Knife fork icon red

Brasserie Rijk der Vitaminen

7,9 (10 reviews)
89%

What 10 people say about Brasserie Rijk der Vitaminen

7.9
(10 reviews)
Food
7.4
Service
8.4
Atmosphere
7.9
89%
Write a review

4.7 Cuisine 3 | Service 7 | Atmosphere 4

Gereserveerd op een vrijdagavond. Hartelijke ontvangst door een zeer vriendelijke en belangstellende eigenaar. We waren de enige gasten die avond. De eigenaar was ook de enige andere aanwezige.
Het "rijk der vitaminen menu" gekozen. 4 gangen voor € 38,50. Maar dat klopt niet echt. Het is 3 gangen + koffie/thee. Dan...

Read full review

Gereserveerd op een vrijdagavond. Hartelijke ontvangst door een zeer vriendelijke en belangstellende eigenaar. We waren de enige gasten die avond. De eigenaar was ook de enige andere aanwezige.
Het "rijk der vitaminen menu" gekozen. 4 gangen voor € 38,50. Maar dat klopt niet echt. Het is 3 gangen + koffie/thee. Dan is de prijs best stevig.
We hadden tomatensoep, die was erg lekker. De rundercarpaccio daarentegen haast smakeloos. Hoofdgerecht was een onbekende australische vis (mooi gefileerd en lekker maar niet onderscheidend) met frietjes en een kleine salade. De frietjes waren in de schil gebakken, maar super slap. Volgens de eigenaar omdat hij ze enkel voorbakt. Volgens hem komen de klanten van verre vanwege deze specialiteit. Wij vonden dit echter beneden de maat. Het nagerecht was truffelijstaartje. Vanille-ijs/chocoladeijscombi met chocoladesaus en slappe slagroom. Een beetje fantasieloos opgemaakt. Tot slot een thee met een Schrobbelèr likeurtje en koekje.
De rode huiswijn was niet echt top, de witte was wel aardig.
De prijs-kwalteitsverhouding voor dit menu klopt echt niet. Het hoofdgerecht (vis met slappe frietjes en een beetje salade) was hoogstens van cafetaria niveau waar je niet meer dan zo'n € 12,50 voor zou moeten betalen.
Het interieur was (naar we begrepen) uit 2015 . Wij vonden het erg oubollig. Alles bruin met donker marmer. De wanden volledig bekleed met bruine stenen jeneverkruiken. Aangevuld met plastic druiven. Er stond ook nog een plastic ooievaar met een gat in zijn rug gehakt, met daarin plastic klimop. Naast onze tafel stonden wat bouwmaterialen. Jammer dat dit niet was opgeruimd.
Howel de eigenaar erg zijn best heeft gedaan, vriendelijk en belangstellend was, vonden wij het interieur en de kwaliteit van het menu niet passen bij de prijs.

Ado at 12 September 2020
Verified

"Heerlijk diner voor 2 :) "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Bediening was zeer gastvrij, sfeervol en attent.
Het eten was heerlijk en mooi opgediend.
Inrichting was speciaal gezellig en goed verzorgd.
We hebben genoten !!!

Small dbe3604917
Leeke van der Poel at 17 February 2020
Verified

"Goed eten"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Alles vers gemaakt: soep, mooie burger, witte vis, heerlijke frietjes en toetje.
Eenvoudig maar uitstekend. Zeer vriendelijke gastheer. Komen in de zomer nog eens terug.

Maria at 09 November 2019
Verified

"Een prima brasserie op een leuke locatie"
7.3 Cuisine 6 | Service 9 | Atmosphere 7

Het restaurant is een soort verzamelpunt voor fietsers. Met de auto ook goed bereikbaar, maar wel een tomtom gebruiken. De sfeer is gezellig: leuke achtergrondmuziek, inrichting is apart. Ruime parkeerplaats en is goed bereikbaar voor mindervaliden (er is ook een invalidentoilet). Het eten is prima. Ik had een visj...

Read full review

Het restaurant is een soort verzamelpunt voor fietsers. Met de auto ook goed bereikbaar, maar wel een tomtom gebruiken. De sfeer is gezellig: leuke achtergrondmuziek, inrichting is apart. Ruime parkeerplaats en is goed bereikbaar voor mindervaliden (er is ook een invalidentoilet). Het eten is prima. Ik had een visje (afkomstig uit Nieuw-Zeeland) dat de smaak heeft van pangatiusfilet. Het dreef wel een beetje in het vet. Daarnaast een behoorlijk flinke portie zelfgemaakte frites, erg lekker. Bijgevoegd een schaaltje gevuld met veldsla in sausje met daarop komkommer, tomaat, schijfjes kiwi, wat druiven en aardbeien: lekker frisse vitamientjes. Wel wat aan de prijzige kant. De eigenaar is erg vriendelijk, dus goede service. Kortom een leuke brasserie.

Lilith at 31 October 2019
Verified

8.0 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 8

Sfeer : Apart en gezellig, in the-middle-of-nowhere.
Eten : verse producten, verse tomatensoep, verse vis uit N-Zeeland en eigen gemaakte frietjes. Uitermate aardige bediening.

J Ligtenberg at 20 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in Oud-Vossemeer

Hollaereweg 9b 4698 PH Oud-Vossemeer

About Brasserie Rijk der Vitaminen

Restaurant Brasserie Rijk der Vitaminen, truly a gem in nature in old Vossemeer. A restaurant with heart-warming hospitality and delicious dishes.

The interior of the restaurant is decorated with Thool elements, in combination with African carvings and Chinese art. In the kitchen, the chef uses mainly fresh products from the island of Tholen. To make your evening culinary complete, you should of course not miss out on local products such as sea lavender and seacoral. There are also plenty of options for vegetarians!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Oud-Vossemeer

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities