 October 2016

"Sfeervol lekker eten"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Een geslaagd avondje uit. Het eten was heerlijk met verrassende smaken. De bediening goed, netjes en gezellig. Zeker de moeite waard om nog eens een keer over te doen.

Diana at 03 April 2016

"Wat een fout restaurant is dit!"
4.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 8

Prachtig uitzicht, beetje Amerikaans idee. Echter, omdat we het Week van het Restaurant menu hadden kregen we een paar afgesneden boterhammen waar alle andere gasten een mooi bolletje vers gebakken brood kregen. We hadden geen keuze, we kregen een "verrassing", bij het voorgerecht leek het nog goed te gaan, simpel p...

Read full review

Prachtig uitzicht, beetje Amerikaans idee. Echter, omdat we het Week van het Restaurant menu hadden kregen we een paar afgesneden boterhammen waar alle andere gasten een mooi bolletje vers gebakken brood kregen. We hadden geen keuze, we kregen een "verrassing", bij het voorgerecht leek het nog goed te gaan, simpel prutje van gerookte zalm maar ok, maar het hoofdgerecht was werkelijk een debakel!! Zowel de vis als het lam waren rauw en niet warm. Bijgerechten waren wat slappe patatten en een lekkere salade van bleekselderij. Er werd ons niet gevraagd waarom niet alles op was dus we hebben het maar zo gelaten. Als toetje had een van ons een leuk opgemaakt, maar niet bijzondere combi van ijs en chocolade en de ander een koude pepermunt thee. Omdat we inmiddels flink de balen hadden van ons bezoek toch maar gemeld dat de thee niet op was omdat hij koud was. Antwoord serveerster DAT KAN NIET!!! komt uit onze koffie machine, nou, maar zo gelaten. Ze bood ons nog wel een vervangend kopje aan maar dat hebben we beleefd afgeslagen. Naast de niet goede kwaliteit stonden we ook om precies te zijn in 1 uur en 10 minuten weer buiten, we werden er echt doorheen gejast, werkelijk geen stijl. Dit terwijl mensen die geen Week van het Restaurant menu hadden wel in alle rust bediend werden. Mijn advies aan het restaurant is dat als je niet achter een aktie staat je er beter ook niet aan mee kunt doen. Kortom zeer teleurstellend!

Ronald en Angelique at 03 April 2016

"Wat een fout restaurant is dit!"
4.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 8

Omdat we het Week van het Restaurant menu hadden kregen we een paar afgesneden boterhammen waar alle andere gasten een mooi bolletje vers gebakken brood kregen. We hadden geen keuze, we kregen een "verrassing", bij het voorgerecht leek het nog goed te gaan, simpel prutje van gerookte zalm maar ok, maar het hoofdgere...

Read full review

Omdat we het Week van het Restaurant menu hadden kregen we een paar afgesneden boterhammen waar alle andere gasten een mooi bolletje vers gebakken brood kregen. We hadden geen keuze, we kregen een "verrassing", bij het voorgerecht leek het nog goed te gaan, simpel prutje van gerookte zalm maar ok, maar het hoofdgerecht was werkelijk een debakel!! Zowel de vis als het lam waren rauw en niet warm. Bijgerechten waren wat slappe patatten en een lekkere salade van bleekselderij. Er werd ons niet gevraagd waarom niet alles op was dus we hebben het maar zo gelaten. Als toetje had een van ons een leuk opgemaakt, maar niet bijzondere combi van ijs en chocolade en de ander een koude pepermunt thee. Omdat we inmiddels flink de balen hadden van ons bezoek toch maar gemeld dat de thee niet op was omdat hij koud was. Antwoord serveerster DAT KAN NIET!!! komt uit onze koffie machine, nou, maar zo gelaten. Ze bood ons nog wel een vervangend kopje aan maar dat hebben we beleefd afgeslagen. Naast de niet goede kwaliteit stonden we ook om precies te zijn in 1 uur en 10 minuten weer buiten, we werden er echt doorheen gejast, werkelijk geen stijl. Dit terwijl mensen die geen Week van het Restaurant menu hadden wel in alle rust bediend werden. Mijn advies aan het restaurant is dat als je niet achter een aktie staat je er beter ook niet aan mee kunt doen. Kortom zeer teleurstellend!

Ronald en Angelique at 03 April 2016

"Een prima revanche!"
8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Op de laatste zondagavond van augustus hebben we genoten van een heerlijk en mooi gepresenteerd driegangenmenu. Een voorgerecht met coquilles, appel en rogvleugel. Een hoofdgerecht met ossehaas en ribeye (meen ik) en een door de kok zelf gebrachte compositie van chocola, ijs en rood fruit. We werden ook blij van de ...

Read full review

Op de laatste zondagavond van augustus hebben we genoten van een heerlijk en mooi gepresenteerd driegangenmenu. Een voorgerecht met coquilles, appel en rogvleugel. Een hoofdgerecht met ossehaas en ribeye (meen ik) en een door de kok zelf gebrachte compositie van chocola, ijs en rood fruit. We werden ook blij van de linnen servetten en het goed gekozen wijnarrangement.
De pui die uitkijkt op het grote terras en de haven was open, waardoor we een prachtig uitzicht hadden en tegelijkertijd een lekker windje voelden waaien.

M. Drost at 08 September 2015

Map All restaurant deals in Kerkdriel

Show phone number

About Dukdalf

Cuisine: Dutch

Restaurant Dukdalf lies on the marine of Kerkdriel. It gives you a very nice vieuw during dinner. We have an international kitchen and a very extensive menu. We also have several suprise Menu's!
We hope to see you soon in our restaurant!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Kerkdriel

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities