La Nonna

Italian | €€
7,2 (15 reviews)
100% recommended

La Nonna

Italian | €€
7,2 (15 reviews)
100% recommended
Free cancellation

You can cancel your reservation at this restaurant any time.

What 15 people say about La Nonna

7.2 Based on 15 reviews. 100% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

8.0 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 6

Geweldig eten en super vriendelijke bediening. Vooral buiten zitten is een genot, drukte om je heen, stads terrasje op de stoep. Hoe Italiaans wil je het hebben?

Maarten at 26 June 2021

"Eten is eenvoudig maar authentiek "
6.0 Cuisine 6 | Service 4 | Atmosphere 8

Je merkt aan alles dat het eten authentiek Italiaans is. Pizza’s met een goede basissaus en een combinatie van de juiste ingrediënten. Gezellige cantina achtige sfeer, ook weer eenvoudig maar sfeervol. Van tevoren had ik de reviews gelezen en was enigszins voorbereid op een wat langzamere bediening, maar was toch no...

Read full review

Je merkt aan alles dat het eten authentiek Italiaans is. Pizza’s met een goede basissaus en een combinatie van de juiste ingrediënten. Gezellige cantina achtige sfeer, ook weer eenvoudig maar sfeervol. Van tevoren had ik de reviews gelezen en was enigszins voorbereid op een wat langzamere bediening, maar was toch nog onaangenaam verrast. Een man doet de hele bediening, renner en haastend en dat gaat echt niet goed. Wel als je even alleen een bordje pasta wilt eten of een pizza, maar als je daarbij wilt genieten van een voorgerecht en een glas wijn moet je je voorbereiden op lang wachten en dingen die vergeten worden. In ons geval stond de wijn ook nog op de rekening, maar hebben we deze nooit gekregen. Geen excuses daarvoor, maar snel losgeld in onze handen. Ook om ons heen de nodige onrust over vergeten dingen en lang moeten wachten. Wij zouden voor het eten zeker teruggaan, maar niet zolang de bediening niet uitgebreid wordt.

Monique at 28 April 2018

"Waardeloos"
2.3 Cuisine 2 | Service 3 | Atmosphere 2

Restaurant stonk naar aangebrande pizza. Gelukkig mooi weer en konden we buiten zitten (aan de straat) aan gammele tafeltjes.
Eigenaar zag er gestresst uit en begroette ons -na lang wachten- chagrijnig. Gelukkig draaide hij later op de avond wel bij.
Bruschetta's waren aangebrand (desondanks best lekker). Hoofdger...

Read full review

Restaurant stonk naar aangebrande pizza. Gelukkig mooi weer en konden we buiten zitten (aan de straat) aan gammele tafeltjes.
Eigenaar zag er gestresst uit en begroette ons -na lang wachten- chagrijnig. Gelukkig draaide hij later op de avond wel bij.
Bruschetta's waren aangebrand (desondanks best lekker). Hoofdgerecht (spaghetti bolognese) was om 18.45 al op. Pizza's erg karig en met een te dikke bodem. Risotto weinig smaak en droog. Spaghetti met truffel flauw. En dan een rekening waar niet op stond wat je gegeten of gedronken had. Gokken dus of het wel klopt.
Nooit meer naar terug!

Mink at 23 April 2018

"La Nonna"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Prima eten voor weinig geld.

H.Vink at 21 April 2018

"knus en vriendelijke service"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Zeer vriendelijk en gemoedelijk personeel.
Net of je bij mensen in de huiskamer bent eten.
Eten was erg lekker, flinke pizza's.

jolijn at 06 April 2018

Map All restaurant deals in Tilburg

Show phone number

About La Nonna

Cuisine: Italian

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Tilburg

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities